Üsttekini bir yere götür..

ayınateşi seni üsküdara götürcem orda bi hastane var anlarsın sen :vur

3 Yildizli Dadiyi Nereye Götürsem Acaba Dadi Sen Yeri Söyle Ben Götürem Oke Anlastikmi [ Ac Karnima Gitcek Bi Yer GElmedi Aklima ]

Seni lunaparka götürücem tamam iyi ki bi götürmüyorum seni hiç bir yere dedim başımın etini yedin...:hhmanD Olur mu istermisin lunaparka gitmek olmazsa tatilya ya gideriz...

seninle hiç bi yere gidilmez...deli ediyosun adamı mızmız şey :)

Asıl seninle hiç bir yere gidilmez sen adamı deli ediyorsun bir yereden bi yere giriyoruz sürekli,nereye gittiğimiz belli değil sonra da yoruldum diyee zırlıyorsun...Götürmüyorum seni bi yere evde oturr...

AyInAtEşİ' Alıntı:
Asıl seninle hiç bir yere gidilmez sen adamı deli ediyorsun bir yereden bi yere giriyoruz sürekli,nereye gittiğimiz belli değil sonra da yoruldum diyee zırlıyorsun...Götürmüyorum seni bi yere evde oturr...
hadi be ordan:hhdil deli ediyosun insanı.eve gidelim diyip duruyosun..sinir ediyosun insanı.senle bi yere gidilmez.gidecek birini bulurum.evde otur sen kız kurusu:):):)

Sen Gidecek Birisini Bulmadan Önce O Seni Bulsa ? :hhmanD

Ama Olmaz Ki Simdi Cümlecek Gidelim Bi Yere AyInAtesinide Alalim :goz:

Ama Gitcegimiz Yere Siz Karar Verin

senı anca karagumruk sabahcıLar kawesınde cay ıcemeye goturum param yok bu araLar;):D

Alp seninle nereye gidelim yaa hiç bir yer aklıma gelmiyor...Nese dışarı çıkalımda buluruz bi yer...

seninle ''300 Spartalı'' filmine gidelim...

:melek

seni kadıköye Şükrü Saraçoğlu Stadına FENERBAHÇE maçı Gidelimmm

fake birlikte internet cafeye gidek

NOT:sen ödersin haa:durdurun

ne işim var benim çifte kumruların yanında sen yalnız git :)

off senlede nereye gidilir bilmiyomki :)

Geri