Ülkenİn GenÇlİĞİnİn DÜŞtÜĞÜ Aci Durum:(

elif-mine

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR 7/7/2007 TARHİNDE ÖZEL Bİ TV KANALINDA YAYINLANAN GÜZEL VE DAHİ PROGRAMINI BAZILARINIZ GÖRMÜŞTÜR...
O SEVİYESİZLİĞİ GÖRDÜKÇE BEN UTANDIM CİDDEN...
SÜZME DEMİYECEĞİM DAMITMA 18-19 YAŞINDAKİ GÜZEL KIZLARI ÇOK ARAYARAK SEÇMİŞLER BUNLARA SORULAR SORUYOLAR...
SORULARA BAKLIN...
Bİ KAREDE KAÇ KENAR VAR...
RESİMDEKİ DEVLET ADAMLARINI TANIYAMAMALARINA HİÇ BİŞEY DEMİYECEĞİM UTANÇ TABLOSU...
FELAKET...
EĞER SENDE BU VARLIĞIN UTANÇ TABLOSUNDAN RAHATSIZSAN DÜŞÜNEN VE ÜRETEN Bİ HH OLARAK GEREKLİ YERLERE TEPKİMİZİ BİLDİRELİM...
NE KADAR SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ ORASI Bİ MUALLAK...
:hhsopa

katılıyorum sana bence burada seçmelerde en salak olanları almışlar
yada izlensin seksi şeyler ortaya çıksın diye onlara bilerek böyle gerizekalı gibi davranın denmiş
çogu üniversiteli olan insanların bu kadar basit soruları bilememelerine bu kadar aptal olmalarına imkan yok

en azından turgut özalı sülayman demireli tanımayan bir liseli olduğunu düşünmüyorum

bu yarısmada YUce RAbbimin bi yerden kısıp bı yerden verdigi belli ediliyor heralde... kızlarda o kadar güzel ama işte ici boş.. erkeklerde tersi..

elif-mine' Alıntı:
ARKADAŞLAR 7/7/2007 TARHİNDE ÖZEL Bİ TV KANALINDA YAYINLANAN GÜZEL VE DAHİ PROGRAMINI BAZILARINIZ GÖRMÜŞTÜR...
O SEVİYESİZLİĞİ GÖRDÜKÇE BEN UTANDIM CİDDEN...
SÜZME DEMİYECEĞİM DAMITMA 18-19 YAŞINDAKİ GÜZEL KIZLARI ÇOK ARAYARAK SEÇMİŞLER BUNLARA SORULAR SORUYOLAR...
SORULARA BAKLIN...
Bİ KAREDE KAÇ KENAR VAR...
RESİMDEKİ DEVLET ADAMLARINI TANIYAMAMALARINA HİÇ BİŞEY DEMİYECEĞİM UTANÇ TABLOSU...
FELAKET...
EĞER SENDE BU VARLIĞIN UTANÇ TABLOSUNDAN RAHATSIZSAN DÜŞÜNEN VE ÜRETEN Bİ HH OLARAK GEREKLİ YERLERE TEPKİMİZİ BİLDİRELİM...
NE KADAR SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ ORASI Bİ MUALLAK...
:hhsopa

o kadar beyinsizlerki kıza sordular neler yapıyosunoyuncuyum tiyatrocuyum egitimini falan alıyorum diye peki hiç oynamak istedigin oyun oldumu diye evet dedi kız hamlet peki hangi karekteri oynaka istesin dediler kız bayagı dusundu tabi ne oyundan ghaberi var duymus kulaktan dolma bişeyler hamleti oynamak isterim dedi boyel havalı havalı sonra sunucular cok enrteresan dediler degişik bi şey olu herhgalde dediler kız hala bişey anlamadı hamletim erkek karekter oldugu duyunmca yerin dibine girdi tabi sırıtarak salondaki herkes bu rezillige guldu b yani durumm:D

bende izledim ve komedi programı sandım :saskin tam bi rezillikti.rahmetli Turgut Özal'ı bile tanıyamayan insanın güzelliğininde bi faydası yok diye düşünüyorum

seviye yerlerde arkadaşlar...
ilk yapacağım iş rtük'ü arayıp şikayette bulunmak olacak....
tepkisiz kalmaya niyetim yok...

okan bayülgene ne demeli edepsiz şerf... ,cuce maymun .....ulan millete ingilizce terim kullnadığı için laf atıyor hemen ardından kendisi fransızca bişi solüyor ne angutluk ne sevyesizlik ...bide rank diye milletin suratına teflefon kapamalar ama oh olsun onu arayacak kadar angut olanda alsın cevabını ......beyaz efendi guzel ama biraz ondan örnek alabilirsin okan

ama bizim izleyicilerimiz bunlara prim veriyo...
tepkililerde tepkilerini içlerinde saklıyo ve ekranlar böyle hale geliyo...
ya artık babasıyla radyo bile dinleyemiyo insan tv'yi geçtim...
radyoda çalan parça:sev...sev...kullanalım mı?
emre altug.
utançççççççççççççç........
tiksinççççççççççççç...........

Bende aynen katılıyorum sana. Ya o yaşa kadar yaşamış ama boşa yaşamış. Sorumsuz gençlik. Fazla tutulacağını sanmıyorum yarışmanın.

EvEt bende izledim . Ve gülmekten başka birşey yapamadım .
( zaten 3-5 . . . . . Koymuşlar herkes izlesin diye )
Boşlukları siz doldurun .
İşte varın Siz görün gençliğin halini .
18 yaşını dolduran herkes oy kullanıyor , Ama daha parti liderlerini bile tanımayanlar , işlerinin ne olduğunu bilmeyenler var .

Bir başlıktada Korku bölümüne 18 Mart Çanakkale zaferi ile ilgili sorular sorulan bir başlık açılmıştı .
Orda gençler ülkenin başında Cumhur başkanı olduğunu ve Cumhurbaşkanının'da İsmet İnönü olduğunu söylüyorlardı .
Daha örnek çoğaltılabilir .

Geri