Özlü söz yarışması

hayat sadece yaşamaktan ibaret olsa idi... ?

Gerçek demokratik ilke, hiç kimsenin halkın üzerinde bir güce sahip olmaması demektir.

Lord Acton

3 çeşit insan vardr kötümser sadece tüneli gören iyimser tünelin sonundaki ışığı gören gerçekçi tünelden gelen treni gören ...

NOT: Alıntı değildir

sözün bittiği yerde mimik devreye girer. (johnny mnemonic)

(asi mavi hayırlı olsun hafız :D:D )

4lsi42e.jpg

sonunu düşünen kahraman olamaz..(fonda cendere çalıyo)))

başaramayacağınızı düşünüyorsanız haklısınız , başaramazsınız

(Henry Ford)

İnsanlar herşeyi öğrenmişler uçmayı, aya gitmeyi; ama bir şeyi öğrenememişler; İNSAN GİBİ YAŞAMAYI :)

Akıl akıl olsaydı adı gönül olurdu....Gönül gönlü bulsaydı bozkırlar gül olurdu..

Eski çınar şimdi noel ağacı....Dallarda iğreti yaprak utansın!

Yaşam geriye bakarak anlaşılır, ileriye bakarak yaşanır:victory

Biraz fazla olacak ama maksat cesit olsun dertliyim zaten ozlu sozler beynimde pervane gibi donuyo:D

Bilirmisin bizde dostluk nedir? nefesin kesilirse al bu can senindir..Yolun sonu uçurumsa dostum geri dön ilk adım benimdir!!!

Hasretin içimde acsada yara, bu günlüm her gün ugrasada efkara, yokluguna kızıpta tek bir sigara yakarsam namerdim.

Dert sofrasından bal yedik....Bas verdik bas egmedik....

Serserinin yaptıgını her insan yapamaz.Sanmaki serseri duygusuzdur,aglamaz.Serseri aglarsa kimse susturamazzzzzzzzz..........

Ya severim sonuna kadar......Ya da tanımam olene kadar......

Ne yazılmalı ki silinip gitmesin...Ne soylenmeli ki unutulup bitmesin.....

Sanırım bu kadar yeter aslında daha bi dunya yazarımda yeterince fazla oldu sanırım.of ulen offfff.Ben içmiyimde kimler içsin.

insan insanı ancak insanda tanır..
Goethe

Kİmİne GÖre Bİryudum Şaraptir Hayat Kİmİne GÖre Bİr Kemanin Namelerİdİr Hayat Kİmİne GÖre İrİ GÖzlÜ Bİr Kadin Kİmİne GÖre Sevdİklerİyle Rahat Uyuyabİleceklerİ Bİr Yataktie Hayat ...bence ÖlÜm Gelİpte Kapina DayandiĞinda Kaybettİyİnİ AnladiĞin Bİ rsavaŞtir Hayat

hayatın nasıl göründüğü baktığın yerle alakalıdır.Yüksekten bakıyorsan yukardakileri,aşağıdan bakıyorsan sefaleti görürsün

bu söz bana ait inanmıyanlar araştırabilir

Her zaman söylediğiniz gibi cömert bir millet olduğumuzudan dolayı bizden istenen her şeye olumlu cevap veririz. Toprak isteyenlerin atalarına tarihte uygun görüp verdiğimiz "İKİ METRE BOYUNDA BİR METRE ENİNDEKİ TOPRAĞI" torunlarına da mutlaka vereceğimiz bilinmelidir.

bu da böyle olsun idare edin....

Türkleri öldürbilirsiniz fakat asla mağlup edemezsiniz...

Geri