sıkıldım ban
SAHRANİL Altın Üye 30 Eki 2007 #930 sadist şeyy çocukları korkutuyosun diye bannnn:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:goz:
SAHRANİL Altın Üye 30 Eki 2007 #932 fırtına kıs sana yalandanda olsa baannn yapamıyorumm. hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr kandırdımmmm yalannnnnnnnnnn bannnnnn
fırtına kıs sana yalandanda olsa baannn yapamıyorumm. hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr kandırdımmmm yalannnnnnnnnnn bannnnnn
Focus StyLe FıRtına' 30 Eki 2007 #933 alacagın olsun hıh :hadiordan telefonlarım hıc susmuyor sana ban işte
SAHRANİL Altın Üye 30 Eki 2007 #937 malesef bilemediğin için bannn hiç denemedimkiii:durdurun:durdurun:durdurun avatar bağımlısıyım ben..:biggrin:biggrin
malesef bilemediğin için bannn hiç denemedimkiii:durdurun:durdurun:durdurun avatar bağımlısıyım ben..:biggrin:biggrin
GANDALF383 New member 30 Eki 2007 #938 avatar bağımlısısın ban 24 saat onli,ne sın yeter artık git uyu ban
SAHRANİL Altın Üye 30 Eki 2007 #939 sabahın köründe aklıma kokoreç getirip midemi kaldırdığın içinn bannnnnnnnn