Ülkemizdeki Şifalı Sular

böyle seylere inanırmınızı yani şifalı su felan?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

canor

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben şu an Afyon gazlıgölde tatil amaçlı gezi yapıyorum ve bi termal otelde konaklıyorum otelin amaçlarından birisi insanlara yani hasta insanlara hizmet etmek ve gazligölün sifalı suyunu sunmak.

Doktor tarafından onaylanmış yani şifalı suyun tedavi ettigi hastalıklar:
Cilt rahatsızlıklarına sedef hastalıgı ve sivilcelere romatizmal hastalıklar iltihaplı romatizmalara eklem sertliklerine nörolojik rahatsızlıklara böbrek ve safra kesesi taş ve kum dökmeye mide ve bagırsak hastalıklarına kas hastalıklarına yarım vücut felclerine idrar yolu iltihapları erkeklerde cinsel işlem bozukluklarına stres ve strese baglı tüm hastalıklar saç dokulmesi ve kırılmalarına uykusuzluk asabiyet fiziksel ve ruhsal yorgunluklara unutkanlık bel sırt ve boyun agrılarına kireclernme kırık cıkık sonrası tedavide kadın hastalıkları ve cilt güzelligine kadar bir cok hastalıgı tedavi ettigi bilimsel olarak acıklık kazanmıştır. Not : leptotta virgülü bulamadım :) yoksa aralara koyucaktım
Ben yaklasık 4 gundur bu suda yıkanıyorum yıkanıyorum derken bildigimiz yıkanma degıl suyun ıcınde 15 dakka kadar kalıyorum gunde 2 veya 3 kez bazen 4 de oluyor suratımda sivilce adına birsey kalmadı hayret ettım insallah eve geri donunce yıne sivilce cıkmaz suratımda kaldıgım otelın linkini vereyım bari bi göz gezdirin fiyatlarda ucuz güzel buralar walla neyse karar vermek size kalmış artık kendinize iyi bakın byhttp://www.sonmeztermal.net
:clap: foto koyucaktım ama verdigim linkte resımler mevcut

ben inanırım çünkü yaşadığım için

yok be nie inanayım saçma sapan şeyler sadece zemzem suyuna inanırım diğerlerine asla

bilim açısındanda kanıtlanmış sular var mesela

Geri