Üstteki Bu Forumda Olmasa Ne OLurdu ???

bi grafitici eksik kalırdı

benim gibi elektro sesiyle tüyleri hafaya kalkan bigitaris olmazdı

üye sayısı 267,740 olurdu
ayrıyetten ben bu mesajı atmayacağım için mesaj sayısı 1.659.360 olurdu :p

matematik manyağı eksik olurdu

hehe meraklıymıs neyı merak edıyorum acaba neyse angelına tartısmayalım olur mu lutfen plss
o olmasaydı sıtede angelenın resmını kulanan bırı olmazdı
aheng arkadasım senı gormedım sıtede bu kadar cana yakın ıyı ıcten dost canlısı bılgılı oyun rekortmenı sıtenın upload maker ı bırı eksık olurdu sıte mahvolurdu ve ben su anda burada olmazdımmm hehe

angel_ina' Alıntı:
seni tanımıyorummm...
sadece birşeyler yazmak için yazdım ve nickinin altında meraklı yazudıqı için öle dedim....
tartışmam zaten ben...
ii forumlar!
yaw alınam yaw ne dedım ben hala halla
sıtede bu kadar alıngan bırı olmazdı en azından cana yakın bırıde olmazdı kotu olurdu o zaman:(

brako' Alıntı:
hehe meraklıymıs neyı merak edıyorum acaba neyse angelına tartısmayalım olur mu lutfen plss
o olmasaydı sıtede angelenın resmını kulanan bırı olmazdı
aheng arkadasım senı gormedım sıtede bu kadar cana yakın ıyı ıcten dost canlısı bılgılı oyun rekortmenı sıtenın upload maker ı bırı eksık olurdu sıte mahvolurdu ve ben su anda burada olmazdımmm hehe

off ne yag ama ne istiyon lem yeterince şişirdin :durdurun :durdurun

angel_ina' Alıntı:
detay düşünen biri olmazdı herhalde.. :p

kırıcı mıııı :saskin
tanımadıqınız için,bişey diemem

onu dıyerıne solucektım sen o dakka yazdın pardon :D ii kalpli biri olmazdı herhalde :D

AhenG' Alıntı:
off ne yag ama ne istiyon lem yeterince şişirdin :durdurun :durdurun

onu dıyerıne solucektım sen o dakka yazdın pardon :D ii kalpli biri olmazdı herhalde :D

gulmekten oldum valla ne guzel cevap vermısın de arkadasım yag degıl yapmam ıcın bır gerekce yok gercektırkı soylemısımdır(oylesın gercek bunlar yaw halla halla)

Geri