Üniversitelerde “Gündüz Gece Eğlence”

Acemi Şef

Moderator




Üniversitelerde bahar şenlikleri “ETİ Fest“ ile renklenecek. Festivalde bu yıl gençler Duman ve Ozan Doğulu’nun muhteşem performansları ile coşacak.


07–23 Mayıs tarihleri arasında 7 ildeki üniversitelerde düzenlenecek “ETİ Fest” ile 350 bine yakın üniversite öğrencisi eğlencenin tadına varacak.


2008 yılından bu yanaüniversiteli gençlerin bahar şenliklerinde tüm dinamizmiyle eğlence fırtınası estiren ETİ Fest beşinci yılında 7 ilde 7 üniversiteyi ziyaret ederek sırasıyla Adana, Ankara, Malatya, Trabzon, Antalya, Eskişehir ve İzmit’te üniversite öğrencileri ile buluşacak.


7 Mayıs’ta Çukurova Üniversitesi’nde başlayacak “ETİ Fest” kapsamında 900 metrekare büyüklüğünde kurulacak festival alanında farklı etkinliklerle gençlerin keyifli vakit geçirmesi sağlanacak. Ozan Doğulu’nun DJ performansı ve Duman’ın konseri ile renklenecek festival 23 Mayıs’ta Kocaeli Üniversitesi’nde son bulacak. Duman ve Ozan Doğulu, ETİ Fest ile yaklaşık 7 bin kilometre yol katedecek.
ETİ Fest, yapılan bir araştırmaya göre üniversite festivallerini takip eden öğrenciler arasında ilk akla gelen festival olma özelliğini taşıyor. ETİ Fest’te sahne alacak sanatçı ve DJ’i ise üniversite öğrencileri belirlerken, bu yıl Duman ve Ozan Doğulu, üniversiteli gençlerin en fazla konserine gitmek istedikleri isimler arasında ilk sıralarda yerini aldı.


Gençlerin heyecanına ve dinamizmine ortak olmak amacıyla düzenlenen “ETİ Fest” süresince gençler, ETİ Cin, ETİ Crax, ETİ Browni, ETİ Pop Kek, ETİ Kombo, ETİ Canga, ETİ Maximus ve Mutluluk İki Parmağının Arasında köşelerinde birbirinden eğlenceli, heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalayacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.


“ETİ Fest” 2012 Programı:


07 Mayıs Adana Çukurova Üniversitesi
09 Mayıs Ankara Hacettepe Üniversitesi
11 Mayıs Malatya İnönü Üniversitesi
14 Mayıs Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi
17 Mayıs Antalya Akdeniz Üniversitesi
21 Mayıs Eskişehir Anadolu Üniversitesi
23 Mayıs İzmit Kocaeli Üniversitesi
 
Üst