Ünlü ülkücü MHP'yi çok kızdıracak!!!

Nihilan

Banned
Reaction score
0
21dncwj.jpg

Ülkücü camianın önde gelen aydınlarından Mustafa Çalık, 12 Eylül'de yapılacak referanduma yönelik çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

12 Eylül ürünü Anayasaya sahip çıkmanın akıllı mantıkla izahı olmadığını savunan Çalık, "Mustafa'yı asan,Hüseyin'i namazda copla öldüren alçaklar hukuk önünde hesap vermediği müddetçe namus borcumuzu ödemiş olmayacağız. ikbal, iktidar uğruna kimse sahtekarlık etmesin. 12 Eylül den herhangi bir şekilde hesap sorulmasına mani olan kim varsa sakın vatanseverlik iddiasında bulunmasın" dedi.

Çalık, 12 Eylül'de asılan ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okurken ağlayan Başbakan Erdoğan'ı eleştirenlere de, "Ne yapmalıydı? Davul,zurna mı çalması lazımdı? Şarkı mı söylemeliydi?O mektubu okuyup da duygulanmaması için insanın eşek olması lazım" diye seslendi

"Evet" diyerek acı çekenlerin yanında,cuntanın karşısında yer alıyorum"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal a'daki "Görüş Farkı" programına katılan Türkiye Günlüğü Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çalık, ülkücü camiaya önemli meseajlar verdi. 12 Eylül öncesi Ülkü Ocakları Yönetiminde bulunan Çalık, "Evet veren ülkücü değildir" diyen MHP yönetimine mesaj gönderdi:" Milliyetçilik terazisin kimse eline almasın, bizim ülkücülüğümüzü tartmak kimsenin haddi değildir". Referandumda neden "evet" oyu kullanacağını da açıklayan Çalık, "AKP biz caydık dese de benim vazifem Kenan Evrenin önüm koyduğuna her fırsatta hayır demektir.Evet diyerek cuntacıların karşısında,çile çekenlerin yanında yer alıyorum. Bana hakikat böyle gözüküyor. Hakikat karşısında susan,dilsiz şeytandır"

Hüseyin Çelik'e sahip çıktı, Bahçeli'yi eleştirdi

Mustafa Çalık, MHP lideri Bahçeli'nin "sarkık bıyık" açıklaması nedeniyle "Türk düşmanı" ilan ettiği Hüseyin Çelik'e de sahip çıktı. Çelik'in Milli Eğitim Bakanlığı döneminde yaptırdığı sosyal bilimler lisesine dikkat çeken Çalık, "Bütün Türk milliyetçilerine, vatanperlere, Türk kültürüne saygı duyanlara soruyorum. Hanginizin aklına A.Hamdi Tanpınar, Nurettin Topçu, Bahtiyar Vahapzade, Cengiz Aytmatov'un adını taşıyan sosyal bilimler lisesi kurmak geldi.Siyaset ateşine dalıp fazla hücum etmemek gerekir.Heyecanlı arkadaşlar kendilerini biraz zaptedsinler. Öfke gelir göz kararır, öfke gider yüz kızarır" dedi.Çalık,Türklük ve kimlik konusunda tartışma doğuracak sözler söyledi.:" Samimi Müslümanın Türk düşmanı olmasına imkan yoktur; çünkü, Türklük Müslümanlıktır. Türklük bir ırk değildir, mukaddesat ve maneviyattır.

Yarı, CHP vesayetinden kurtuluyor

Ülkücü camianın referanduma "hayır" demesini gerektiren bir durum olmadığını anlatan Mustafa Çalık, CHP için ise durumun farklı olduğunu ifade etti. Çalık, şunları söyledi:" Tartışmanın özü şudur. Yargı, bugüne kadar tek partinin,CHP'nin vesayetinde idi. Şimdi CHP'nin vesayetinden kurtuluyor.Cuntaların,darbelerin başfetvacısı bizde yargı olmuştur. Bizde hakim kılıklı bazı kişiler cinayetlere fetva vermiştir.

MHP'de ülkücüler gitti, ANAP,DYP'liler geldi.

Kendisinin 14 yaşından beri ülkücü olduğunu söyleyen Mustafa Çalık, MHP'nin tepe yönetiminde ülkücülerin yerine ANAP ve DYP kökenlilerin yer aldığını da iddia etti: "Benim gibi insanlardan boşalan yeri eski Anap,Dyp liler devraldı. Ülkücüdür,değildirler, vaktiyle ülkücülerle vaktiyle alay etmiştir ona girmiyorum, mevzu derin. Bizden boşalan yeri tepe tepe kullansınlar."

Ünlü ülkücü MHP'yi çok kızdıracak

Çok dogru tesbitlerde bulunmus Mustafa Çalik abimiz.
Gel bunu karikatur cikartmasi bahceliye anlat.

Bu ünlü ülkücünün soyadı "ÇALIK" bana çok tuhaf geldi sanki çalık şirketler grubu ile ilgisi varmış gibi Hani rte nin dünürünün ortağı olduğu şer yuvası....

єℓ_мαяια¢нι;5091721' Alıntı:
ülkücülerin çoğu hayır oyu kullanacak bu beyfendi ünlü ülkücü değil olsa olsa ünlü türkücü olur :)

Hayir oyu kullanacaklar bahcelinin devsirme mhp`lileridir.
Onlardanda zaten ULKUCU olmaz.
ULKUCU`luk ayri bir sanattir.
ULKUCU postal yalamaz,yalayanin yanindada olmaz.
Ozelliklede sol ve bdp ile yan yana,kol kola durmaz.
Onun icin gercek ULKUCU`ler EVET oyu kullanacaklardir.

Her çıktığı programda karşısındakini tuş etmesiyle tanınan bir kapasitenin eline hiç bir MHP li su dökemez orası ayrı mevzudur. Ülkücülüğü tartışmak bile abesle iştigaldir. Referandum tercihine de bir diyeceğim yok. Ancak Mustafa Çalık gibi ülkücü birikim ve donanım sahibi bir entellektüelin konuyu daha derin ve kapsamlı değerlendirmesini beklerdim.

Evvela şunu sormalıydı Sayın Çalık; Açılımla ilgili düşüncelerimi hiçbiriniz gazete ve haber sitelerinde yayınlamadınız ancak "evet" oyumu manşetten veriyorsunuz, hemde "ünlü ülkücü" sıfatıyla burada bir tezat söz konusu değilmidir?

"12 eylülle hesaplaşmayan vatansever değildir" demiş Sayın Çalık, anayasanın değişmesiyle birlikte darbecilerle hesaplaşabileceğine nasıl bu kadar inanabiliyor? Zaman aşımı mefhumuyla alakalı görüşü nedir Mustafa Hocamın?

Hüseyin Çelik meselesinde de haksız buluyorum Hocamı sarkık bıyıklı diye eleştirilen özel tim vakti zamanında terörle mücadelede önemli başarılara imza atmış ve 28 şubatın satılmışları tarafından lağvedilmiştir. O dönemde de refah partili şevket kazan gibi çapsızlar tarafından, elleriyle kurt işareti yapmakla şuçlanmışlar, suçlayanlarad a gerekli cevaplar ülkücü camia tarafından suratlarına tokat kabilinden verilmiştir. Bugün kürt seçmen yalakalığın da aynı zihniyetin modern görünümlüleri aynı teraneleri sayıklamaktalar. Nurettin Topçunun ismini okula verenlerden Topçuya dair en ufak bir emare göremiyor isek kimse kusura bakmasın, okul isminin hiçbir ehemmiyeti yoktur. O okullarda bu sistemle yeni Nurettin Topçular yetişmeyeceğine göre.

Mustafa Çalık hocamın "Türklük" tanımını kabul eden kaç akp li yönetici vardır? Çalık gibi ülkücüler "Türk" bu coğrafyada yaşayan müslümanların adıdır derken, mevcut iktidar Türkü, Kürdü, Çerkezi ayrı ayrı değerlendirme yanlışına düşmemiş midir? Türkiye mozaiktir, çok kültürlülük, çeşitli milletlerin ana unsuru tc vatandaşlığı diyerek, Türk kimliğini elinin tersiyle itmemişmidir? Ve bu saçmalığa karşı en ağır ve çarpıcı değerlendirmeyi yapan bizzat Mustafa Çalık Hoca değilmidir?

Umuyorum bu yazı, daha evvel yaptıkları Ali Güngörün ropörtajı gibi kesilmiş, biçilmiş, eklenmiş, derme çatma bir yazı olsun, yoksa bu tip yüzeysel bakış açısını ben Mustafa Çalık Beyin şahsına duruşuna ve inancına yakıştıramadım.

avrasya araştırmaya göre ülkücülerin neredyse yarısı evet diyormuş....tabi avrasya araştırmaya inanan var mı ...orasını bilemem..

yağcılarda incek var...ülkücü postal yalamaz diosun...ülkücü değilim ama ülkücü gerektiğinde askeri için canını feda edecek bir zihniyete sahip.sizin gibi yerin dibine sokup aşağlamaya programlı değil...

Koalisyon zamanında MHP den aday olduğu günleri unutmuş. O zamanda çıkıp diyeydi ya. Bunlar anaplı dypli.

Artık postal yalar mı yalamaz bilmemde. *********************

Hocam sende taktın Bahçeli ülkücüsüne çok biliryosan kendi geçeydin başa eski ülkücü!!! Atıp tutmak kolay... Ülküocaklarına hakaret eden ülkücü olmaz.. Sana cevabını vermiştim. MHP tabanına hakaret etmekten vazgeç. Ekmeğini yediysen bu partinin az saygın olsun.
Ömrü 2 aylık ülkücü....

muhterem türkocağı kardeşim!! eyvallah ağzına sağlık, değerlendirmelerin harika ve yerinde, değerli M. Çalık üstadıma da eyvallah diyorum elbet, kimse onun ülkücülüğünü sınayamaz, bu davanın derdiyle hemhal olmuş büyüğümüzdür.

ben sadece bu yazıda ve senin yorumunda belirttiğin , 12 eylülcülerin yargılanabilirliği üzerine onun kesin kanaati, seninde emin olmadığını belirttiğin yargılamaya değinmek istiyorum, elbet bu da benim bilgim dahilinde olan şey değil, ,bir başka değerli abimiz M. Türköne nin bugün yazdığı köşe yazısında şunalrı söylüyorki açıklayıcı olur düşüncesindeyim. hem Çalık ın emin haline cevap hemde senin olumsuz tarafından endişelerine bir açıklama olabilir sanıyorum, kendimde az önce okumuştum. yorumunu görünce yazıyı burayada almak istedim..

Referandum, 12 Eylül darbecilerine yargı yolunu açacak mı?

Başbakan'ın grup konuşmasında söyledikleri 12 Eylül darbesi ile bir hesaplaşmaydı. Bu hesaplaşmayı 12 Eylül mağdurları adına yaptı.

Eminim ki benim gibi hayatı 12 Eylül darbesi ile kararan koskoca bir nesil bu sözlerde bir teselli buldu. Başbakan'ın söylediklerini sadece samimiyet testinden geçirebildiklerine göre muhalefet kanadı bu sözlerin değerini kavramış görünüyor. Bu ülkeyi kan gölüne çevirip sonra da döktükleri kanı durdurma bahanesi ile darbe yapanlara karşı ilk defa bir Başbakan bu kadar açık bir tavır koydu. Darbe mağdurlarının hukukunu elinizle dokunabileceğiniz kadar canlı bir şekilde Başbakan'ın yaptığı şekilde hiç kimse savunmadı.

Referandum paketinde yer alan geçici 15. madde değişikliği, 12 Eylül darbecilerine yargı yolunu açmak için yeterli değil. Referandum gününün tamı tamına 30 yıllık zamanaşımı süresine tesadüf etmesi hükümetin değil, Yüksek Seçim Kurulu'nun marifetiydi. Muhalefet bu yetersizliğin arkasına sığınıp pakete savaş açıyor. Ama gözden kaçırdıkları üç temel husus var. Bu madde değişikliği yeterli değil ama gerekli. Yeterli olması için ilave bir düzenleme ile darbe suçları üzerinden zamanaşımı sınırı kaldırılabilir. İkincisi, darbeciler üzerinden geçici 15. madde koruması kalktığı zaman darbecilerin yargılanması mahkemelerin yapacağı yoruma ve içtihada bağlı. Normal bir hukuk devletinde bu yorum, geçici 15. madde korumasının darbe suçları üzerinde fiilen zamanaşımını durdurduğu şeklinde olmalı. Anayasa'nın değiştirilemez 2. maddesinde yer alan "hukuk devleti" prensibini bu yorumun gerekçesi olarak kabul etmek mümkün. Bir hukuk devletinde işlenmiş bir suç nasıl takibat dışı kalır? Bu durumda 12 Eylül darbecilerinin yargılanması referandumun kabulünden sonra mahkemelerin yorumuna bağlı olacak. Üçüncüsü darbelerle ve darbecilerle hesaplaşma sadece yargı önünde değil, Başbakan'ın önceki gün grup konuşmasında yaptığı gibi halk adına yapılır. Yargının darbecilere vereceği ceza kadar, Başbakan'ın bütün 12 Eylül neslinin duygularına tercüman olması hem caydırıcı hem de acıları hafifletici değil miydi?

Anayasa paketinin en önemli maddesi 145. madde. Çünkü darbecileri koruyup kollayan ve askerî vesayeti kurumlaştıran en kritik anayasa hükmü bu maddeydi. Son örneği askerî savcılığın Albay Dursun Çiçek iddianamesinde görülen bu koruma zırhı, darbe amaçlı suçları yargı denetimi dışına çıkartıyordu. Asker kişiler suç işliyor ve sonra kendi kendilerini 145. madde korumasında aklıyordu. 12 Eylül düzenini üst üste dizilmiş hukuksuzluk kutuları olarak tasavvur edersek, 145. maddenin değişmesi en alttaki kutunun çekilip bütün düzenin devrilmesi anlamına geliyor. 12 Eylül darbecilerine yargı yolunu açsak, zamanaşımı sınırını kaldırsak bile 145. madde bu haliyle dururken darbecileri yargılayamayız.

Salt retorik ile referandum paketine muhalefet yürüten MHP'nin 12 Eylül mağdurlarına 145. maddeyi mevcut haliyle muhafazayı neden savunduğunu açıklayabilmesi lâzım. 1979 yılında MHP Genel Merkezi'ne yapılan saldırının kurumsal olarak mağduru MHP değil mi? Peki MHP şehit edilen iki ülkücünün hesabını neden sormuyor? Bu saldırı, terörü tırmandırarak darbe şartlarını olgunlaştırmak amacıyla asker kişiler tarafından yapıldı.Bugünün MHP yönetiminde bu olayın aslını bilen ve rahmetli Türkeş'in bu saldırı üzerine söylediklerini hatırlayan çok sayıda kişi var. Aynı saldırının bir benzeri bugün yapılsa MHP hakkını nasıl arayacak? MHP, asker kişilerin geçmişte kendi başına geldiği gibi benzer suçları işlemesini önleyecek bu madde değişikliğine neden itiraz ediyor? 12 Eylül darbecilerini yargılamaktan daha acil olan geleceğin darbecilerine engel olmak değil mi?

Referandum paketine muhalefet eden herkes zor durumda. Siyasî olarak çok ağır bir yükü taşımak ve bin dereden su getirmek görevini üstlenmiş durumdalar. Referandum paketini ne kadar siyasî zemine kaydırmaya kalkarlarsa kalksınlar sonunda sandığa gidip kendi temel hak ve özgürlüklerine dair iki tercihten birine karar verecek seçmeni "hayır"ın "evet"ten daha daha doğru bir karar olduğuna ikna etmeleri lâzım. Darbe yapanları veya yapmayı planlayanları neden yargılamayalım? Cevabını vermeleri gereken soru bu kadar basit, ama cevap için çok yaratıcı mazeretler uydurmak gerekiyor. Zor iş. Gerçekten zor

Mümtaz'er Türköne / Referandum, 12 Eylül darbecilerine yargı yolunu açacak mı? - En Doğru ve Güncel Haber

Koalisyon zamanında MHP den aday olduğu günleri unutmuş. O zamanda çıkıp diyeydi ya. Bunlar anaplı dypli.
....

Koalisyon zamanından kaç tane aday veya vekil kaldı mhp? O meşhur koalisyon ne kadar haysiyetli ülkücü varsa baba ocaklarını terketmelerine sebep oldu. Sebep olanlar utansın.

geri kalanları çakma ülkücü mü?

işiniz gücünüz bölmek
kimden öğrendi iseniz?
hala şu eteğin altından çıkıp gerçek yüzünü gösteremeyenler ordusu:
Başbuğ der ki;
ÜLKÜCÜLÜK MHP de olur !!!

Hadi bakalım şimdide Başbuğ'a çamur atın da içiniz rahat etsin

Her çıktığı programda karşısındakini tuş etmesiyle tanınan bir kapasitenin eline hiç bir MHP li su dökemez orası ayrı mevzudur. Ülkücülüğü tartışmak bile abesle iştigaldir. Referandum tercihine de bir diyeceğim yok. Ancak Mustafa Çalık gibi ülkücü birikim ve donanım sahibi bir entellektüelin konuyu daha derin ve kapsamlı değerlendirmesini beklerdim.

Evvela şunu sormalıydı Sayın Çalık; Açılımla ilgili düşüncelerimi hiçbiriniz gazete ve haber sitelerinde yayınlamadınız ancak "evet" oyumu manşetten veriyorsunuz, hemde "ünlü ülkücü" sıfatıyla burada bir tezat söz konusu değilmidir?

"12 eylülle hesaplaşmayan vatansever değildir" demiş Sayın Çalık, anayasanın değişmesiyle birlikte darbecilerle hesaplaşabileceğine nasıl bu kadar inanabiliyor? Zaman aşımı mefhumuyla alakalı görüşü nedir Mustafa Hocamın?

Hüseyin Çelik meselesinde de haksız buluyorum Hocamı sarkık bıyıklı diye eleştirilen özel tim vakti zamanında terörle mücadelede önemli başarılara imza atmış ve 28 şubatın satılmışları tarafından lağvedilmiştir. O dönemde de refah partili şevket kazan gibi çapsızlar tarafından, elleriyle kurt işareti yapmakla şuçlanmışlar, suçlayanlarad a gerekli cevaplar ülkücü camia tarafından suratlarına tokat kabilinden verilmiştir. Bugün kürt seçmen yalakalığın da aynı zihniyetin modern görünümlüleri aynı teraneleri sayıklamaktalar. Nurettin Topçunun ismini okula verenlerden Topçuya dair en ufak bir emare göremiyor isek kimse kusura bakmasın, okul isminin hiçbir ehemmiyeti yoktur. O okullarda bu sistemle yeni Nurettin Topçular yetişmeyeceğine göre.

Mustafa Çalık hocamın "Türklük" tanımını kabul eden kaç akp li yönetici vardır? Çalık gibi ülkücüler "Türk" bu coğrafyada yaşayan müslümanların adıdır derken, mevcut iktidar Türkü, Kürdü, Çerkezi ayrı ayrı değerlendirme yanlışına düşmemiş midir? Türkiye mozaiktir, çok kültürlülük, çeşitli milletlerin ana unsuru tc vatandaşlığı diyerek, Türk kimliğini elinin tersiyle itmemişmidir? Ve bu saçmalığa karşı en ağır ve çarpıcı değerlendirmeyi yapan bizzat Mustafa Çalık Hoca değilmidir?

Umuyorum bu yazı, daha evvel yaptıkları Ali Güngörün ropörtajı gibi kesilmiş, biçilmiş, eklenmiş, derme çatma bir yazı olsun, yoksa bu tip yüzeysel bakış açısını ben Mustafa Çalık Beyin şahsına duruşuna ve inancına yakıştıramadım.

yahu sana telefonda anlatacaklarımı gelmiş buraya yazmışsın!!! :)

bende mi ALPEREN oldum?

karındaşım benim,birde telefonunu açsan :)

referandumda evet çıkması ihtimali nin yüksek olması Bahceli ve yanındaki saz ekibine (buna vuvuzelacılar da diyebilirsiniz ) derin korkular yaşatıyor

Eğer Evet çıkarsa bu MHP li oyların sayesinde olacağını herkes biliyor. bu durum da da Bahceli ve yanında ki saz ekibinin taban tarafından dikkate alınmadığı yerim deyindeyse tabanın bunları takmadığı gerçeği ortaya çıkacak

Aynı durum 2007 yılında Cumhurbaşkanlığı referandumunda da yaşanmış Bahceli ve saz ekibinin tüm HAYIR çağrılarına karşılık sçmenler yine bunları takmayıp EVE oyu vermiş ti

Eğer bu rederandumda da aynısı olur da MHP lilerin oyları ile referandum halk tarafından kabul edilirse Bahcelin kendi seçmeni üzerinden hiç bir etkisinin olmadığı kabak gibi ortaya çıkacak

Buda CHP kılıklı Bahceli ve ekibinin sonlarını hazırlayacak

Artık postal yalar mı yalamaz bilmemde. Akpnin biyerini yaladığı kesin..

Hocam sende taktın Bahçeli ülkücüsüne çok biliryosan kendi geçeydin başa eski ülkücü!!! Atıp tutmak kolay... Ülküocaklarına hakaret eden ülkücü olmaz.. Sana cevabını vermiştim. MHP tabanına hakaret etmekten vazgeç. Ekmeğini yediysen bu partinin az saygın olsun.
Ömrü 2 aylık ülkücü....

Ne tabanindan bahsediyorsun sen?
Tabanmi biraktiniz,ocakmi kahve hanelere dondurdunuz ocaklari.
Bir raki siseleri eksik masalarinizda.
Gerci onuda ocak disinda yapiyorsunuz.
Ondan sonra ULKUCU`mavallari okuyorsunuz.
Gecmiste bu davaya hizmet etmis insanlari bile sayginiz yok.
Rahmetli Veli Can Oduncu ve digerleri sizin bu rezilliginizi gorse yuzunuze tukururdu.
O insanlar ne yazikki sizin icin,geleceginiz icin sehit oldular.
Sizler ise onlarin katillerine omuz vererek minnet borcunu oduyorsunuz.
Sizlerin bu tutumu tum ULKUCU sehitlerimizi incitiyor.
ALLAH onlardan razi olsun.
Ne mutlu bizlereki o insanlarinan dava arkadasi olmusuz.
Sizin gibi ekseni kaymis solculara koltuk deynegi olmuslarinan degil.
Arti ben BBP oyumu veriyorum.
Ne Ak Parti,nede postalcilar bizim umurumuzda degil.
Biz aslimizi unutmayiz merak etme.
Surekli diyorsunki gelin ocaklarda parti icerisinde mucadele edin!
Senin hic bir seyden haberin yok o zaman!
Karikatur cikartmasi bahcelinin talimatidir.
Eski mhp kadrolari,basbugun yanindakiler.
Ocaklara ve mhp parti binalarina sokulmamaktadir.
Cunku bahceli bu kadrolari tasfiye ile mesguldur.
Parti icerisindeki mucadelemiz dahi ellerimizden alinmistir.
Bariz ornek Ozan Arif gibi basbugumuzun manevi evladi bile partiden dislanmistir.
Hala kalkip burada ULKUCU`luk oynuyorsunuz.
Acin gozlerinizi,ULKUCU olmak cok ayri bir seydir.
Partili olmak daha baska bir sey.

Ne tabanindan bahsediyorsun sen?
Tabanmi biraktiniz,ocakmi kahve hanelere dondurdunuz ocaklari.
Bir raki siseleri eksik masalarinizda.
Gerci onuda ocak disinda yapiyorsunuz.
Ondan sonra ULKUCU`mavallari okuyorsunuz.
Gecmiste bu davaya hizmet etmis insanlari bile sayginiz yok.
Rahmetli Veli Can Oduncu ve digerleri sizin bu rezilliginizi gorse yuzunuze tukururdu.
O insanlar ne yazikki sizin icin,geleceginiz icin sehit oldular.
Sizler ise onlarin katillerine omuz vererek minnet borcunu oduyorsunuz.
Sizlerin bu tutumu tum ULKUCU sehitlerimizi incitiyor.
ALLAH onlardan razi olsun.
Ne mutlu bizlereki o insanlarinan dava arkadasi olmusuz.
Sizin gibi ekseni kaymis solculara koltuk deynegi olmuslarinan.
Kasik degismedigimiz icin ALLAH cc binlerce kez sukurler olsun.
Arti ben BBP oyumu veriyorum.
Ne Ak Parti,nede postalcilar bizim umurumuzda degil.
Biz aslimizi unutmayiz merak etme.
Surekli diyorsunki gelin ocaklarda parti icerisinde mucadele edin!
Senin hic bir seyden haberin yok!
Karikatur cikartmasi bahcelinin talimatidir.
Eski mhp kadrolari,basbugun yanindakiler.
Ocaklara ve mhp parti binalarina sokulmamaktadir.
Cunku bahceli bu kadrolari tasfiye ile mesguldur.
Parti icerisindeki mucadelemiz dahi ellerimizden alinmistir.
Bariz ornek Ozan Arif gibi basbugumuzun manevi evladi bile partiden dislanmistir.
Hala kalkip burada ULKUCU`luk oynuyorsunuz.
Acin gozlerinizi,ULKUCU olmak cok ayri bir seydir.
Partili olmak daha baska bir sey.

Bbpye oy veriyorsan git hükümetten Muhsin Yazıcıoğlunun şaibeli ölümünü sor.Yazıcıoğluda yaşasa senin yüzüne tükürürdü. Onun döneminde MHP ile BBP hiçbir zaman bu şekilde karşıkarşıya gelmedi..Liderinizin yolundan gidemediniz gidenler çamur atmayın bari...

Eski ülkücüler diye kastettiği 80 de bir takım olaylarda adı geçen insanlardır.Ağca gibi çakma ülkücülerdir. Sadece kavgasız gürültüsüz teşkilatlar istenmektedir.Bugün ocaklarda konferans seminer verenlerin ocak için çalışanların gönül verenlerin yeni ülkücülere yol gösterenlerin hepsi 80 dönemi görmüş ülkücülerdir.Sen yapmıyorsun yapmak zorunda değilsin ama kimse senin tabana hakaretini dinlemek zorunda değil.
Saygını göster yeter.

Ozan Arifle Bahçeli arasında parti içi bir sorun vardır. Ben Ozan Arifin çıkıpta MHP tabanına hakaret ettiğini görmedim senin gibi.. Örneklerin seni haklı çıkaramıyor malesef...

Bbpye oy veriyorsan git hükümetten Muhsin Yazıcıoğlunun şaibeli ölümünü sor.Yazıcıoğluda yaşasa senin yüzüne tükürürdü. Onun döneminde MHP ile BBP hiçbir zaman bu şekilde karşıkarşıya gelmedi..Liderinizin yolundan gidemediniz gidenler çamur atmayın bari...

Eski ülkücüler diye kastettiği 80 de bir takım olaylarda adı geçen insanlardır.Ağca gibi çakma ülkücülerdir. Sadece kavgasız gürültüsüz teşkilatlar istenmektedir.Bugün ocaklarda konferans seminer verenlerin ocak için çalışanların gönül verenlerin yeni ülkücülere yol gösterenlerin hepsi 80 dönemi görmüş ülkücülerdir.Sen yapmıyorsun yapmak zorunda değilsin ama kimse senin tabana hakaretini dinlemek zorunda değil.
Saygını göster yeter.

Ozan Arifle Bahçeli arasında parti içi bir sorun vardır. Ben Ozan Arifin çıkıpta MHP tabanına hakaret ettiğini görmedim senin gibi.. Örneklerin seni haklı çıkaramıyor malesef...

Seminermis guleyimde arada kaynamasin bari.
Sola nasil destek verilir,ULKUCU`luk nasil yok edilir seminerleri olsa gerek.
Tabi oldugunuz lider zaten sizin aynanizdir fazla soze gerek yok.
Arti siz ekseni kaymis,sola dayali bahceli yorungesindeki partizanlarsiniz.
Mhp`nin tabanini ULKUCU`ler olusturur.
Bizim sozumuz onlara degil merak etme!
Sozum senin gibi ekseni kaymis bahceli tiniyetli partililere.
Az kaldi son secimden sonra hepiniz tasinizi taraginizi toplayacaksiniz.
Gidin o zaman chp`ye katilin.
En azindan renginiz belli olur.
Mhp icerisinde milliyetci kominizimi oynamazssiniz en azindan.

Bunlar ülkücü değil ki Ümmetçi!..

Elhamdulillah hem muslumanim,hem TURK`um,hemde ummetciyim.
Kara kuru bir afrikanin muslumani bana TURK`un kafirinden daha eftaldir.

Seminermis guleyimde arada kaynamasin bari.
Sola nasil destek verilir,ULKUCU`luk nasil yok edilir seminerleri olsa gerek.
Tabi oldugunuz lider zaten sizin aynanizdir fazla soze gerek yok.
Arti siz ekseni kaymis,sola dayali bahceli yorungesindeki partizanlarsiniz.
Mhp`nin tabanini ULKUCU`ler olusturur.
Bizim sozumuz onlara degil merak etme!
Sozum senin gibi ekseni kaymis bahceli tiniyetli partililere.
Az kaldi son secimden sonra hepiniz tasinizi taraginizi toplayacaksiniz.
Gidin o zaman chp`ye katilin.
En azindan renginiz belli olur.
Mhp icerisinde milliyetci kominizimi oynamazssiniz en azindan.

Çamurrr at izi kalsın....... Çin malı ülkücü.

Keşke referandum açık oy olsada sana kanıtlıyabilsem ülkücülerin oylarını. O zaman suratının ifadesini merak ediyorum.

Ne hukukundan bahsediyor , ne yargısından bahsediyor. Hiçbirini hapse atamayacaklar ki. 2-3 dakikalık show yapacaklar o kadar. Oltaya gelenler ne kadar yanıldıklarının farkına varacaklar.

Geri