Üniversitede 'Gay' kulübünü onaylayan YÖK'e suç duyurusu

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Üniversitede 'Gay' kulübünü onaylayan YÖK'e suç duyurusu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Türk Eğitim-Sen yöneticileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde bir 'gay kulübü' kurulması ve faaliyet göstermesine izin verdikleri gerekçesiyle YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç ve üniversite yöneticileri hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

tezic.jpg

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yaşar Gürakan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Gökkuşağı LGBT 'Lezbiyen-Gay-Biseksüel- Transseksüel- Travesti Kulübü' adlı öğrenci kulübünün üniversite bünyesinde kurulup faaliyet göstermesine YÖK tarafından izin verildiğini ifade etti. Gürakan, bu kulübün kurulmasına ve faaliyet göstermesine izin verilmesinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Uğur ile Öğrenci İşleri Başkanı Prof. Dr. Halit Kılınç hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Gürakan, kulübün, Türk halkının asla tasvip etmediği, aile yapısına aykırı, yasalarla belirlenen milli eğitimin amaçlarına uymadığını ifade etti.

bluetılsım' Alıntı:
kendidemi katılacak yoksa o külübe.... töbe töbe daha neler gorcez hadi bakalım...

nedir bu korku gay lerden anlamadım ? aynı zaman da ona buna da yok o da mı katılcak falan filan gibi ucuz ve pis laflarla satasıosnz...size kalsa sevmediğiniz herkes gay olacak!!!

daha neler gorecegımizi kimse bilemez fakat bu da o insanların tercihidr , ha bzm uni de de yokmu bu tipler?war...benm bunları gormeyı sewdiim soleneblrmı?Hayır...!! ama kimsenin terchine bir yorm yapmak zornda olmamamız gerektıgını dusunuorm ve butun insanlarada bu gibi konularda saygılı olunması gerektiğine inanıyorum ... bu gibi konularda hemen ole saman alevi gibi parlayıp ta yok daha neler , olrmu tarzı dusuncelere kapılmıorum...

Thorpedo' Alıntı:
nedir bu korku gay lerden anlamadım , sizi beenip bi se yapıcaklar diemi korkuosunuz ? aynı zaman da ona buna da yok o da mı katılcak falan filan gibi ucuz ve pis laflarla satasıosnz...size kalsa sevmediğiniz herkes gay olacak!!!

daha neler gorecegımizi kimse bilemez fakat bu da o insanların tercihidr , ha bzm uni de de yokmu bu tipler?war...benm bunları gormeyı sewdiim soleneblrmı?Hayır...!! ama kimsenin terchine bir yorm yapmak zornda olmamamız gerektıgını dusunuorm ve butun insanlarada bu gibi konularda saygılı olunması gerektiğine inanıyorum ... bu gibi konularda hemen ole saman alevi gibi parlayıp ta yok daha neler , olrmu hic tarzı dusuncelere kapılmıorum...
başlatma saygından ya, o YÖK denilen kurum kaç kişinin şuan aç gezmesine göz yumuyor bilgin varmı? Kaç üniversite mezunu var ülkemde haberin varmı! Başlatma gayinden lezbiyeninden, saygısına okutma!

Thorpedo' Alıntı:
nedir bu korku gay lerden anlamadım , sizi beenip bi se yapıcaklar diemi korkuosunuz ? aynı zaman da ona buna da yok o da mı katılcak falan filan gibi ucuz ve pis laflarla satasıosnz...size kalsa sevmediğiniz herkes gay olacak!!!

daha neler gorecegımizi kimse bilemez fakat bu da o insanların tercihidr , ha bzm uni de de yokmu bu tipler?war...benm bunları gormeyı sewdiim soleneblrmı?Hayır...!! ama kimsenin terchine bir yorm yapmak zornda olmamamız gerektıgını dusunuorm ve butun insanlarada bu gibi konularda saygılı olunması gerektiğine inanıyorum ... bu gibi konularda hemen ole saman alevi gibi parlayıp ta yok daha neler , olrmu hic tarzı dusuncelere kapılmıorum...
kardes gaylara toz kondurmuyon ne ayak:D

ONUR&bozo' Alıntı:
kardes gaylara toz kondurmuyon ne ayak:D

hehehe lafı bı yerlerınden anlamak bu olsa gerek :clap bravo cok zekisiniz,kafanız anca bole selere basar zaten..:eek:ha

"freemitnick" heralde ülkedeki işsizligin , ac gezenlerin tek sorumlusu yök değil dimi??dikkat edersen de ben yök e saygı duy demedim kurumsal olarak..sadece laf attıgınız yök baskanına ve insanlara saygılı olun dedim..

neyse hepinize kolay gelsin...

Thorpedo' Alıntı:
hehehe lafı bı yerlerınden anlamak bu olsa gerek :clap bravo cok zekisiniz,kafanız anca bole selere basar zaten..:eek:ha

"freemitnick" heralde ülkedeki işsizligin , ac gezenlerin tek sorumlusu yök değil dimi??dikkat edersen de ben yök e saygı duy demedim kurumsal olarak..sadece laf attıgınız yök baskanına ve insanlara saygılı olun dedim..

neyse hepinize kolay gelsin...
saygı duyulacak ınsan olsa, saygı duyulacak ınsan deyılkı valla benım kafam deyıl'de senın kafanın böle şeylere basıtıgı kesın...bu konu hakkında son yorumum:saskin

Thorpedo' Alıntı:

kım korkuomus yaffu allahın malından:D:Dbızım dınımıze gelenek ve goreneklerımıze hayat tarzımıza gecmısımıze gelecegımıze sana bana ona buna aykırı arkadasım bu tur hareketler..Bi Türk evladına yakısmaz bole seyler..

kardeşim bugün gay klübüne oy veren üniversite zihniyetinin tek zihniyieti üniversite insanlarını batlılık propagandası ile dinden uzaklaştırmaktır!!!
Ha onlarda gayligi seçmiştir diye biri bişi demiş yani anadan ya erkek dogarsın ya kız!!
yakında üniversite içinde kerhane açılmasına da izin verirlerse hiç şaşmayın ayrıca..

freemitnick' Alıntı:
başlatma saygından ya, o YÖK denilen kurum kaç kişinin şuan aç gezmesine göz yumuyor bilgin varmı? Kaç üniversite mezunu var ülkemde haberin varmı! Başlatma gayinden lezbiyeninden, saygısına okutma!

tskler .. böyle saygimi yerim ben ..

Thorpedo' Alıntı:

guldurdun beni yine
Insanlarin tercihi beni zerre kadar alakadar etmez
ama bu kulup haline gelip, universite bazinda normal
olarak gosterilirse o zaman beni alakadar eder..!
Hicmi gelecek nesilden korkmuyosun bilader?

Tamam anladik savunmak hakkiniz YOK'u ama herseyin bir haddi var
Kulturumuze, orfumuze, adetimize, dinimize ters bunlar bu kadar kor olmayin

Basi ortulu diye o kadar gencin gelecegi ile oynayanlar
ve sonra kalkip gay kulubu onaylayanlarin gururundan suphe ederim
saygi gostercekmisim, guldurmeyin adami..

sıkıyosa gelsinler benim okulumda böyle bir dernek açsınlar

Atam Sana İhtİyacimiz Var

YÜCE ÖNDERİMİZ ATATÜRK ÜN KURDUGU TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE DİN VE VİCDAN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI GÖSTERMEYEN YÖK BUUU KLUBEMİ SAYGI DUYUYOR.....
BRAVO YANİİİ TEZİÇÇÇÇÇÇ......:clap :clap

Thorpedo' Alıntı:
nedir bu korku gay lerden anlamadım ? aynı zaman da ona buna da yok o da mı katılcak falan filan gibi ucuz ve pis laflarla satasıosnz...size kalsa sevmediğiniz herkes gay olacak!!!

daha neler gorecegımizi kimse bilemez fakat bu da o insanların tercihidr , ha bzm uni de de yokmu bu tipler?war...benm bunları gormeyı sewdiim soleneblrmı?Hayır...!! ama kimsenin terchine bir yorm yapmak zornda olmamamız gerektıgını dusunuorm ve butun insanlarada bu gibi konularda saygılı olunması gerektiğine inanıyorum ... bu gibi konularda hemen ole saman alevi gibi parlayıp ta yok daha neler , olrmu tarzı dusuncelere kapılmıorum...

benim kanım kaldırmıyo bunları tabi seninki kaldırıyosa ona diceem bişey yok.. aferin sana o zaman sen saygı duy ozaman... ama benim kime saygı duyacagım seni ilgilendirmez... okişşş..

tabi öldürelim hepsini
öldürelimde bir daha ortaya çıkmaz ne de olsa
hepimiz ogün samast değil miyiz nasıl olsa?
"bana ters olan şey yapılmaz o kadar arkadaş" diyelim
ben öyle bir insanım ki tek başıma Türk aile yapısını belirliyorum
ve bunun için diyorum ki toplayalım tüm travestileri eşcinselleri keselim!
keselim ki soyları kurusun!
bu ülkede örfe adete uygun iş yapmayan,
toplumdan farklı olan herkesi keselim ki tek tip olsun ülke
herkes aynı düşünsün, herkes aynı dine inansın, herkesin cinsel tercihleri aynı olsun, herkes aynı partiye oy versin ve hatta herkes aynı şekilde yaşasın kısaca herşey "aynı" olsun!
aman böyle yapalım yoksa ülke elden gidecek!!!
eşcinsel haklarını savunanları da keselim onlarda tehliklelidir hatta hepsi potansiyel eşcinseldir.

"saygı" kelimesinin anlamını öğrenmeye çok ihtiyacımız var
hatta o kadar ihtiyacımız var ki;
öncelikle işe o "insanların" yaşama haklarını savunan ama onlar gibi olmayanları eşcinsel gibi gösterenleri "eğiterek"
başlamamız lazım.

sonra çıkıp yerli,yersiz "demokrasi tellalığı" yapıp insan hakkından,düşünce özgürlüğünden vs. den bahsederiz
boşversenize...

tabi arada YÖK te meze olsun bu zihniyete haklı/haksız YÖK ü karalamak için her türlü oyuna alet oluyorsunuz zaten. Ama özellikle şu söyleyeceğimi unutmayın
bu kafayla giderseniz o çok sevdiğiniz, öve öve bitiremediğiniz Avrupa Birliği ve üyesi devletler
üyelik müzakerelerinde direkt suratınıza tükürürler

her ne kadar eşcinseller midemi bulandırıyorsa bir o kadarda bazılarınızın bu demokrat(?!?) ve insancıl yaklaşımı midemi bulandırıyor

:..asker..:' Alıntı:
kardeşim bugün gay klübüne oy veren üniversite zihniyetinin tek zihniyieti üniversite insanlarını batlılık propagandası ile dinden uzaklaştırmaktır!!!
Ha onlarda gayligi seçmiştir diye biri bişi demiş yani anadan ya erkek dogarsın ya kız!!
yakında üniversite içinde kerhane açılmasına da izin verirlerse hiç şaşmayın ayrıca..

Kardeş bu nasıl bir tesbit ne olsa dini ortaya atıyonuz.Bu arada kerhane açılmasına gerek yok zaten üniversiteler kerhane olmuş

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
tabi öldürelim hepsini
öldürelimde bir daha ortaya çıkmaz ne de olsa
hepimiz ogün samast değil miyiz nasıl olsa?
"bana ters olan şey yapılmaz o kadar arkadaş" diyelim
ben öyle bir insanım ki tek başıma Türk aile yapısını belirliyorum
ve bunun için diyorum ki toplayalım tüm travestileri eşcinselleri keselim!
keselim ki soyları kurusun!
bu ülkede örfe adete uygun iş yapmayan,
toplumdan farklı olan herkesi keselim ki tek tip olsun ülke
herkes aynı düşünsün, herkes aynı dine inansın, herkesin cinsel tercihleri aynı olsun, herkes aynı partiye oy versin ve hatta herkes aynı şekilde yaşasın kısaca herşey "aynı" olsun!
aman böyle yapalım yoksa ülke elden gidecek!!!
eşcinsel haklarını savunanları da keselim onlarda tehliklelidir hatta hepsi potansiyel eşcinseldir.

"saygı" kelimesinin anlamını öğrenmeye çok ihtiyacımız var
hatta o kadar ihtiyacımız var ki;
öncelikle işe o "insanların" yaşama haklarını savunan ama onlar gibi olmayanları eşcinsel gibi gösterenleri "eğiterek"
başlamamız lazım.

sonra çıkıp yerli,yersiz "demokrasi tellalığı" yapıp insan hakkından,düşünce özgürlüğünden vs. den bahsederiz
boşversenize...

Fletch sana kısmen katılıyorum yanLız...Ünide gay kulübü oLmaz bea... nesLimize ters bi defa.. neme Lazım gayLıktan çıkar top olurLar hem onLarın sağLığı açısındanda iyi oLmaz.. :vur

Geri