Ücretsiz SMS Servisleri | Üyelik Yok Reklam Yok

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
İnternet üzerinden kolayca ücretsiz SMS gönderebileceğiniz iki adet siteyi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu sitelerden dünyanın herhangi bir yerindeki cep telefonuna ücretsiz olarak SMS gönderebilirsiniz.

1-Kuripo Txt BURADAN

“Mobile” kutusuna resimde görüldüğü biçimde göndereceğiniz numarayı yazın. “Message” kutusuna en fazla 160 karakterlik mesajınızı Türkçe karakterler kullanmadan yazın. “Send” tuşuna basın. Gönderen numara “+1408….” şeklinde bir numara görünüyor. Mesaj metnine bir reklam yazisi eklenmiyor.

2- Cloud SMS BURADAN

Resimde gördüğünüz şekilde alanları doldurup, yine Türkçe karakterler kullanmadan mesajınızı yazıp “Code” kutusuna da hemen altındaki güvenlik kodunu yazıp “Send” tuşuna basıyorsunuz. Gönderen numara “+1425….” şeklinde görünüyor ve yine mesaja herhangi bir reklam metni eklenmiyor.

Üyelik gerektirmediği, reklam metni eklemediği ve hızlı bir şekilde mesajı gönderdiği için bu iki servisi öneriyorum.

Her iki servisi de (0532-0533-0535 ile) denedim, çalışıyor. En azından şimdilik…
Hızlı bir şekilde mesajlar gönderiliyor.

İlk site code istemiyor ve daha hızlı mesaj gönderiyor bilginize.

İki siteden de sorunsuz olarak 543'lü hatta mesaj attım. Ayrıca 2sinde de reklam metini çıkmadı. :) Teşekkürler WaTcHFuL...

gönderdiğimiz numara nedir?

bana hiç bi msj gelmedi gönderdimm m ... gönderildi diyor ve gelmiyor

Tamamdır :) sağolasın

Maalesef 2'side Pörtlemiş İkisinide Denedim Gönderme Başarılı Diyor Ne Gelen Var Ne Giden,
Türke Ne Dayanır Abicim :)

gönderme başarılı ancak , gelen bişey yok daha :(

ben kullandım keriz işletmede işe yarıyor :D
göndereceginiz tel numaraının sonuna 9 kuyup numarayı yazıyoruz
90536 *** ** **
güvemlik kodunda karaklerleri yazarken karekterlerin büyük yada küçük olması önemlidir

sms gönderildiyse: Sent successfully.Thanks for your support mavi rente bu uyarı geliyor genderilmesse kırmızı renkte başka bir uyarı geliyor

Bişe geldiği yok:crying:

İcat gavurdan işin içine sıçmak türk ten.Sitede hangi ülke ne kadar mesaj göndermiş bakın türkiye en önde koşuyor ve yakın bi rakibi bile yok.eee biz milletçe nerde beleş oraya yerleş.belkide bazı telefoncular bunu ticaret olarakta kullanmıştır.

Geri