==Ülkücüleri böyle kullanmışlar==

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
12 Eylül darbesinden sonra Ülkücü Hareket davasında idam talebi ile yargılanan ve 10.5 yıl hapis yatan Avukat İrfan Sönmez, 12 Eylül’de Ergenekon benzeri derin güçlerin organizasyonlarını deşifre eden açıklamalarda bulundu.

KAVGAYI TETİKLEDİLER
Her darbe öncesinde ülkede olay çıkartan ekiplerin askerin içine sızan darbeciler olduğunu vurgulayan Sönmez, “Terörü seyrettiler, terörün durduğu yerde taraf gözüküp kavgayı kışkırttılar. Kavgada güçsüz kalan gruplara silah ve ideolojik destek sağladılar. Kavganın mutlak galibi olmasın diye güçleri dengelediler. Mutlak galip kavganın bitişi anlamına geleceğinden, asla bir grubun güçsüz kalmasına izin vermediler. Aynı olayları Ergenekon’da da görebiliyoruz” diye konuştu.

İFADE VERMEYE HAZIR
Balıkesir’de derin organizasyonların ülkücüleri nasıl kışkırtıp fiili eylemlerde kullandıklarını, bizzat eylemlerde kullanılan arkadaşının ağzından Vakit’e aktaran Sönmez, “Darbeci kadrolar bugün tasfiye edilebilirse, terör yüzde 80 azalır. Anlatacağım iki konunun canlı şahidi olan arkadaşımız, istendiği zaman ifade vermeye hazır. Kendisinin adı İlhami’dir... Gerekirse yurt dışında yaşayan ve bu fiili eylemlerin içinde bulunan arkadaşım bizzat darbecilerin yargılanması için ifade vermeye hazır” dedi.

İŞTE ŞOK İKİ DEŞİFRE
İşte Ülkücü Hareket davasından uzun yıllar cezaevinde kalan Sönmez’in ağzından Balıkesir’de yaşanan olayların arka planı: “Ecevit, iktidara gelmişti. Ecevit’in iktidara gelişiyle birlikte Ülkücülerin kaleleri teker teker düşmeye başlamıştı. İşte bu günlerde ülkücüler, yöneticilerin ve komünistlerin baskısı sonucunda Balıkesir Necati Bey Eğitim Enstitüsü’ne giremez olmuşlardı. Ülkücüler ilde erimeye başlamış ve birliktelikleri baskı sonucunda kırılmıştı. Ülkücü gençler okullara alınmamaya başlayınca bir bir evlerine dönmeye başlamışlardı. Sonuçta çocuklar Balıkesir’e okumaya gelmişlerdi, ancak eğitim hakları gasp ediliyordu. Daha fazla zaman kaybetmek yerine ellerinde eriyen güçleri de toparlayamayınca ailelerine dönüşü seçmişlerdi.”

“DURUN GİTMEYİN;
ASKER OLARAK SİLAH BİZDEN”
“Bu yenilmişliğin hüsrana dönüştüğü gecelerin birinde Balıkesir Necati Bey Eğitim Enstitüsü’nde eğitim göremeyen bir grup ülkücü gencin kapısına üniformasıyla Üsteğmen Sırrı Emiroğlu geldi. Kapısını açan fidan gibi ülkücü gençlere, ‘Ben sizin ülküdaşınızım. Beni içeri almayacak mısınız? Size destek olmaya geldim’ diyerek içeri girdi. Gece boyu ideolojik sohbetin yanı sıra gençlerin yaşadıkları sorunları bire bir dinleyen Üsteğmen Emiroğlu, istendiği takdirde gençlere her türlü destek verecek güçte olduğunu anlattı. Mücadelede heyecanları biten gençlerin, ‘Bizim gücümüz yok. Silahımız ve destekleyecek kitlemiz yok. Nasıl olur da kalıp mücadele ederiz?’ sorusuna karşılık Üsteğmen Emiroğlu, ‘Bundan sonra biz varız arkanızda. Hemen harekete geçebiliriz. Ses getiren eylemler yapmalıyız. O zaman, kaybedilen güç kazanılır. Silah ise hiç sorun değil. O imkânları hemen sağlayabilirim’ karşılığını verdi.”

OKULU TARATTI
“Gece boyu süren konuşmaların sonrasında ülkücü gençlerle birlikte yapılacak olan ilk silahlı eylemin planı hazırlandı. Üsteğmen’in ilk teklifi Balıkesir Necati Bey Eğitim Enstitüsü’nün taranmasıydı. Silah sağlanacak, silahlar kendisi tarafından okula sokulacak, gençler ise ellerine tutuşturulan silahlar ile rastgele ateş açacak... Bu plan hemen zaman geçirilmeden devreye sokuluyor ve Üsteğmen’in sağladığı imkânlar ile okul taranıyor.”

“ÜLKÜCÜ HAREKET
YENİDEN DİRİLTİLDİ”
“Bu eylemin hemen ardından ise eve dönmeye hazırlanan birçok ülkücü genç, dönme kararından vazgeçerek, mücadele etmeye karar veriyor. Eylemin yankısı sürdükçe ve benzer eylemler yapıldıkça kentte bitme aşamasına gelen ülkücü hareket yeniden diriltiliyor. Hatta karşıt grup ile dengeler sağlanıyor.”

ÜSTEĞMEN HİÇ BOŞ DURMAMIŞ
“Bu eylemlerin ardından Üsteğmen Emiroğlu’nun bir başka planı ise Balıkesir’de görevli bir Albay’a yönelikti. Üsteğmen Emiroğlu, ülkücü gençleri ziyaret ederek, söz konusu Albay’ın komünistlere her türlü ortamda sınırsız imkânlar sunarak yardım ettiğini belirterek, ortak bir eylem teklifinde bulunuyor. Gece boyu yaptıkları toplantıdan alınan karar ise ‘Albay’ın genç kızı kaçırılacak’ oluyor. İçlerinden seçtikleri bir genç ile operasyon başlatılıyor ve albayın masum kızı kaçırılıyor. Sayısız operasyon yapılıyor. Kız, Balıkesir’in kırsal bölgesinde 12 Eylül darbesi olana kadar saklanıyor. Bu arada kız p***olojik sıkıntıya düşerken, babası ise felç oluyor.”

KENDİNİ VE SUÇLUYU AKLIYOR
“12 Eylül darbesinin hemen ardından ise ülkücü genç, masum kızı alarak yaşadığı Elazığ’a ***ürüyor. Süreçte üsteğmenlikten yüzbaşı rütbesine terfi eden Emiroğlu, eylemi yaptıran sıfatıyla kendisini kurtarmak için devreye giriyor. İki gencin nikahını kıydırıyorlar. Genç, emniyete teslim ediliyor. Olay, birbirini seven iki gencin kaçışı olarak yansıtılıyor. Çocuklara çok baskı yaptırılıp bu kabullendiriliyor. Gençler ise ifadelerinde kendilerine ezberlettirilenleri söyleyip serbest bırakılıyor. Kız hemen kendi ailesine dönüyor.”

kaynak:haber vaktim.

Arkadaşlar kimse alınmasın hele hele milliyetçi kardeşlerim hiç alınmasın,bu yazıyı alıntılamış olmam ortalık bulandırmak adına değil,geçmişte yaşanan bu tür olaylardan ders alıp bugünlerde oluşan bağlantılar çeteleşmeler üzerinde bu bağlantılı illetli demokrasi oyunlarında,milleti millet yapan değerlerimizle kandırılıp kimlerein hizmetine alet olduğumuz üzerinde bir fikir teatisi oluşturmak istedim..ders alırsak yarınlarada ki yerimizi sağlamlaştırabiliriz,yoksa bizi dün kucağa alanlar yarında aynı kucakta sallayıp uyutabileceklerdir..ve sonra bizim çocuklar işi başardı denilip c-5 lerde sorguya devam edilecektir.aynı tezgahlara klarşı direncimizi oluşturacak bilgi beceri ve fikri gelişmenin yanında dik ve diri olmanın oyunlarda yanlış yerde kalmamamanın derdinde olmak gerektir..fikirleriniz bekliyorum...

Söylediklerimiz dogrulandı.

Devrimciler tam bağımsız bir Türkiye için ortaya çıkmışlardı.Ordu ve devlet destekli burjuva kesim ise faşistleri tetikçi olarak kullandı ve ülke bilinçli olarak çatışmaya sürüklendi.
Amaç insanları yıldırmak ve darbeye zemin hazırlamaktı.

Hergün onlarca kişi öldügünden insanlarda artık ordu yönetime el koysada şu ölümler bitse düşüncesine girdi.Yani amaçlanan şey yapıldı.Ve devrimciler tamamen ortadan kaldırıldı yerinede yeşil sernaye güçlendirildi.
Hatta o dönemde kenan evren elinde Kuran-ı Kerim mitingler bile yaptı.

Ama ordunun yarattıgı bu yeşil sermaye o kadar büyüdü ki şimdi % 50 oy alıyor ve devlet yarattıgı bu canavarı durdurmaya çalışıyor.
Kendilerine bol şans diliyorum

Kendim ettim kendim buldum şarkısınıda onlara armagan ediyorum...

herkesin kullanıldıgı bazı olaylar mutlaka olmuştur bunlar tam olarak oturmamış bir demokrasiye sahip oldugumuzu gösteriyor ülkenin gidişatı kötü ve Türkiye'yi büyük ve hazin bir son bekliyor 2. bir kurtuluş savası olamaz asla ergenekon adı altında gerceklestirilmeye calısılan eylemlerin bircogu başarılı olsa da bu eylemleri organize eden ve dış ülkelerle işbirligiyi yaparak ülkemi bölmek isteyen vatan hainlerine lanet olsun Tanrı Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin..!

sanırım ülkücülerin kendi adına özeleştiri babından değerlendirilmesi gereken bu tür bir yazıdan öncelikle alınması gereken ders,,biz kullanıldık ey halkım değil,,zamanında gerçekten vatan millet sevdasıyla haklı olarak aldıkları pozisyon ve duruşlarının nasıl sabote edildiği,nasıl başka alanlara kaydırıldığı ve millet mukaddesat üzerinden başka birilerinin ülküclüler üstünden rant ve güç sahibi olmaya kalkıştıklarıdır,alınması gerekn ders budur. bunu şimdilerde daha iyi görüyoruz,ancak yorum yapan sanırım sol görüşlü arkadaşlar sanki sol'un kulllanılmışlık değerlendirmesi dışında kaldığını sanıyorlarki ülkücüler kullanılmış diyerek kendilerini ak kaşık tutmakta maharet sanıyorlar,oysa herkes bilmekteki kullanılan sadece ülkücüsü sağcısı değil,solda bu tezgahta işlemeye tabi tutulmuştur,bugün örgüt ve çete bağlamında solun en uç kesimini içerde görüyoruz bu unutulmammalıdır..özeleştiriyi herkes kendi alanında en sağlma çizgilerle belirtmelkiki yeniden birilerine dolgu olunmasın..

bence ordumuzu yıpratmaya yönelik iğrenç bir tezgah .

ne denirse densin ne yazılırsa yazılsın benim ülkemdeki en güvenilir kurum ordumuzdur.

şuna inanıyorumki ordumuza yapılan saldırılar devam edecektir şimdilik ülkücüler üzerinden deneniyor yarın sol görüşlü ler üzerinden saldırılacaktır.

ülkücüler üzerinden yapılan saldırıyı sol görüşlüler inanacaktır

sol görüşlüler üzerinden yapılan saldırıyada ülkücüler inanıcaktır

kaos ortamı tetikleniyor ,ordumuza yönelik kirletme faaliyetleri tüm hızıyla işliyor.

iddea ediyorum üç beş gün sonra ordumuza saldırmak -yıpratmak için sol görüşlüler kullanılacaktır tıpkı şimdiki ülkücüler kullanıldığı gibi.

provakasyon için her türlü argüman kullanılıyor din dil ırk siyasi görüş ne var ne yok bütün araçlar kullanılıyor, kutupsallaşma tüm hızıyla devam ediyor.

benim tavsiyem birbirimizi yemek için hazırlıklı olmalıyız :D:D:D

sende mi loopused :sigara:

Çamur at izi kalsınlardan solcular yapardı artık akpliler de yapıyor helal olsun.Bizim çocuklar başardı kelimelerini artık duymaya gerek yok zaten onların çocukları artık başta.

Geldi geçti Eylüller,
Yine yeşerdi güller,
BİZ BİZE KURBANIZ DOST.
BİZİ NE BİLSİN ELLER!!!

Zamanında 5000 i kaybetmeseydik şuandaki Avrupa Birliği ve bop sevdalıları yerine başta onlar olacaktı ruhları şad mekanları cennet olsun.ne desteklemesi araştırın bakalım Ülkücülerin elindeki silahların hepsi bireysel mi değil mi ?

Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.

Çamur at izi kalsınlardan solcular yapardı artık akpliler de yapıyor helal olsun.Bizim çocuklar başardı kelimelerini artık duymaya gerek yok zaten onların çocukları artık başta.

Geldi geçti Eylüller,
Yine yeşerdi güller,
BİZ BİZE KURBANIZ DOST.
BİZİ NE BİLSİN ELLER!!!

Zamanında 5000 i kaybetmeseydik şuandaki Avrupa Birliği ve bop sevdalıları yerine başta onlar olacaktı ruhları şad mekanları cennet olsun.ne desteklemesi araştırın bakalım Ülkücülerin elindeki silahların hepsi bireysel mi değil mi ?

Yorumun Üstüne Yoruma Gerek Yoktur umarım :clap

Söylediklerimiz dogrulandı.

Devrimciler tam bağımsız bir Türkiye için ortaya çıkmışlardı.Ordu ve devlet destekli burjuva kesim ise faşistleri tetikçi olarak kullandı ve ülke bilinçli olarak çatışmaya sürüklendi.
Amaç insanları yıldırmak ve darbeye zemin hazırlamaktı.

Hergün onlarca kişi öldügünden insanlarda artık ordu yönetime el koysada şu ölümler bitse düşüncesine girdi.Yani amaçlanan şey yapıldı.Ve devrimciler tamamen ortadan kaldırıldı yerinede yeşil sernaye güçlendirildi.
Hatta o dönemde kenan evren elinde Kuran-ı Kerim mitingler bile yaptı.

Ama ordunun yarattıgı bu yeşil sermaye o kadar büyüdü ki şimdi % 50 oy alıyor ve devlet yarattıgı bu canavarı durdurmaya çalışıyor.
Kendilerine bol şans diliyorum

Kendim ettim kendim buldum şarkısınıda onlara armagan ediyorum...

neymiş efendim tam bağımsız Türkiye için yola çıkmışlar :D
yasaklı sovyet yazarlar yazdı Türkiye üstünde büyük oyunlar oynandı diye kitap okuma huyunuz mu değişti ?
elin stalini rizeden sonrasını isterken kardeş ülke demeyi marifet sayıyordunuz.
veyahut tam bağımsız Türkiye isterken üzerinde milyonlarca Türk'ün idam fermanı yakılma fermanı bulunan çekiç orak paçavralarını sallamayı çok iyi biliyordunuz.
neymiş ordu desteği varmış pehh 80 darbesinde en uzun süre hapiste kalan adam Başbuğdu.
ne darbe için sebep gösterilen erbakan nede ecevit onun kadar hapiste kalmadı.
darbe çağrıları için de birşey diyeceğim sadece hasan cemalin yazılarını oku tamam mı :goz:

neymiş devrimciler tamamen ortadan kaldırılmış hadi be oradan darbeden sonra bile istanbulda kaç tane karakol taradınız haddi hesabı mı var ?

Bir üstteki mesajda yazdığım gibi BİZİ NE BİLSİN ELLER!!

Ve tarih acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır.

Seyyit Ahmet Arvasi

gazamız her zaman mübarek olsun!!

Siz öLmeyi ßayıLmakmı Saniyorsunuz?

ßozkurt Kardeşime KatıLıyorum.. AGzına SagLIK ßozkurt kardeşim..

ßen üLkücü Dogdum ßu yoLdan aSLa SapmaDIM SapmaMda MümKün DegiLDir MakasLa Kestiler ßeni MakasLa KopmaDIM Kopmamda Mümkün DegiLDir..

Geldi geçti Eylüller,
Yine yeşerdi güller,
BİZ BİZE KURBANIZ DOST.
BİZİ NE BİLSİN ELLER!!!

ağzına sağlık

1- bozkurt kardeşim konuyu derinlemesine değerlendirsen bana atıfla bunları yazmazdın,,eğer ki yazdın ; şunu biliyorsundurki yaşını bilmiyorum ama 80 den sonra bu yazıya benzer yüzlerce kitap yayınlandı,özeleştiri babından..yani hep dendiki ozan arifin dilinden akan cümleler gibi :öpmeye kalktığımız el vurdu bize diyerek,yapılan onca mücadelenin amacından saptırılıp kullanılşdığımız imasıyla yüzlerce kitap yazılıp satıldı.
2-kaldıki burda anlatılmak istenen şey bu da değildi kullanılmanın yanında bizi kullanan güçlerin rengi meydana çıkıyor bugünlerde bunu anlatıyor bu yazı..sen yaşamadıysan bilmessin ama biz yaşadık;aynı silahın bir gün önce devyol olayında erte4si gün ülkücüler elinde el değiştirildiğini biz biliyoruz.
3-burda amaç ülkücüleri kötülemek değil,bizi sizi kullanan eski ordu ye3ni ordu çetelerinin neler yaptığı yada yapabileceği üzerine bir uyarmaDIR.
4-gereksiz teyakkuz bana değil aynı oyuna düşürmek isteyen ergenekonvari yapılanmaya olmalıdır,bana yazıklar olsdun demek size bişey kazandırmaz..hala gaza gelmek size keyf veriyorsa bilemem...vesselam..

şimdi;

1)öpmeye kalktığımız el vurdu derken devletin rejimini ve Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan ülkücülerin binayen amerikancı kişiler tarafından devletin adı altında asmalarından sebeptir.
2)yahu aynı silah akşamına dev yol militanları tarafından kullanılıyormuş ki her topluluğun içinde SATILMIŞLAR vardır.
3)Ordu falan demişsin yine de bizim ne Tsk yı yıpratmak nede ordunun üstüne bu sınırlar içinde ordu kurma gibi bir amacımız vardır.Bizi çekemeyenler anten taktırsın =)
4)Ergenekon içinde sayın Devlet Bahçeli bulaşmamak için Ocakları her ilçeye bir ocak uygulamasıyla önlemiştir.Kimsenin desteğine ihtiyacımız yok.

Hadin selametle :goz:

Kullanıma açık olan zayıf halka ,Özenti topluluğu olan komünistlerdir.Özüne bağlı ülkü sevdalısı gruplar değildir.Sokakta her kurt işareti yapanda ülkücü değildir.

o dönemde her grup her ideoloji amerika yahut rusya tarafından pervasızca kullanıldı.

ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ

başka sözüm yok ozaman,konuyu anlamayanlara diyecek lafımda yok,,ama bunu anlşatanalr yaşayanlardır..sonradan olma memati heveslisi sivri pabuç takım elbise palto ülkücüsü olanlara diyecek lafım yok.yaş itibariylede zaten o günleri yaşamadığınız belli..onun için sizin kullanma kullanılmadan anlayacağınız bişeyde yok.ayrıca 5000 şehit lafını bahçeliye hatırlatın bakalım ne diyecek..geçin beyler geçin bunları,eski eskide kaldımı diyecek yoksa vah vahmı diyecek..

başka sözüm yok ozaman,konuyu anlamayanlara diyecek lafımda yok,,ama bunu anlşatanalr yaşayanlardır..sonradan olma memati heveslisi sivri pabuç takım elbise palto ülkücüsü olanlara diyecek lafım yok.yaş itibariylede zaten o günleri yaşamadığınız belli..onun için sizin kullanma kullanılmadan anlayacağınız bişeyde yok.ayrıca 5000 şehit lafını bahçeliye hatırlatın bakalım ne diyecek..geçin beyler geçin bunları,eski eskide kaldımı diyecek yoksa vah vahmı diyecek..

Tanıyormusun o anlatıpta yaşayanları ? nekadar güvenilir ne kadar gerçekçi bunlara değer biçebilirmisin?O günleri yaşadın madem, hangi pencereden yaşadın ?O günleri yaşamak televizyondan bir şeyler izleyip, evden çıkmamaklan yaşanmaz!Olayların içindemiydiniz bana onu söyleyin.Seninde anlamak istemediğin bir şey var Bütün o olalanların baş sebebi O haysiyetsiz o adi komünistlerdir.

Tanıyormusun o anlatıpta yaşayanları ? nekadar güvenilir ne kadar gerçekçi bunlara değer biçebilirmisin?O günleri yaşadın madem, hangi pencereden yaşadın ?O günleri yaşamak televizyondan bir şeyler izleyip, evden çıkmamaklan yaşanmaz!Olayların içindemiydiniz bana onu söyleyin.Seninde anlamak istemediğin bir şey var Bütün o olalanların baş sebebi O haysiyetsiz o adi komünistlerdir.

yok öyle bedavadan koministi suçlamak..ben sahte ülkücüye arka çıkmaktansa samimi koministe derdimi anlatmayı yeğlerim.zaten 80 öncesi birbirilerini dinleyemedikleri anlayamadıkları için birilerinin ellerine tututşturdukları silahları birbirine çevirdiler. ama sonra bucada-mamakta aynı koğuşta gördülerki oyuna gelmişler ve yanlış yapıldığını anlamışlardır.herkes samimi olsun ülkücüde koministte ,ozaman görülürki topyekün savaş emperyalizme kapitalizme karşıdır.ha denebilriki onlarınki beşeri bir sistem olan leninin kominizmidir evet doğru peki şimdi ülkücülerin resmi ideolojisi nedir ,?kemalizmmi? ozaman ölen tek bir şehidi yanınızda bulamassınız..onlar kemalizm laisizm için sistemi kollamak için ölmediler.nizamı alem -türk islam aleminin şeref onur ve bağımsızlığı için şehid oldular.şimdi sizler bir tek koministe söverek kendinizi açmazdan kurtaramassınız.ya hesap sorun kenan evrenden ,ya varlık sebebiniz olan davayı yeniden sorgulayın ,yada kemalizm borusunıu chp ile öttürmeye devam edin,ama yakanızda o şehidler hep yapışık duracak. ve size hiç te iyhi bakmayacakalr.

umarım bu yazı ülkücülerin kendi tarihleriyle hesaplaşmaları gerektiğini bir nebze olsun hatırlatmıştır.

ülkücüler davaları uğruna öldüler .ülkücünün davasını ve hedeflerini bileceksin ondan sonra neden o gün öyle davranıldı neden şimdi böyle davranılıyor anlayacaksın .

o dönemdeki olayları ülkücüler çıkartmadı .sen işkenceler yapılıp günlerce aç bırakıldıktan sonra 5. kattan aşağı atılmak sureti ile şehit olan abilerimizin hayatlarını okumalısın .

istanbul üniversitesinin kapısına haşa " bu okula muhammedin piçleri giremez " yazılı pankartların olduğu dönemleri bileceksin .o zaman anlayacaksın ülkücünün kim olduğunu .ülkücüler o yazının altından geçmeyip gerekirse can vermeye razı olan büyük insanlardır .o zaman müslümanım diyen akıncılar gibi birilerinin eteklerinin altına girmemiş onlar. sen ne ülkücülüğü nede yaşananları bilmiyorsun .bildiğin şeyler de yazılarından beli oluyor ki yanlı şeyler .sen bu bilgi birikimin ve çapınla ülkücüleri sorgulama hakkına da sahip değilsin .

ülkücülerin hedefleri bellidir .kominizm ülkücünün inancına uymaz .yada o dönemde koministlerin yaptıkları şeylere sessiz kalmaz .çünkü ülkücüler şunu bilir .

peygamberimiz ne buyurmuş bu gibi durumlar için ;

bir kötülük varsa elinizle düzeltin.elinizle olmuyorsa dillinizle düzeltin .dilinizlede olmuyorsa kalben buğz edin ki bu en sonuncusu imanın en zayıf olanıdır .

biz gerekirse islama karşı olan tün görüş ve gruplara bu hadis ışığında müdahele ederiz .şehit olan abilerimizde bunu yapmştır .aynı günler şimdi yaşansa gene yapacağmız şey aynıdır . bu böyle bilinee !!

kullanıldığı düşünen kişi de 80 de ne için mücadele ettiğini ya bilmeyen biri yada şimdi unutan biri ve yahutta davasını satan biridir . ülkücülerin her gün öldürüldüğü bir dönemde ,polise askere kursun sıkılan bir dönemde ve camilerin bombalandığı o günlerde her ülkücü bunu seve seve yapar ve SONRADAN DA PİŞMAN OLMAZ . biz çok insan tanıyoruz o dönemleri yaşayan hiç biri pişman değil .aynı şeyler olsa yine bu vatanı kominist köpeklere bırakmayız diyorlar . e bizde bu söze katılıyoruz .

ülkücülerin diğer sağ gruplardan farkı ise bütün bu saldırılara ülkücüler göğüslerini siper etmişlerdir .diğer sağ görüşler ise kendi akıncı dernekleri bile bombalanmasına rağmen evlerine saklanmışlardır .

koministlere ise şunu söylemeliyim ;

bu ülkede ülkücüler oldukça tek bir ülkücü dahi yok olana kadar bu isteğinizi yerinize getiremezsiniz . gidin moskof köpekliğinizi rusyada yada başka bir ülkede yapın .buna bu ülkede o zamanda şimdide geçit yok

loopused ;

o beğenmediğin bahçelinin lideri olduğu ülkü ocaklarında o şehitler için özel günler yapılıyor mevlitler okutuluyor .aileleri ziyaret ediliyor .onlar için daha sayılamaycak kadar özel çalışmalar yürütülüyor .en çok sevdiği davaları şuan ocaklarda anlatılyor ve yaşatılmaya devam ediyor . onlara ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz .onlara layık olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve çalışıcaz .

liderimiz bahçeli önderliğinde ülkemizi büyük türkiye yapmaya çalışacağız .inşallah bunda bir gün başarılı olacağız. her ne kadar mhp nin önü hem içerden hemde dşardan kesilmeye çalışılsada ....

onlar kemalizm laisizm için sistemi kollamak için ölmediler. düzeni kominizme çevirmek için çalışanlara karşı mücadele verilmiş .kemalizmden ne anlıyorsun bilmiyorum ama bizler türküz türkçüyüz atatürkçüyüz .ve onun döneminde ki cumhuriyete hasretiz .cumhuriyetin onun dönemindeki haline de sahip çıkıyoruz ve o düzeni istiyoruz .ne kadar aksaklık ve bozukluklar olsada ülkücüler sistem düşmanı değillerdir .hiç bir ülkücü cumhuriyet karşıtı olamaz .ancak cumhuriyeti ne kadar yükseğe taşırız bunun mücadelesini verir. cumhuriyet rejimini koministlerden arındırmak için mücadele ettiler dersekde o dönemki ülkücülerin sistemi korumak için bazı şeyler yaptığını görebiliriz

ve size hiç te iyhi bakmayacakalr.

biz onlara layık olmaya çalışıyoruz .sen bunun tasasına düşme .sana ne be kardeşim bize iyi bakacakları bakmıyacaklar nerden biliyon sen .müneccimle temasamı geçtin hayırdır .

ben saçmada olsa böyle düşünüyorum desen neyse .adam direk hüküm veriyor .size hiç iyi bakmayacaklar diyor .sen kimsin sen nerden biliyosun ve sanane ülkücülere kimin nasıl baktığından

ülkücülerin tırnağı olun ondan sonra ülkücülüleri eleştirin dicem ama tırnağı dahi olamazsınız

Geri