Üniversiteli Fahişeler!..

|ѕ ¢ к η|

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

4jtb4j.jpg

ÜNİVERSİTELİ FAHİŞELER!

Cambrdige Üniversitesi öğrencilerinin çoğu fahişelik yapıyor. Kızlar, saati 5 sterline markette çalışmak yerine seks yapıp, 100 sterlini tercih ediyor!

Dünyanın en seçkin 4’üncü üniversitesi olan Cambridge’te fuhuş skandalı yaşanıyor. Kız öğrencilerin yıllık 3 bin sterlinlik (7 bin 290 YTL) üniversite harcını ödemek için bedenlerini sattıkları ve ayrıca yazdıkları makaleleri yüzlerce sterline pazarlayarak para kazanmaya çalıştıkları okulun Varsity isimli öğrenci gazetesinde yayınlanan raporda ortaya çıktı. Bir kız öğrenci “Stripriz yaparak saati 100 sterlin (243 YTL) kazanıyorum. 3 ayda ise 40-50 erkekle birlikte oldum ve haftada yaklaşık 1000 sterlin (2 bin 430 YTL) kazandım. Bu kadar parayı başka bir yerde kazanamam” diye konuştu.

TATLI PARA GİBİSİ YOK
Okuldaki ilk yılını fahişelik yaparak geçiren bir öğrenci de “Bir arkadaşım süpermarkette çalışıyor ve saatine 5 sterlin (12 YTL) alıyor. Bu parayla geçinmek mümkün değil. Bir erkekle yatıyorum ve saatine 50 sterlin (121 YTL) kazanıyorum. Bu işi yapan çok sayıda kız var. Sadece bir eskort servisine 450 üniversiteli kız kayıtlı. İnsanlar bunu ahlaksızlık gibi görebilir. Ama bir kere yapınca gerisi geliyor. Tatlı para gibisi yok” dedi. Öğretim üyeleri komitesinden Dr. Rob Wallach, bu olayın üniversiteyi büyük hayal kırıklığına uğrattığını ve soruşturma açılacağını açıkladı.

İngiltere'de üniversite harçlarını ödemek için fahişelik yapanların sayısının bu kadar yüksek olduğu son olayla ortaya çıktı. Geçen haftalarda News of the World gazetesini konuşan Bethany Lee (24), 2 yıl boyunca okul masraflarını bu yolla çıkardığını açıklamıştı. Şimdi beslenme uzmanı olan Lee, geçmişi yüzünden çok büyük zarar görmüş.

akşam

Devir Degişti Biliyosunuz..

Yaptıkları işin çok doğal şekilde anlatmışlar.Öyle okuyacaklarına hiç okumasalar daha iyi bence.

yazık
öyle para kazanmak normalse ne diye okuyonuz o zaman

gençlik hakkında sıkıntı yaşıyorlar...tabii ki yaşayacaklar....kimbilir bizim üniversitelerimiz, okullarımız ne halde? ne zaman dinden ve dini eğitimdien uzaklaşılmışsa, sonuç toplumun altından kalkamayacağı badirelere gebe kalmasına neden olmuştur...çünkü dinimiz karşı cinsle ilişkileri en seviyeli şekilde sınırlandırmış...Allah gençlerimizi bu tür olaylardan esirgesin...burada tabii ki ebeveynlere de çok büyük görevler düşmektedir...

bizim ülkemizdede adını vermek istemediğim birçok üniversitede var böyle insanlar hatta birkaç tanıdığımda var. onlar için o kadar normal rutin bir iş halini almışki inanmak çok zor

ilginç yaa fahişelik ve öğrencilik gerçekten ilinç

heryerde vaR..yanLız buRda bir farK var.. herşeyin bu denLi açık oLması

genclık gıdıyor bunun sebebı dını egıtımın azlıgından

tesekkuler

bnmde anlamadığım madem böle bi iş yapıosun
nie okuyup zahmet çekiosun

Hepiniz sucu ögrencilere atiyosunuz ögrenciler hakkinda yorum yapiyosunuz, birde onlari bu ise zorlayanlar hakkinda düsünün onlari suclayin.

EGiTiM ÜCRETSiZ OLSUN. GERCEK SUCLULAR ORTAYA CIKSIN

Hepiniz sucu ögrencilere atiyosunuz ögrenciler hakkinda yorum yapiyosunuz, birde onlari bu ise zorlayanlar hakkinda düsünün onlari suclayin.

EGiTiM ÜCRETSiZ OLSUN. GERCEK SUCLULAR ORTAYA CIKSIN

haklı olabilirsin de yine de oyle bi ahlaksız işe soyunmaları gerekmez ki..okuma ama namuslu kal,serefinle yaşa...

Soruşturma mı açacakmış..Ulen bu işin başını çeken sizsiniz. ne diye açıyonuz....Ayrıca zaten geç kalınmış...Adamlar bunu keyf haline dönüştürmüş yada öle olduğunu sanıyolar...

Gayet Normal Bir Davranış Gibi Anlatmış Kızlar, Çok İlginç...

Geri