ISLAMDA kara carsaf yoktur
> hatirlatmak istedim ; )
katılıyorum kardeşim...
ne derlerse desinler şeriat gümbür gümbür geliyor ki
mse engel olamıyacak
çüşşş yawwwaşş gelsin. nereye gelio şeriat. şeriat isteyen yallah irana...
ISLAMDA kara carsaf yoktur
> hatirlatmak istedim ; )
mse engel olamıyacak
Şunu söyleyebilirim Hatunun Bacakları Çok Süper
:durdurun
klipte neden insan oynamamıs dikkatimi çektide=)
robot mu ordakiLer yoksa uzaydan mı geLmişLer :hhmanD
==========================================
geçin çarşafı yorqanı isLamiyette yeri yoq bunLarınKuran-ı Kerim'de yazan şudur; Kadının saçını tamamiyle, omuzlarını örtücek şekilde üstüne şal vb. örtünmelidir...
bundan gerisi yalandırTürban siyasi simgedir bi aklınıza sokamuosunuz şunu :hhmanD
==========================================
bu arada cLip modaya renk katmış :hhmanD
ModacıLar Sizin iLacınız CemiL İpekçide :goz:"Mü'min kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar, namuslarını korusunlar. Kendiliğinden görünen kısımları müstesna olmak üzere, ziynetlerini açmasınlar. Başörtülerini, yakalarının üzerine vursunlar" âyet-i kerimesidir. Bir diğer âyet-i kerime ise, Ahzab sûresi 59 âyettir ki;
"Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü'minlerin hanımlarına söyle: (Evden çıkarlarken) üstlerine vücutlarını iyice örten cilbablarını (dış elbiselerini) giysinler. Bu, onların tanınıp eziyet edilmemelerine en elverişli olandır" buyrulmaktadır.
sende ister kuranda olsun ister olmasın insanların inanclarıyla dalga gecmemeyi ve gecenlrinde benim nezlimde insan olmayacagını kafana soksan tam süper olcak
beni tanırsın en sevmedigim seydir insanların inaçlarıyla dalga gecilmesi
mse engel olamıyacak
biz cıkıpta cıplakmı gezsin diyoruz. carsaf namusmudur simdi. carsaf giymeyen namussuzmu oluo???
Dini Bez Parçası Gibi Gören Bazı Pratik Zekalılar Var Neden Peki Ortalıkta çıplak Dolaşmıyorsunuz...neden Pantolon ,,etek Veya Benzeri şeyler Giyiyorsunuz...o Bez Parçası Denen şey Kadının Namusunu Iffetini Korur ...bak Kendiniz Diyorsunuz Minisine Bakmaktan Yüzüne Bakmıyoruz Diye ...o Bez Dediğiniz şey Sizin Gibi Azgınların Elinden Kadını Korur ...bana Hangi Ayette Hangi Hadiste Var örtünme Diye Abuk Sabuksorular Sormayın Yazın Kaç Tane Var...
MozoLe Miяach;4173619' Alıntı:Dostum Senın Gıbı Bı Adam Burda Harcanıyor..Hadı Sen Amerıkaya FetuLLah Hocanın Yanına Gıt..FıkırLerınız Tıpa Tıp Aynı Sız Cok Iyı AnLaşır Hatta Kanka BıLe oLabıLırsınız =)