Üniversitenin kapısına kilit vururuz! " diye saçmalıyo birisi içeri bi bakın

ya hiç unutmam 2-3 sene bi programdaı bi türbanlı kız ne dese beğenirsiniz :)

"bizim evimize daha tv girmedi... abim 24 yaşında daha bir kez tv izlemiş deiğildir... tv insanı dinden çıkarıyor"

sen tv izlemiyorsaan ilmi nasıl alacaksın üniv.'de... pc'de çalışmayacak mısın hiç? tv'de hiç eğitim adına belgesel vb bişey izlemeyecek misin?

işte bu düşüncede insanlar türban takıp üniv.e giderse vay halimize... yoksa türbana laf söyleyen yok... önemli olan altında ki düşünce

evet onemli olan duşunce..
ama bu kimseye butun başı kaplı olanları geri kafalılıkla cağdışı olmakla suçlama, ve haklarına kısıtlama getirme hakkı wermez...

saygılar...

Seviyelerini yitirmis, akademisyenlikten bir nebze
hatira kalmamis, cuppe icinde dolasan yaratiklara...

SIKIYSA KAPATIN!

sen kim oluyorsun kilit vuracaksın .Sen önce saçmalayan diline kilit vur.

Hem senin çapın yetmez oralara kilit vurmaya.Senin ağababan kimse yada kime güvenerek böyle saçmalıyorsan ona söyle gelsin o kilit vursun.

Seni darbeci postal yalayıcısı

herşeyin şova dönüştüğü popülerizm kültürünün hatsafhada olduğu ülkemizde
türban bir dini (sözde gerçekliği konusunda şüphelerim var beni ilgilendirmez) ve siyasi bir sembol olarak kullanılıyor ve yandaşları bir şovla gaza getiriliyor;
sanki bütün sorunlar bitti de birtek başların örtünmesi kaldı
yarın ağlarlar herkes ki ağlıyorda
açııızzzzzzz ekmeeeeeekk parasıııı okuyacağım para bilmem ne para.....
ama olsun senin örtünme iznin var sen dinin gereklerini yerine getirip aç kalıyorsun diğer tarafta cennete gideceksin....( palavra palavra palavra )

herkes dininin gereklerini yerine getirir(tabi iananıyorsa)..

beni ilgilendirmez demissin sonra da türbanınızı takın aç kalıcaz...

konuyu gerginleştirme isterse aç kalır ölür ama dinine inandığın gerektirdiklerini yapar bunu sorgulamak sana düşmez.hem türban takan aç mı kalıyo yada açlığı türbanlılar mı getiriyo..

ya şu kilit vurma olayı var ya! adam işimi bırakırım diyor... tabiki kimse kapılara kilit falan vuramaz...

yani siz bunu anlayamıyorsunuz ya. ben ona da anlam veremiyorum...

yani anlamıyorda bilmeden mi yazıyorsunuz yoksa laf olsun torba dolsun diye mi yazıyorsunuz...

kapıya kilit vuran yok...........

adam istifamı verir giderim diyor...

evet onemli olan duşunce..
ama bu kimseye butun başı kaplı olanları geri kafalılıkla cağdışı olmakla suçlama, ve haklarına kısıtlama getirme hakkı wermez...

saygılar...

ee! muhafazakar kesim üniv.de türbana hayır diyeni cehenneme yolluyor ya! bu nasıl bi olay peki.. ben nasıl genelleme yapmayayım? şimdi burada forum kullanan adam cahil diğildir herhalde... ama bana "cehennemde yanacaksın" demeyi biliyor... bu adam geri kafalı mı çağaş mı sorarım size?

bazı arkadasLar o kadar mantıklı konusmus ki... onlara teşekkür butonunu bastım :goz:

2 sene once kazandım üni.yi.. maLtepe dersanesinde okudum... neden mi? öğretmenleri güzel eğitim veriyor diye.. ama içerde neyle karşılaştım? ders saatlerinde herşey cok guzel.. testler konu anlatımları süper... benim son sansımdı o sene... yoksa bi iş bulup calısıcaktım... gittim dersaneye.. aradan 2 hafta geLdi.. sınıf hocası geLdi dedi ki en üst katta cıkısta toplantı var geL... dedim bilgi feLan verilcek.... nerdeeeee????? DERSANENİN EN ÜST KATI CeMAAT ODASI OLMUS... Ankaradan başları geLmiş konusma yapıyor... SIRF BEYİN YIKAMAYA GELMİŞ... Dersaneler milli eğitime bağlı değil midir? bir dersanenin en üst katında ne işi var cemaat odasının? bir daha o tür toplantılara katılmadım... tarih dersini işliyoruz... konu canakkale savası... hoca demez mi işte buralara binlerce top yağdı 1 tane sehit vermedik askeri suya doktuk... Yüce Allah'ım ın sayesinde kazandık savası şehitlerimiz ölmedi... Garibime giden tamam Yüce Allah'ımızın da etkisi olabilir ama AKLA BAKIN 1000 LERCE TOP YAĞMIŞ BİR ŞEHİT VERMEMİŞİZ... hadi buna da tamam ama eee hocam SEN DERSE NE DİYE DİNİ KARISTIYORSUN BEN ÖSS YE GİRİCEM BANA ALLAH'IN KORUDUKLARINI SORMAYACAKLAR DEDİĞİMDE HOCA SUSTU... 18 marttan once dediler canakkaleye gidilcek geLmek isteyen geLsin... gittim bende... gitmez olaydım... nerde camii türbe var oraya ben ne şehitLik gördüm nede başka birşey... biz 4 kafadar kendi halimize takıldık... Şimdi bu dersanenin sahibi kim fettoş gülen... bu 1.siydi... bana akp yLe fettullah gülen arasında ki farkı söleyecek olan var mı? 2 side şeriat :goz:

Seçimler yapılacak recai kutanın seçim afişi gördüm... yemin ediyordum aynısı vardı afişte cogunuzda belki görmüşsünüzdür... 18-19 yaşlarında bir kız başında türbanı ve şu yazıyor altında... BİZ SENİ ÖZLEDİK... tabi bu yazı her türlü fikre cıkabilir ama sanırım benim şahsi fikrim anlasılmıştır... :goz: bu 2.ydi...

bazı arkadasLar yazmıs türban üni.ye girerse nolur? cvp vereyim...

Herkes türban takabilir bunu kimse engellyemez.. Tamam yasa kabul edildi.. aklı başında olan, allahla arasına kimseyi sokmayan [fettoş gülen vb.]... sadece kendi içinden geldiği için kapananlarda emin olun hiç bir sorun cıkmayacaktır, ki rektorler de bunu anlatmaya calısıyor...

ama şeriat girdiğinde, beyni yıkanmış insanlar girdiğinde olay tam bir İran modeLine bürünecek ve bizleri karanlık bir geLecek bekleyecektir...

Ne din düşmanıyım ne de ülkeme ihanet ederim...

Tek Lafım:

Türkiye Laiktir, Laik kaLmak ZORUNDA..!!!

KARDEŞ AĞZINA KLAVYENE SAĞLIK!!!SÖYLEDİKLERİNE HARFİ HARFİNE KATILIP EKLEME YAPACAĞIM HELE FETTOŞ LAFI ÇOK HOŞUMA GİTTİ HATTA FETİŞ BİLE DİYEBİLİRİZ Bİ GEVURA:durdurun:durdurun

işte başörtülülere karşı oluşturulan psikolojinin sonucu,

şuraya bakarsın "HA size göre müslüman bir kadın türban takmak zorundaysa takmazsa müslüman olmuyorsa demekki bu ülkedeki insanların %50 den fazlası müslüman değil ama size göre benim bildiğim başörtüsü var ananelerimizin taktığı şey altan bağlanılan" bu cümlenin cevabını alırsın...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=377515

O KADAR MÜSLÜMANSANIZ NE İŞİNİZ VAR OKUMAKLA OTURUN EVDE KOCANIZIN YANINDA NAMUSUNUZU KORUYUN!!!
HANİ TÜRBANLILAR NAMUSLU TÜRBANSIZLAR NAMUSSUZ YA!!!

bu kadar abes, bu kadar aşağılayıcı bir ifadeye cevap bile vermiyorum, çünkü bakış açın çok farklı.
Ne alaka yani türbanlı namuslu, türbansız namussuz.

Benim akrabalarımda başı açık olanda var, başı örtülüde.. yani saçma bir cevasp vermişsin. kusura bakma.

Laiklik ilkesi hiç bir zaman bir din mensubunun, dinini özgürlük ve rahatlıkla yaşayamayacağı anlamına gelmiyor. Ama sizin gibi laikçiler, bir dine mensup olan kişilerin dinini özgür ve rahatlıkla yaşamalarına engel oluyor.

Aradaki Fark Burada.

Hayrinnisa gül, abbasiler ve emeviler mevzuuna bile girmeyeceğim. Çünkü başörtülü insanların eğitim hakları Hayrinnia Gül'den öncede vardı. Komik bir cevap vermişim. İnşallah cevabımı anlamışsındır.

Abbasi emeviler konusu ise, örtünme Peygamber Efendimiz zamanında geliyor....

Sana gelince sen çok biliyosun be bana verdiğin adresteki konuda bence çok boş ben türbanada karşıyım Allah örtünün diyince siz hemen kafayı,saçımı anlıyorsunuz!
Bana KESİN KADINLAR SAÇLARINI ÖRTSÜN DİYEN BİR AYET GÖSTERİN!!!
Kesin olmayan şeyler yoruma dayalı olan şeyler kural olarak görülemez!!!
Allah(cc) namahrem yerlerinizi örtün diyor!
Kadının namahrem yeri bana göre saçı başı değil ağzı kulağı değil
Affınıza sığınarak söylüyorum
Cinsel bölgesi ve göğüsleridir
hatta bunla ilgili bi ayet var yanlış hatırlamıyorsam Nur suresinde olmalıydı(yanlışsa kusuruma bakmayın)
O ayette hiç saç baş kapatın demiyor!
Bunların bazı kesimlerin uydurması
CHP GENEL BAŞKANININ DEDİĞİ GİBİ
SİZDE KELİME-İ SAHADETİN YERİNİ TÜRBAN ALMIŞ!!!!
SAYGILARIMLA GENGAR!!!!
28.01.2008 günü milliyet gazetesinde bi resim vardı
bi kadın türbanlıları içeri alıyor onla kalmayıp kara çarşaflı birinide içeri alıyor
Ve bu KARA diyorki Hz. Aişenin böyle bi raivayeti var peki Hz. Aişeyi o kadar örnek alıyorsan o okuyormuydu peygamber efendimizin zamanında kadınlar okuyormuydu yok eee sizde o kadar örnek alıyorsanız bunuda örnek alın üniversiteyi kirletmeyin

Ha ayrıca ben size üstü bapatıp altı açan çok kişi gösteririm!çok!

rektore katılıyorum.bence de turban asla serbest olmamalı.Çunku burası Müslüman bir ulke değil.Burası laik bir ulke.Eğer turban yasası kabul edılıpte bır budist budist ayın elbisesi ile kamu alanına giremezse
maalesef musluman bır ulke olmaya basladığımız ıyıce ortaya cıkacak

Üniversitenin kapısına kilit vururuz! " ...

Baksen ne zamandan beri üniversite babanın malı oldu...

Kendi malınmı ki kapısına kilit vuruyorsunuz... Zihniyete bak....

Sen ilk önce kafandaki din düşmanlığının kilitini kırsan iyi olur...

arkadaşım eğitim düzeyini bilmiyorum ama bildiğim bişe var oda bilip bilmeden atıyorsun. yanlış anlama amacım tartışma ortamı yaratmak değil. şuan türkiyede yüzlerce sorun varken milletin başıyla saçıyla uğraşmanın ne anlamı var. hala anlamıyormusunuz bu insanlar Cumhuriyetin niteliklerini biryerlerden delerek sonrada deliği büyültmek amacı ile tamamen ortadan kaldırıp tamamen dini kurallara bağlı teokratik bir yönetim getirmek. bütün dünya pkk ya terör örgütü demiyor neden amerika diyor. çünkü tamamen akp yönetimi coniler tarafından bu ülkenin başına musallat edilmişlerdir. buda planın bir parçasıdır. Mustafa Kemal Atatürk bunların içine öle bir oturmuş ki hazımsızlıktan ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar

rektore katılıyorum.bence de turban asla serbest olmamalı.Çunku burası Müslüman bir ulke değil.Burası laik bir ulke.Eğer turban yasası kabul edılıpte bır budist budist ayın elbisesi ile kamu alanına giremezse
maalesef musluman bır ulke olmaya basladığımız ıyıce ortaya cıkacak

değerli arkadaşım fikrine kısmen aktılıyorum. evet türban serbest asla bırakılmamalıdır ama burası laik demokratik ve millet egemenliğine dayanan cumhuriyet yönetimiyle yönetilen bir ülkedir. dinide müslümanlıktır. gerçi kanun yasalaşırsa da farketmez çünkü hemen yargı devreye girer oda olmassa TSK biner tepelerine. erdoğan zaten BÜYÜKANIT paşanın adını bile duysa nereye kaçacağını şaşırıyor:biggrin:biggrin

Geri