Özel Günler & Tebrikler | KURALLAR |

Ben Beğenmedim Bu Fikri :eek:ut:

Insanlar Seviçlerini Paylaşıyorlar Ortak Olan Oluyor Olmayan Bakmadan Geçiyor Ne Var Bunda :saskin

Sizin Için önemli Olmayabilir Bunlar Ama Demek Ki Bazıları Için önemli Ve özel Günler & Tebrikler Bölümünden Faydalanmak Istiyorlar:melek

Mevzu Forumun Kirlenmesi Ve Bunun önünün Alınamaması Anlıyorum Ama Bu Forum Insanlar Için Var :aşk

Bir De Dalga Geçer Gibi Başlık Açılmış :melek Ya Da Benim Alıngan Günüm :melek

Bir Kural Konulabilir Mesela Şöyle Şöyle Olunca Şöyle Şöyle Olabilir Die

Neyse

Sadece Fikrimi Söylemek İstedim

Iyi Forumlar

Ben Beğenmedim Bu Fikri :eek:ut:

Insanlar Seviçlerini Paylaşıyorlar Ortak Olan Oluyor Olmayan Bakmadan Geçiyor Ne Var Bunda :saskin

Sizin Için önemli Olmayabilir Bunlar Ama Demek Ki Bazıları Için önemli Ve özel Günler & Tebrikler Bölümünden Faydalanmak Istiyorlar:melek

Mevzu Forumun Kirlenmesi Ve Bunun önünün Alınamaması Anlıyorum Ama Bu Forum Insanlar Için Var :aşk

Bir De Dalga Geçer Gibi Başlık Açılmış :melek Ya Da Benim Alıngan Günüm :melek

Neyse

Sadece Fikrimi Söylemek İstedim

Iyi Forumlar

bi insan 100 tşkre ulaştım die konu açıosa bunun adı saçmalıktan başka bişey deildir,
bu 500 içinde 1000 içinde geçerlidir fakat gel görki 40bin küsür tşkre ulaşan biri ayakta alkışlanır o başka, bknz Karma ..

en azından çıtanızı biraz yüksek tutsaydınız böle bir uygulama yapma durumunda kalmazdık ..

bu başlık da onun için açıldı zaten ;)
bu tarz konuları bu başlık altında açılsın gerekli kutlamayı
buradan yapalım, forumun düzeni için en iyisi bu. yoksa önüne geçemeyiz

yarın birgün bir üye 1269 mesajım veya 44. teşekkürümü aldım diye
konu açarsa hangi hakla konusunu kapatırız, adaletli davanmak için
bu başlık açıldı. bu başlık altından devam edilecek hepsi bu ;)

Evet arkadasLar ßöLüm çok LaubaLiLeşti o yüzden çeki düzen =) ßenimde payım yok değiL ama akıllandım abi :p

Olley 6.534 teşekkürüm olmuş :D... ey allahım yaaa nelerle uğraşıyorlar sınır 10000(onbin) ve katları olursa bölüm daha düzenli olur...

Ewt we sonunda 600. mesaja geldim bnde :D

(uploading EUROPA 1400: THE GUİLD)

|ву єя¢є|;2738619' Alıntı:
Olley 6.534 teşekkürüm olmuş :D... ey allahım yaaa nelerle uğraşıyorlar sınır 10000(onbin) ve katları olursa bölüm daha düzenli olur...

olleey 100 teşekkürüm olduu:D
evet en mantıklısını yapmışsın

oleyy yuppi yaşasın heyyooo bilmem kaç mesajım bilmem kaç teşekkürüm oldu 1 yıl 3 aydırda üyeyim :biggrin

güzel fikir fofer başka türlü dur diyemicez =)

13.130. tşkrüm olleyy =)))

Burası Daha mı İyi Oldu Demiştiniz :saskin:slap:eek:

bence saçma bir furya başlamıştı . İyi bir düşünce . Yönetimdeki arkadaşlara teşekkürler.

Gözünü Sevdiğimin YÖNETİMİ ...Helal valla...
Gıcık oluyordum o konulara ....Süpersiniz...:clap:clap:clap

Rütük geldi millet ayağınızı denk alın ahahahahhaah ;
biz kızınca horoz gibi kabaranların şimdi görmek isterdim yüzlerini eueheuheueheuh
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

önemli arkadaslar haric her önüne gelenin konu acmasi benimde gözüme batiyordu.yerinde bir
uygulama olmus tebrikler

işte güzel bi düşünce... bende bunu düşünmüştüm ...ama açmamıştım...

tebrikler :clap

beklenilen konu acıldı sonnda:D ama tşk miktarı cok olan kişiler için ayrı bir konu acılabilirmi????
bu arada manisa hayrlı olsun 3000.mesajın

infatuate abla teşekkürler ama türkçeyi düzgün kullanalım

we değil ve olcak

konunun başlığındaki ws. ise vs. olacaktı

düzeltirsen seviniriz

Geri