Üni okuyanLar içeri ===)

sting yakında geliyom yanına :D bi eskşehir yapcam zaten sen hazırla nevaleyi :D

t_mac' Alıntı:
ohoooooooo siz ALLAH'tan siz konyada okumuyorsunuz.adamlar dediğiniz gibi aile öğrenci ayrımı yaptıkları gibi evde kaç kişinin olacağına göre para lıyorlar.örneğin 4kişi 400 ytl 5 kişi olursa 500 ytl.zaten diğer esnafların hepside öğrencilerden nefret ediyor
konya bu konuda gercekten meshur sanırım cok kez duydum konyalıların bu yaptıgını
allah selcuk uni ogrencılerıne yardım etsın :D

uyku_hapi' Alıntı:
konya bu konuda gercekten meshur sanırım cok kez duydum konyalıların bu yaptıgını
allah selcuk uni ogrencılerıne yardım etsın :D

demek ki üni de bi kızLa evLensek 6 cocuk yapsak 6 kişie göre ücret değişicek =)
Tuhaf iLkdefa duydum :)

hehe bittide kurtulduk bea...hocalr bi yandan ev sahipleri bi yandan...
bizim ev sahibi kira günü sabah namazında damlardı eve...
ama bis evi çok perişan ettik yaw fazlasıyla ödedik gittik...bu da acı oldu...
bizim eve dayalı döşeli girdik
ordaki sistem kelle başı ögrenciden belli bi miktar alınıyodu

darp oynaya oynaya duvarlak delik deşik oldu...
odun kalmadı ev sahibinin tahta balkonunu söktük yaktık...
yanlışlıkla oda kapısını kırdık...

yaw bisde çok deliydik bea...

ama güsel günlerdi...

iyi yanlarıda war yaw mesela bize örencıyız dıe komsulardan cok yemek gelmıstır yuksek kıra odeyıp kendını beyaz sarayda oturuyom dıe kandırabılırsın herkes sana saygı duyar (cunku herkes paraya saygı duyar) ve herkes senı 24 saat kıslarla yasıyo sanar sankı unılısın dıye butun kıslarla aran ıyı olcak mıs gıbı garıp wala yurdum ınsanı

Madem Içimizi Dökecez Haklisiniz Be Abi Herkes öğrenciden Bişeyler Kopartmaya çalişiyor Benim Zoruma Gidense Enayi Yerine Konmamiz Halbuki Bu ülkede Hesabini En Ii Gören öğrenciler Dediğiniz Gibi şartlar çok Zor Kiralar Desen Hiç Sorma Ama Benim Yakinmam Biraz Nanörlük Olur Durumum Ii Allaha şükürler Olsun Ama Ya Durumu Olmayanlar.......
(sabotage)

Geri