Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özgürlük üstüne nefis bir ders.Ders başlıyorrrr....
1.videodaki diğer Prof.bayanlarımızın susup kalıp kalmadıklarını bilemeyeceğiz . cünkü videoyu yapan gibi at gözlüğüyle bakamayacağım ; sebebi şu : wideoyu yapan adam zatek kesik kesik vermiş sırf YAYLA nın konustugu sahneler var .. bayanların ne cevap verdiğini göremiyoruz malesef.. kiii videoyu yapan arkadas tarafından ÖZGÜRLÜKleri elinden alınmıstır (
2.madem ki o kadar özgürlük diyorus : türban ı sawunuyoruz ya yırtına yırtına ; peki ya zorla kapanmak zorunda kalanlar , gerek aile baskısı gerek gerek cewre veya arkadas !..
ben çok ZORLA BASI KAPATILAN gördüm dayakla da !..
ama hiç ZORLA BASI ACILAN görmedim dayak yiyen !..
kapansın diye dayak atanlardan niye bahsetmemis YAYLA .. yada bahsetmisde videoyu yapan arkadas mı kesmiş (
3.benim annemde kapalı ama türbanlı değil .. yada basörtüsünü siyasal simge olarak kullanmıyor .. namaz kılana lafda denmez türban takanada ... ama bunu " SİYASAL BİR OBJE " olarak kullanırsan işte burda ayrımlar başlar !..
4.bunu ders olarak görenlerde bu farkları GÖREMEMİŞTİR sanırım (
bu ark ın yaptıgı gibi yani videoyu kesip kesip wermek gibi ; simdi bi mod gelse konuyu kapasa kimse bana cewap weremese bn size ders mi wermiş olacagım ??? bi laf söylerken gelebilecek cewapları düsünün . . sölediğinizin mantıgını arayın ... konusmak için konusmayın ..