Üniversite mezunu bayanlar soyadından vazgeçmiyor

Bak seeeen

İsterlerse biz onalrın soyadını alalım bide. Ahahahhhah çok komik. Soyadımı almazsa bende evlenmem... :mad:

Belkı erkeklerın soyu dvm edıcek vs.. kendı soy ısımlerını aldırtması mantıklı.ya eşleri tek cocuksa:) oda duygusal anlamda eşinin soyadıyla beraber kendınkınıde kullanmak ister.
kendı adıma soyadımın kalmasını ısterım. ama eşim olcak sahıs ;p bunu sorun yapıcaksa ölmem yanı. önemlı olan mutulugum soyadının lafı dahı olmaz.

İştee benim arkadaşımm :)

bravooo papatya :clap:

ama papatyanın dedıgını tam anlamadın galıba gehenna .. ne dıyor ısterım dıyor ama esım ıstıyorsada onun dedıgını yaparım dıyor ... ok .. :D

hihihi eet iyi okuyalım lütfen ! bizler anlayışlı insanlarız hehe ;p

ordaaa utanması gereken sizsinizz :)
Sevdiği kişiyi bir soyad meselesi yüzünden silip atanlarıı gördük çok ilginç :cool:

Benim düşüncem aynı
Soyad meselesi haksızlııık
siz ne kadar soyadınızı devam ettirmek istiyorsanız
bayandaa o kadar ister..

Her ne kadar anlayışlı insanlar olduğunuzu (Aman Ne Anlayış :) ) söyleyenler olsadaa SOPALIKSINIIIIIIIIZZz :mad:

şimdide feminist mi olduk :(
iyi öylee olsun sevencloveees

Sopalık demiştimm vazgeçtimm CİNAYET SEBEPLERİ..!

benim ablamda evlenince kocasının soyadını alıcak bu kadar basit bişey.. bende evlenince eşim benimkini alıcak.. bu aslında yakınlaşmanın bi yolu teba altına almanın.. paylaşmaya ilk dakikada soyadı ile başlıyorsun hayatı yaw.. ilk dakkadan onu vermem bunu vermem demenin ne mantığı war..

boşuna polemik yaratıyonuzz herseyin kolayı var nüfüs cuzdanında 2 side yazılıcak o kadarr meselaa kızın adı pınar aylin kara meselaa yanee bundan kolayy ne var 2 sinde birbirinni gönlünü yapmışş olurr arkadslarrr.istedigi kadarr soyadını kullansınn sunu unutmayınn kütük erkedign kütügünee geçyio soy meselsi sadece soyad tasıyarak olmaz. Soyadınızıda tasımasa erkekliginizden bişeyy eksilmezz korkmayın.

Benim yada onun soyadı değişse ne olurrr değişmese neolur:):):)

theozy' Alıntı:
heyt başlık bizim.. :) gehenna bile anladı haklı olduğumuzu :)

hahaha haklısın wallaha kusen :)

değişmeyen kanun ve yasa bizde bu :boks:

daha ılk dakıkadan ayrımcılık yaparsanız nerde kaldı butunluk .. artı bız bayanlara canımızı bıle verebılecekken bır soyısmını nıe veremeyelım .. ıyı olanı ayır kotu olanı ıstemem copkabına olayı yapmıyalım pls.

wala bayanlar soyısmını tasımak ıstıolarsa genelde 2 soyadlı olmaktan yanalar en mantıklısı bu dıe dusunuorm...

Geri