Üstteki üyeye ne tür bi işkence yapmak istersin ?

Beynide çıkarda tam olsun bari :)
Kafasına dayadığım silah ile aylarca korktuktan sonra silahın boş olduğunu söylerim

işkence edilecek bi halı kalmamıs bu son hali ben daha fazla yapamam :D

Güsellll.Kız arkadasını €linden Alır Evlenirdim.Sonrada Boşar.Tekrar ona dönecegini bildigim için Tekrar Alırdım :D

En deli kız arkadaşlarımdan en az 3 ünü musallat etmek vasıtası il delirtirdim

Aralıksız 23 kere Kapıcılar Kralı filmini seyrettirirdim ...

Öncelikle saçlarını 0 numara kazırdım sonra sandalyeye oturtur ellerini ve ayaklarını sandalyeye baglar
1 metre üstüne pet şişeye su doldurduktan sonra damla damla akacak sekilde tam kafanın üstüne koyardım.
Bundan Sonrası Her Damla Tanesi KAfana Düştüğünde O Ses Ve Suyun Soğukluğu Zaten Sana Kafayı Yedirtirdi. Ama Seni O Halde Kaderinle baş başa bırakacak kadar zalim degilim :)
Bu Sadece Benim Senaryom Nasıl Olmuş ??

Cok Fikirlerim varda söylemek Mğsayit Degil :D
Pirana atardım yesinler seni :D

tırnaklarının arasına kürdan sokar kırılmış porselen tabakların tabakların üstünde dizlerinle yürütür gözlerine acı biber sürer kollarından iplikle astıktıktan sonra koltukaltı ve ayak tabanlarına jilet atıp önce koltuk altına tuz basarak ayagının altınıda tuzlu su koyarak çok sıcak bi yerde ajdarında parcanı dinletirdim ...... sadistcemi oldu ne biraz :D:D

Öncelikle saçlarını 0 numara kazırdım sonra sandalyeye oturtur ellerini ve ayaklarını sandalyeye baglar
1 metre üstüne pet şişeye su doldurduktan sonra damla damla akacak sekilde tam kafanın üstüne koyardım.
Bundan Sonrası Her Damla Tanesi KAfana Düştüğünde O Ses Ve Suyun Soğukluğu Zaten Sana Kafayı Yedirtirdi. Ama Seni O Halde Kaderinle baş başa bırakacak kadar zalim degilim :)
Bu Sadece Benim Senaryom Nasıl Olmuş ??

çok eskiden çin işkencesi diye bi kitap okumuştum onda da buna benzer bi işkence vardı :D o damlalar bir süre sonra balyoz gibi geliyo insana

üstteki ben sana bu kadar acı çektirmezdim
direk balyozla girişirdim:D

Korkmaya başladım ...
Korkunun ecele faydası yok.Ozman motorumun arkasına bağlar Ümraniye'den Şile'ye kadar asfalta sürterdim...

kardeş cia de görmüşdüm bu işkenceyi seni sırt üstü yere doğru kafan yere deymiyecek şekilde bi yere bağlardım suratına bez koyar sürekli su dökerdim boğulma krizi geçirip beyin fonksiyonlarını yitirirdin piskolojin bozulurdu ve delirirdin :D pardon bu çok aar oldu

Kazanın içine fare koyulur üstüne de adam oturtulur ve bağlanır.Alttan kazan ısıtılır fare de kaçacak delik araken bir tane bulur. İğğğğğ
Osmanlı işkencesidir

Kafa Derisini Yüzerim Tavana Bi Düzenek Koyarım Kafasına Damla Damla Asit Damlatırım

vahşileştik yaw ben napiim :eek:
sadece kerpeten yeterli yaw :melek 32 dişini birden narkozsuz söktüm mü ya acıdan bayılırsın ya da kan kaybından gidersin :goz:
Not:kafa dişlerinden başlayacam haberin olsun :D :D

tanimiyom ama olsun önce kafasi cekicle dagitirimm sonra üstüne tükürürümm sonra cimbizla killarini yollarimm te tekk sonra matkapla havalandirma delikleri acarimm sonraa kanini bir bardağa koyumm içerimm yaşasin vahşettt

Geri