bağ mı arıyorsun
ikisi de karikatür :goz:
Senin bu düz bakış açına hayran kaldım,sana katılıyorum ama gülmekten :gulumseCocuk:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca genel olarak bir yorum yapmak gerekirse herkez şunu bilmeli ulu önder Mustafa Kemal Atatürk "Ne Mutlu Türküm Diyene" demiş bunun anlamı ne bilmiyorsunuz onu da anlatayım :gulumseCocuk: Bu memlekette saf kan Türk diye birşey yoktur taa Osmanlı imparatorluğu'ndan bile bu böyleydi.Milliyetçiyim diyenler önce tarihimizi okusun öğrensin yoksa kuru kuru sitelerde milliyetçilik taslamakla olmaz olamaz:gulumseCocuk:
Bu memlekette lazı,çerkezi,manavı,abazı,tatarı,gürcüsü,maciri,kürdü ve daha birçoğu Çanakkale savaşında omuz omuza savaşıp omuz omuza can vermiştir.Bu saydığım etnik kökenlerin hepsi asliyetinde Türktür,Osmanlı'nın kaynaştırma politikasıyla bu kültürel zenginliği elde etmişizdir.Bu etnik kökenlerin bir alt kültürleri vardır lazca ve kürtçe buna örnektir vede farklı adetleri vardır bunlar kültürel zenginliktir bize sayısız faydası vardır ama birde ortak kültür vardır bütün bu etnik kökenlerin asliyetinde Türk yapan da budur.Zamanla dış güçlerin etkisiyle Kürt kardeşlerimizin dışlanmasına neden olunmuş ve onların içine de fitne sokulmuştur,asliyetimizde bizler kardeşiz bunu unutmayın.Kürt kardeşlerimizin seçilme nedeni ise sayıca ülkemizde bulunuan diğer alt kültürlere oranla sayılarının daha fazla olmasıdır yoksa başka bir nedeni yoktur.
Şu an yapılan çalışmanın tam detaylarını bilmiyorum ve basına tam anlamıyla yansımadı,ama amaç güzel inşallah tekrar Çanakkale savaşında olduğu gibi omuz omuza duracağız birde şuna dikkati çekmek istiyorum sosyal ortamımızda illaki hepimizin bir vesileyle tanıdığı ve sevdiği Kürt kökenli bir arkadaşı vardır onu sever ama bu olaylara tepki gösterir hatta o aslında neye tepki gösterdiğini de bilmiyordur:gulumseCocuk:.
Velasıl kelam toparlarsak karikatürden benim anladığım ve büyük ihtimal anlatılmak istene şey artık ülkücü görüşe mensup kardeşlerimizinde Kürt kökenli kardeşlerimizinde bu vatanın bir parçası olduğu ve birçoğunun gerçek bir vatansever olduğunu,onları ve onların alt kültürünü kabul edilmesi gerektiğini vurgulamıştır.Hatta bir noktaya daha dikkat çekeyim bu ülkede birçok Laz kardeşimiz benim dedem de dahil olmak üzere Lazca konuşuyor ama Lazcaya tepki yok Kürtçeye tepki çok :gulumseCocuk: ,varın siz düşünün ve bir daha düşünün de oyunlara gelmeyin.Ne mutlu Türküm Diyene,HEPİMİZ KARDEŞİZ BU KAVGA NE DİYE...