Ücretsiz Hipnoz Cd'si

Ben hipnoza girdim. Daha doğrusu cd'yi dinlerken uyuyakaldım. Benim büyük oğlanın baba, baba sesleriyle uyandım. Rahatlamış bir şekilde uyandım. Güzel bir çalışma...

net hakkında çok az bilgim var,öss ye girmden denemek istedim ama indirmem mümkün olmadı,yani indirirken yazdığımız şifre verilen alana sığmadı ,umarım anlatabilmişimdir

ilginç bir konu devamını bekliyoruz.

nasıl indireceğim konusunda biri yardım edebilir mi?

harika..dinledim..
balon olayını yıllardır yaparım..
çok sıkıntılı olduğum zaman gözlerimi kaparım uykuya dalmadan önce bi balonun içine doldururum bütün bana sıkıntı veren olayları stresleri ve bırakırım balonu gökyüzüne yükseldiğini hissederim..fevkalade rahatlatır..deneyin..

Arkadaşlar, bu cd ile hipnoza giremiyorsunuz.Ofelya Cabral gerçekten çok uzman bir doktor.Ancak bu CD'sini tamamiyle telkin amaçlı hazırlamış.Sadece rahatlık sağlar.

Ofelya Cabral'ın katıldığı canlı yayın programı: TIKLAYIN

katılıyorum.. bende çok da işe yaramadı.. 2 ay dinledim 21günü çoktan gecti ama tık yok.. :saskin

ilginç bi paylaşım emeğine sağlık dostum.inşallah işe yarar

kaygıları gidermeye yetermi acaba?

yaw arkadaşım ben her türlü ii yaralı cdyi arşivime katıyorum.hipnoz cd görünce çok sevindim.saol yawwwwwww

peki astral seyahate yol veren cogu insanda işe yaramış biseyler varmı. olsa super olur.

anam uyuyodum az kalsın.cin gibiydim halbu ki...

digr cd leri bekliyorum sabırsızlıkla

Selam, paylaşım için teşekkürler... Bu çiftin bir de Panik Atak çalışması var onu da paylaşabilecek olan olursa çok sevinirim

çok güzel yalnız diğer serileride ekler misiniz?

Geri