Ünlülerin Karizma böLe çizilir :)

SaMuRaY

Banned
Reaction score
0
Hıncal Uluç: Eleştirmenlerin de yere göğe koyamadığı zor anlaşılır bir Avrupa filmini çok beğendiğini köşesinde yazarsa...

Haşmet Babaoğlu: Yüzüklerini takmadan Beyoğlu'nda dolaşırken görülürse...

Deniz Akkaya: Röportaj anında dünyaca ünlü bir aktörün üstüne kusarsa...

Tuncay Şanlı: Röflesiz bir şekilde antrenmana çıkarsa...

Kaynana Semra: Kameraların çekmediği bir anda Sinem'e sarılıp "Emret yavriiiim" derse...

Fatih Altaylı: Bir sohbet anında Recep Tayyip Erdoğan'ın aleyhinde atıp tutarsa...

Ali Şen: Galatasaray formasıyla çekilmiş resimleri basının eline geçerse...

Savaş Ay: Ortaokulda tarihten kaldığı ortaya çıkarsa...

İbrahim Tatlıses: Asena'dan dayak yerken görüntüleri kameralar tarafından tespit edilirse...

Medyum Memiş: Biri çıkıp da, "O aslında medyum değil. Çok iyi bir medyum tuttu. Ondan duyduklarını herkese anlatıyor" der ve bunu ispat ederse...

Recep Tayyip Erdoğan: Aile fotoğrafı çektirirken arkadan Chirac'ın parmaklarıyla yaptığı kulağı fark etmezse...

Kaleci Rüştü: Hayatında bir kere bile reklamını yaptığı çikolatadan yemediği öğrenilirse...

Aziz Yıldırım: Gençliğinde gitti bir maçta, merdivenlerde oturmuş rakip takıma küfrederken çekilmiş bir resmi bulunursa...

Daum: Maçlar başlarken İstiklal Marşı'na eşlik ediyor ya, aslında hiçbir şey söylemediği rasgele ağzını açıp kapadığı anlaşılırsa...

Banu Alkan: Ölçülerinin 90-60-90 olmadığı anlaşılırsa...

Fatih Terim: Aslında tek kelime İtalyanca bilmediği, bu yüzden de İtalya'da uzun süre kalamadığı ortaya çıkarsa...

Yorum : ( Rüştü goL yemem Sörf yerim demişti ehhe Len manchesterdan 6 tane yedin daha ne yicen :D )

akşam akşam güldürdün beni yaww :D:D SAOL

ehueheu:D çok güldüm yaaa bu arada banu alkanın kanıtlanmasına gerek yok göz var nizam var o kadın 90 60 90 ise diğer bayanların milimetrelik olması gerek:D

yaa bırak aLLahın kolpası 90 60 90 mış zuahauahha :D Lan yüzünde meymenet yok :p ama ciddi diyorum şuan banu aLkan yakLaşık : 110 kiLo feLan :D Oxfordun güzeLi azuaha

bizim tuncay bakımlı çocuktur :D:) bide yazmak lazım saçlarını boyar:p:)

ya ben deniz akkayayı anlamadım kusmak falan yazıyo ne alaka?bence estetikle ilgili bişey yazsaydın daha komik olurdu.

adnan bolbol atın karizma ozman bayyaaaaaaaaaa bi çizilmiştir heralde

Geri