Üsttekini 1 ünlüye benzet

cem yılmaza benziyo dicem ama o zaten valla bu haliyle evcil bi maymuna benziyo af edersin jean paul diyemem dogruya dogru

dido ya benziosun :D

yaşara benziosun dostum :D

SaDoLaYn' Alıntı:
banu alkan hehehe
SADO KARDEŞİM BEN SENİ SEİFELD DEKİ KRAMER A BENZETİYORUM. ADAMIN ASIL ADINI BI TURLU HATIRLAYAMADIM . AHAN DA BULDUM RESMİNİ HEH İŞTE
i66193_kramer.JPG

TAM SANA BENZİYO KARDEŞİM . EUHEUHEUEHUEHEUHEUHE..HAYIRLI CUMALAR.........
:) :) :) :)

( ODYYSEUS SENİ DE EDWARD NORTON A BENZETTİM.)

hmm..

eifell_' Alıntı:
SADO KARDEŞİM BEN SENİ SEİFELD DEKİ KRAMER A BENZETİYORUM. ADAMIN ASIL ADINI BI TURLU HATIRLAYAMADIM . AHAN DA BULDUM RESMİNİ HEH İŞTE
i66193_kramer.JPG

TAM SANA BENZİYO KARDEŞİM . EUHEUHEUEHUEHEUHEUHE..HAYIRLI CUMALAR.........
:) :) :) :)

( ODYYSEUS SENİ DE EDWARD NORTON A BENZETTİM.)

dostum sen bende fenerbahcenın 100 yılına benzıyorsun hueuheuh :=)))

Simatic Bende Seni Hani (he Man) In Azili Bi Düşmani Vardi Ya Ona Benzettim Ama Adini Hatirlayamiyorum Yine . Eee He Man Izlemeyeli çok Oldu Tabi . Ulen Onun Resmide Yok Napcaz şimdi. Neyse Anladin Sen Anladin. O Işte ..:) :) :) :)

rob schineder'a benzettim seni :)) eğer tanıyosan bomba bi adamdır gülme garantili filmleri var first fifty dates, animal ve hot chicks hatırladığım filmleri bi de resmi sana garanti tanırsın

i66234_78127837a0a449ce3m.jpg

gunjack' Alıntı:
rob schineder'a benzettim seni :)) eğer tanıyosan bomba bi adamdır gülme garantili filmleri var first fifty dates, animal ve hot chicks hatırladığım filmleri bi de resmi sana garanti tanırsın

i66234_78127837a0a449ce3m.jpg
heh tanıdım bu meşhur jigolo deilmiydi yaw...ben de seni aykut kocaman a benzettim.

viva la revulucion seni de reha muhtar abenzettim

EİFELL saol bi beşiktaşlı olsamda aykut kocaman gibi saygı duyduğum bi insana benzetilmek hoşuma gitti peki ben seni yanlış birine benzetmedim dimi ?? hatam yoq yani :(

gunjack' Alıntı:
EİFELL saol bi beşiktaşlı olsamda aykut kocaman gibi saygı duyduğum bi insana benzetilmek hoşuma gitti peki ben seni yanlış birine benzetmedim dimi ?? hatam yoq yani :(
yok yaw severeim ben bu adamı. aslında madem beşiktaşlısın seni reha muhtar abenzetmek vardı ya neyse bi daha ki konuya artık....:)

saol ya biz aykut kocaman da kalsak daha ii saygı duyduğumuz adam daha ii olur

zorro ya benziosun dostum :p

Geri