Üstadlar yardım edin lütfen

emrekvrm

New member
Reaction score
0
laptopa xp yükleyimn derken ekran kartını bozduk mu noldu anlamadım bilgisayarın markası dell m1330 önceden vistadı daha sonra xp ye cevrildi fakat ekran kartında herhangi bir problem yoktu ben tekrar xpyukleyeyim dedim yukledimde fakat ekran kartını birtürlü tanımıyor. ekran kartının xp driverini yüklerken mevcut sürücü ile uyumlu değil gibi garip bi hata veriyor benmi yanlış biliyorum acaba sürcünün modelini die everest adlı bi program kurdum bilgisayrdaki bütün parçaları gösteren ama oradada belirsiz olarak gözüküyor.herseyim denedim biosu bile güncelledim olmuyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim

ekran kartın ne ise sitesinden güncel xp ye göre olanını tekrar indirip kurmayı denedinmi ?

ben bu dosyayı indirdim zafer kardeşimin yazdığın gibi 8400m gs biliyorum ekran kartını fakat dediğim gibi mevcut sürücü ile uyumlu değil gibi abuk sabuk bişey cıkıyo karsıma ne yapacağımı bilemedim yinede senin dosyanı tekrarda indiriyorum bakalım kısmet belki olur

olmadı kardeşim yine aynı hatayı veriyor kafayı sıyıracam artık nasıl bişey bu ya

olmadı kardeşim yine aynı hatayı veriyor kafayı sıyıracam artık nasıl bişey bu ya

images

böle bi uyarımı çıkıyor ? yoksa farklı bişeymi ? ekran görüntüsü koyabilirmisin ?

Everest ultimate programı ile ekran kartının chipini öğren sonra internette o driver araştır derim

ilk nvdia yükleme ekranın düşünün birden mevcut sürücü ile uyumlu değil yazısı cıkıyor emin ekran kartının da 8400 m olduğuna cünkü ilk xp yuklediğimde bu programla tanıttım everest programınıda yükledim belirsiz yazıyo bulamadım yani aygıt yöneticisinden kaldırıp bilgisayarı actığım zamanda yteni donanım bulundu diyor yani aslında bilgisayarın ekran kartını görmeme gibi bi durumuda yok

aygıt yöneticisinden yüklemeyi denedinmi ?

ilk önce ekran kartı setup kurulum dosyasına sağ tıklayıp bi yere çıkart,sonra,

aygıt yöneticisinde vga falan artık ne olarak gözüküyosa ekran kartı ona sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir de,oradan xp de artık nasıl ise otomatik değilde diğeri yani el ile kur falan vardır heralde oraya gel sonra dosyalardan göz at diyip çıkardığın dosyaları göster.çıkardığın dosyaları bi klasörün içine çıkartırsan daha ii olur.

bide böle yüklemeyi dene bakalım.

Geri