Özel numaradan Arayanların Kim oldugunu Anlayınnnn;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imkansızz bole bişiyin olması bencee operator le alakalı şeyler bunmalrr .deneyen var mı?

bence de çok saçma bişi bu yaaa sonuçta zaten ortada numara falan yok ki nasıl melodi atayacaksın...... :) yine de emeğine sağlık dostum

:?

bvale' Alıntı:
imkansızz bole bişiyin olması bencee operator le alakalı şeyler bunmalrr .deneyen var mı?

Dostum mıllete dıyecegıne kendın denesene cokmu zor bısı numaranı kapatık denemek..

1.cisi özel numaraya nasıl melodi atanır ?
2.cisi hadi atadık :D tekrar aradığında aynı melodi calaacak eee biz gene numarayı göremicez ne anlamı varki ?

bçle bişieyin tek faydası arayan özel numaranın aynı yada farklı kişiler oldunu anlamamızı sağlar yine kimin aradığını anlayamayız yani hiç bi işe yaramaz !!

dediğim dogru akıllımmmm
maksat da bu zaten
en azından anlıcan şey "senin rahatsız eden kişinin aynı no mu yoksa farklı no mu oldugu" dur
bence bu bile kafidir.düşünsene birden fazla sapık mı yoksa bir tane aynı sapık mı bunu anlayabiliyosun.bence çokk hoş bişeyki paylaştım.
ve özel numaraya melodi atayamıcaz diyosunuz.Siz ne zeki şeylersiniz öyle:D
heralde özel noya melodi atanmaz.Sizin yapmanız gereken şey;

rehberinizdeki istediğiniz herkese özel melodi atamanız.bence herkese atayın zarar gelmez:D;

sonrasındaysa bukişilerden biri sizi özel nodan bile arasa ne olcak.aynı melodi çalcak ki sizde bu kişinin en azından sizin rehberinizden kendi tanıdıgınız kişi oldugunu anlayabileceksiniz;)
kafa çalışştırmak lazım arkidaşlar....
selametlee...

arklar gayet saçma bişi bi kere alaka denen bişi yok olsn ama genede bi denemek lasım

tum gizli nolar aynı melodiyle calar..heheh.yaf bukadar sacmalık olurmu yaa...
ahmet gizliyo arıyo dale calıyo..mehmet gizliyo arıyo dale calıyo..aramasını istemedigimiz kisi arıyo GENE dale calıyo..
gelde sende dalerme simdi..
sacmalık arkadaslar bunlar.kanmayın

yanlış düşünüyosunuz.
arayan numaranın görünüp görünmemesini operatör belirler ve bu işlemi telefonunuzda yapmaz,sinyaller telefona gelmeden yapar.
yani siz özele bir melodi ayarlarsanız her farklı özel de bile hep aynı melodi çalacaktır ;)

arkadaslar eger bu yapılıyosa yakında direk numarayı gösteren program da çıkar bence

ya ben denedim adamın dediği doğru oluyor rehberimdeki bütün nolara ton atadım onlardan biri aradığı zaman atadığım o ton çalıyor o kişi no sunu kapatıp aradığında da aynı ton çaldığı için beni rehberimdeki o kişinin nosunu kapatıp aradığını anlıyorum ama yabancı nolara yapcak bi şey yok genede süper bi program emeğine sağlık dostum benim çok işime yarı sağol

hiç bi işe yaramaz konu başlığıyla alakası bile yok

Optimist' Alıntı:
1.cisi özel numaraya nasıl melodi atanır ?
2.cisi hadi atadık :D tekrar aradığında aynı melodi calaacak eee biz gene numarayı göremicez ne anlamı varki ?

bçle bişieyin tek faydası arayan özel numaranın aynı yada farklı kişiler oldunu anlamamızı sağlar yine kimin aradığını anlayamayız yani hiç bi işe yaramaz !!

:victory tebrikler çok güzel bi espri olmuş :D

ben iki farklı numaradan denedim ikiside gizli numara atadığım melodi çalıyor ee hangisi aradı nası annıııcaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri