Üniversiteye kafa ile girmek de yasaklansın!

T

Banned
Reaction score
0
Başörtüsü yasağı nedeniyle peruk takan öğrencilere Gazi Üniversitesi "dur" demiş: Fakülte binalarının girişindeki "görevliler" öğrencilerin saçlarını kontrol ederek perukla içeriye girmek isteyenleri engellemişler!

Türban yasağı faşizminin hangi boyutlara vardığını gözler önüne seren bu "Peruk Avı" Ankara'daki Gazi Mahallesi'nde cereyan etmiyor; yasakçı rektör Prof. Kadri Yamaç'ın üniversite mahallinde/"Gazi"de yaşanıyor...

Şimdi şöyle bir düşünün: Türban zaten yasak, üstüne bir de akıllara ziyan peruk yasağı...

Bir yerden sonra bu da kesmeyecektir, yasakçıları...

Mutlaka uyanacaklardır: "Eyvah, bu öğrencilerin kafası içeriye giriyor" falan diyeceklerdir...

Bakalım Rektör Kuvvetleri "bu yaman soruna" nasıl bir çözüm bulacaklar, göreceğiz...

28 Şubat döneminde Nur Serter'in "İkna Odaları" Mahallesi'nden geçmiştik...

Peruk yasağını da Kadri Yamaç'ın "Gazi Üniversitesi Mahallesi"nde görmüş olduk...

Her iki mahalle de YÖK derebeyliğine bağlıdır: YÖK Komutanı Erdoğan Teziç "zaptiye zap zap, raptiye rap rap" kıvamındaki görevine geldiği zaman ne demişti?

Hatırlayalım: "-Aslında bir polis memuru sokaktaki bir türbanlı kadına kimlik sorduğunda orası o anda kamusal alan oluverir!"

Adı bende kalsın "şöhretli" bir emekli orgeneral de üç yıl kadar önce etrafındakilere şöyle sesleniyordu:

"-Aslında laiklik sokaktaki türbana, hatta evdeki türbana bile karışmalı; ama Türkiye'nin şartları buna müsait değil!"

O orgeneralin nasıl bir Türkiye arzuladığını "ulusalcı devreleri"nin "Darbe Günlüğü"nde okuduk: Muhtıralardan fal tutmuşlardı; ne çare ki, darbenin kapı kolu ellerinde kalmıştı...

Artık devir onların devri değildi; gün gelmiş "hesap" dönmüştü: Türkçesi, Sam Amcalarını kaybetmişlerdi...

Şayet bilmiyorsa; peruk yasağı emrini veren "türban yasakçısı rektör" de öğrenecektir, bu kaçınılmaz gerçeği!

Teknik direktör Mustafa Denizli bir gece ansızın telefonla katıldığı canlı yayında "Türbanlılar İran'a gitsin!" diye efelenmişti...

Kaderin garip cilvesi: Gün gelmiş, türbanlılar değil de Mustafa Hoca gitmişti, İran'a...

Sonra ne mi oldu? Denizli son birkaç yıldır İran'ı çok ama çok yanlış tanıdığımızı her fırsatta döne döne anlatıyor, ekranlarda...

Böyle bir örnek pişmiş aşa su katabilirdi: Muhtemelen bundan dolayı Egemen Medya geleneksel "Öcü İran" muhabbetini bir kenara bırakıp bu sefer "Malezya" çalıştı...

Resmen çamur attıkları Malezya'yı ağızlarına laik sakız yapıp üstüne günlerdir "mahalle baskısı" gözbağcılığını ekleyenler -bu milletin "yıllanmış laikçi baskı"nın muhatabı olduğu gerçeğini asla unutturamazlar...

Egemen Medya'nın imza attığı "mahalle baskısı" antetli yoğun Psikolojik Harekat'ın ardından ne oldu, peki?

Hafta başında Şişli'de üçü erkek ikisi kız beş kişilik bir grup, başörtülü bir hanıma saldırdı: Önce sözle taciz etmişler, ardından da hızlarını alamayıp türbanlı kızın başını açmaya çalışmışlar...

Hadiseye tanık olan Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tuncer Erdoğan ise barbarlara müdahale ederek başörtülü kızın kurtulmasını sağlamış...

"Şişli" ne yana düşer usta?

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da mıydı, Şişli: Yoksa Tahran'ın göbeğindeki bir ilçe miydi?

Peki ya "Gazi Üniversitesi" hangi başkenttedir? Tamam, şimdi hatırladım: "Çıkarın peruklarınızı Laiklik'ten yazılı yapıcam!"

Valla siz bu ülkenin başını türban türban diye yersiniz....

Başbakan ne diyordu Gül Benim Cumhurbaşkanım değildir diyenlere ?

"Gül, Cumhurbaşkanım değil diyen vatandaşlıktan çıkar ... "

Bende Diyorum ki Siz Türban ile bu milleti kamplaştırıyorsunuz türban ile bu milleti kutuplara bölüyorsunuz ? Ve hala Diyecek olan varsa VATANDASLIKTAN CIKSIN ! (Bu benim gorusum.)

Yazıya bak çay demle türbanla başöartüsünü aynı kefeye koyuyo halbuki türban tamamen siyasal hale gelmiş kapalı kesimi ezilen kesim gibi gösteriyo iranı mustafa denizlinin cümleleriyle kötü olmadığını anlatıyo halbuki irandaki kadınlarsa ülkelerinden kaçmayı yaşadıkları sıkıntılardan bıktıklarını vurgularken kapalı kıza 5 kişi saldırmış sende fatih semtine git açık sana saldırırlar ne saçma ve tutrsız bi yazı kim yazmış zaman,vakit,uhuvvet Türbanı savunmadığım halde ben savunan bi kalem tutsam daha iyi yazardım zaten bu türban türban diyenlerin çoğu erkek nerelerine takacaklarsa kullanacak olan istesin arkadaşşım

Yazıya bak çay demle türbanla başöartüsünü aynı kefeye koyuyo halbuki türban tamamen siyasal hale gelmiş kapalı kesimi ezilen kesim gibi gösteriyo iranı mustafa denizlinin cümleleriyle kötü olmadığını anlatıyo halbuki irandaki kadınlarsa ülkelerinden kaçmayı yaşadıkları sıkıntılardan bıktıklarını vurgularken kapalı kıza 5 kişi saldırmış sende fatih semtine git açık sana saldırırlar ne saçma ve tutrsız bi yazı kim yazmış zaman,vakit,uhuvvet Türbanı savunmadığım halde ben savunan bi kalem tutsam daha iyi yazardım zaten bu türban türban diyenlerin çoğu erkek nerelerine takacaklarsa kullanacak olan istesin arkadaşşım

Fatihte kim kime saldırmış neden iftira ediyosun güzel kardeşim Bi Karagümrüğe gel bi çarşambayı gez ondan sonra konuş bu şekil iftirayla olmazki ama bu kadar yapılmazki(=

Fatihte kim kime saldırmış neden iftira ediyosun güzel kardeşim Bi Karagümrüğe gel bi çarşambayı gez ondan sonra konuş bu şekil iftirayla olmazki ama bu kadar yapılmazki(=

doğrudur fatih sadece anlatacağımı anımsatsın diye yazdım kötülemek değil maksadım anımsatmışta:D

ya türban türban diyosunuz hiç bilgisi olmayan biri bu türbanın farklı bir ırkın temsili zannedecek ya bu müslümanlığın gereğidir bu türbana karşı olanlar müslüman değilmi bilmiyorumki. Ahiret gününde ne hesap vereceksiniz bunlara aklım almıyor doğrusu.

Valla siz bu ülkenin başını türban türban diye yersiniz....

Başbakan ne diyordu Gül Benim Cumhurbaşkanım değildir diyenlere ?

"Gül, Cumhurbaşkanım değil diyen vatandaşlıktan çıkar ... "

Bende Diyorum ki Siz Türban ile bu milleti kamplaştırıyorsunuz türban ile bu milleti kutuplara bölüyorsunuz ? Ve hala Diyecek olan varsa VATANDASLIKTAN CIKSIN ! (Bu benim gorusum.)

Sadece vatanımın tarihimin gecmişini bildigim ve bu denli baska bir topluam donusturulmeye calıstırılan TÜRKİYE eger ki senin dedigin olcude olursa ben TÜRKİYEYİ terk edicem.Tuban bi yana ulkesini satan gizli anlasmalarla kendi yonettigi ulkeyi yazılı ve harita uzerinde diger milletlere paylastıran bi yonetim bu ulkede dusunceleriyle olacaksa ben bu ulkede yasanmaz artık diyorum.Ki sadece herseyin bir zamanı var.Fırtına oncesi sessizlik...

bu ulkede bugun tartıstıgımız dinsel sorunların sbebi bu dıncı tayfasının ülkeyi dinsel konularla ,yavas yavas insanlarını birbirine dusurerek,ve onlara karsı cıkanları da oldurerek bugunlerin temelini hazrlamasdr..o cok sevdiginiz imamınız fethullah war ya oturdugu yerden yuz milyonlarca doları yönetip,paranın keyfini sürdü,yuce islam dinini pis bi seklde kullanarak bu gunlere kadar geldi...ne demıstı fethullah ımamı"yavas yavas calıscaklardı,aceleleri yoktu,sistemlerini orumcek agı gibi oreceklerdi"..peki ya ne oldu..Olan Ugur Mumcu'ya,ilahiyat profesörü Bahriye Üçok'a,profesör Necip Hablemitoglu'na oldu..siz daha peruk konusun , turban konusun ..

güncele taşınmıştır..

Geri