XenTRonium
New member
- Reaction score
- 0
GerçekLeri anlatıyor.
yahu sizleri böyle görmek üzüyor beni :gulumseCocuk:
işinize gelmediği zaman ne güzelde aşağılanmayı hakareti düşünmeye başlıyorsunuz
oysa bu ülkenin başbakanı CHP yandaşı bir kişi tarafından onlarca haynan şekline sokularak çizildiğinde ozamanlar sanattan hoşgörüden bahsediyordunuz
oysa bu karikatürde hakaretten ve aşağılamadan eser yok neye gocunduz anlayamadım
MHP li arkadaşların alınması normalde solcu geçinen arkadaşlar neden bukadar alındıla anlayamadım yıllarca MHP nin bu sembollerine hakaret ettiniz oysa
emin çölaşan'ın eşi emekli olalı çok oldu.emin çölaşan ise tayyip'in baskıları sonucu hürriyet'ten kovuldu.
Şimdi HükümetLe Aydın Doğan KanLı BıçakLı, O Zaman Neden Geri İşe ALmıyor. Emin ÇöLaşandan Daha Ağır YazıLar Yazan YazarLar var. OnLarı Neden KovdurmadıLar Sence. DeLiL Varmı ELinzde, BaskıyLa KovdurdukLarına Dair. Bence Sen Aydın Doğan'ın ÇöLaşan Yüzünden Ödediği TazminatLarı Görsen Sende Kovardın.
Karikatürün, geneLde Siyasi AmaçLa YapıLdığını ve HazmediLmesi Gerektiğini SöyLeyenlerin, Bugün Bu Kadar KızmaLarına Bir Anlam Veremiyorum. ÜLkücü ArkadaşLarımın Tepkisine Bir Nebzede OLsa İyi NiyetLe Baksamda, DumanLı Havayı Seven SırtLanLarın Bu Kavga Ortamından nemaLanma Amacını Esef ve İbretLe Seyretmekteyim
~SiLenT ScЯeaM~;4543083' Alıntı:Peygamber Efendimize YapıLan SaygısızLıkLa Bu Karikatür Arasında NasıL Bir Bağ Kurdunuz Merak Etmekteyim.
KarikatürLer BöLümünde DinLe aLakaLı OnLarca Cacıktan ŞeyLer Varken Bu Konuda mı AkLınıza GeLdi Tepki Göstermek?
İnsanLarın Manevi DeğerLerini Siyasete ALet EtmeyeLim Lütfen.
işinize gelmediği zaman ne güzelde aşağılanmayı hakareti düşünmeye başlıyorsunuz
oysa bu ülkenin başbakanı CHP yandaşı bir kişi tarafından onlarca haynan şekline sokularak çizildiğinde ozamanlar sanattan hoşgörüden bahsediyordunuz
oysa bu karikatürde hakaretten ve aşağılamadan eser yok neye gocunduz anlayamadım
MHP li arkadaşların alınması normalde solcu geçinen arkadaşlar neden bukadar alındıla anlayamadım yıllarca MHP nin bu sembollerine hakaret ettiniz oysa
şunu belirtmek zorundayım.şu karikatürü çizen salih memecan'ın eşi akp milletvekili nursuna memecan'dır.
Karikatür süper olmuş
yani belirtmesen bilmiyorduk sağolasın
hem bunu belirtmekle neyi ima ediyorsun .karikatürü çizen Memecan değilde AKP li eşi mi
:gulumseCocuk: