..::Özlediğiniz Biri Varmı::..

özlediginiz biri varmı ?

• evet.... (kim olduunu yazıoRum asagıya ;) )

Kullanılan: 141 94.0%
  • hayır... (sebebini acıkla ;) )

Kullanılan: 9 6.0%

• Kullanılan toplam oy
    150
walla ben coocuklugumu özluyorum ve rızede olan bırıcıgımı özluyorumm ins nısanda gorusecez hehehe ve lısedekı dostlugu özluyorum lise hayatı bır baskaydı yaa :))

sevgilimi özlüyorum...

liseyi, sabah erkenden arkadaşlarla biyerlerde buluşup ortaköye maçka parkına gitmeyi, bahçedeki kocaman ağacın arkasında korkuyla sigara içmeyi, okuldan kaçmanın heyecanını,kopya çekmeyi,derste makara yapmayı, sınıfı 2 takıma bölüp counter oynamayı özlediiiiim ühü ühü ühüüüüü:((((

~PRENSES~' Alıntı:
Özlediğiniz Biri Varmı??
Benim için en başta şuanda hayatta olmayan babam ve babanem

sonrada sevgilim..

Peki sizin??
başınız sagolsun .
herkesin özledigi birisi vardır bende kalbimdeki gizli melegimi özledim

1.cocuklugumu :D özledım
2.ilk askm (nıe ılk asklar unutulmuyo )
3.okul tuvaletınde ıcılen sıgaraları
4.dost sohbetlerınde uykusuz gecen saatlerı

başın sağolsun prenses diyim ilk önce.sadede gelecek olursak ben evi özledim batsın bu öğrencilik

yurtda kaldıgım günleri özlüyorum ortam guseldi :)))

hayatımdan çıkan kişileri ( eş , dost , akraba , yani kim olursa ) anında sildiğim için bir daha düşünmem onları o yüzden de özlemem hayatta kimseyi

zamanında özlemediğim kişileri özlüyorum

il çektirdigim dişimi özlüyom, henüz doğmamış çocugumu,babamı,atamı,ilkokul önlügümü, ilk köpegimi (lady),il bisikletimi, reçelli ekmeğimi,horozlu şekerleri, sigara şeklindeki çikletleri, tipitipi,karaşimşek dizisini,galactica yı, sadrialışık,kemal sunal,barışmanço,adile Naşit (masal ninesi uykudan önce),istanbulu,balık ekmegi,martıları...............................................>>> Bitmez..

.........sevgilimi özlüyorum diyecem ama oda yok ben hiç bir bişi özlemiyorum galiba haayttan bir beklentim yok..ve olmayanlar hiç bir şeyi özlemezzzz bu arada başin saol olsun prenses bu dünya boş kimse için uzun boylu düşününmeye gerek yok.........

Ben Seni Özlüyorum Prensesim

Bende seni bitanem mucuxxx

Ben HİÇ Özlemedİm Kİmseyİ Emİnİmkİ Benİ Özleyende Yok :d

Ben kımseyı ozlemıyorum ozlenecek kadar sevgı kazanmadılar bende (Ailemden baska)

Geri