Üniversite Hazırlığı...

andrei123

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende bu sene liseyi bitirdim .üni sınavına 12 sınıfta pek hzırlanmadım şimdi mezun grubu olarak dershaneye başlıcağım hafta içi 4 gün drs cuma tatil cumartesi pazar etüt olucak dershanede. gözüm açıldı biraz hayat koşulları felan okumanın önemi istiyorum yani üniversite okumak eşit ağırlık öğrencisiyim bu arada. çalışma dahilinde ygs ve lysde türkçede edebiyatta coğrafyada ygs tarihde çok iyi sonuçlar çıkarıcağım konusunda kendime güveniyorum temelim vardır o konularda fakat gel gelelim asıl mesele olan matematik ve geometriye temelim çok zayıf sizce matematik geometri ygs lysde 1 senede çalısarak başarılı olunurmu dershaneler 3 senenin konularını 1 seneye sıkıştırarak iyi anlatabilirlermi tek düşüncem matematik sizce yapılabilirmi yardımlarınızı ciddi yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar saygılar...

Eğer kendine inanıyorsan olay bitmiş demektir. Sıkı bir çalışmayla gayet güzel şeyler yapabilirsin :)

matematik ve geometri adeta takıntı oldu bende :S

Doğrudur. Ama bu kadar takıntı ve önyargı iyi değildir, kendini yiyip bitirirsin. Sıkıca çalışırsan başarırsın. Kolay gelsin hayırlısı olsun =)

eğerki 3 senenin konusunu 1 senede yapabilirrim diyorsan kendine güveniyorsan iş bitmiştir kardeşim..
herşeyin başında kendine güven en ön plandadır..
sen daima elinden geleni yap. ben yapabilirim de, kendine olan öz güvencini arttır, yapamıycağın hiçbirşey yoktur..
yazdıklarından yola çıkarak yapabilceğine inanmaktayım, çünkü liseyi bitirir bitirmez bu kanıya varmak, yani hayatın zorluğunu vs. okuma arzusunu yinelemek herkese nasip olmaz hani .) sen kendine güven yapabilirim de herşey güzel olacak =)

Matematik dışardan göründüğü kadar zor değildir.Temelin yok fakat temel oluşturmak senin elinde,asla pes edeyim deme,işler ne kadar kötü giderse gitsin sen devam et,sonuçları gördüğünde gelen rahatlık bütün diğer zahmetleri unutturuyor insana.Düzenli ve ısrarlı ol amacına mutlaka ulaşırsın.
O günleri geride bırakmış biri olarak söylüyorum bunları sana.Allah yardımcın olsun..

teşekkürler yorumlarınız için inş mateamtik ve geometriyi bitirim allahın izniyle 1 sene içiersinde

baska yorumları fikirleri olan 1 senede mat2 temel zayıfken çok iyi biçimde öğrenilir mi cwplıcak olan?

Geri