Özel Günler & Tebrikler | KURALLAR |

şimdi de 19.000 teşekkürle karşınızdayım
TEŞEKKÜRLER

hayırlı olsun mehmet nıce 19bınlere ınsallah

ya benim çok acil yardıma ihtiyacım var yeri burası değil ama yardımcı olabilir misin acaba

şirkete ay sonu raporunu mail ile gönderdim excell den yazmıştım ve bir takım raporlarda vardı.müdür aradı şimdi beni ve sadece mailin geldiğini excell dosyasının gitmediğini söyledi doğal olarak tekrar göndermem gerikiyordu fakat BEN O EXCELL DOSYASINI MASAÜSTÜNDEN AZ ÖNCE SİLDİM ONU GERİ GETİREBİLİR MİYİM ÇOK ÇO ÇOK ACİLDİR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN

ya benim çok acil yardıma ihtiyacım var yeri burası değil ama yardımcı olabilir misin acaba

şirkete ay sonu raporunu mail ile gönderdim excell den yazmıştım ve bir takım raporlarda vardı.müdür aradı şimdi beni ve sadece mailin geldiğini excell dosyasının gitmediğini söyledi doğal olarak tekrar göndermem gerikiyordu fakat BEN O EXCELL DOSYASINI MASAÜSTÜNDEN AZ ÖNCE SİLDİM ONU GERİ GETİREBİLİR MİYİM ÇOK ÇO ÇOK ACİLDİR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN

excel dosyasını nasıl sıldıgını bılmıorm ama ılk once gerı donusum kutusuna bı bak orda olması gerekır eger shift+delete yapıp sılmedıysen..

bu tur dosyaları maıl ıle gonderırken ''yenı maıl gonderme'' sayfası acıldıgında yukardakı sekmelerde dosya ekle/dosya sec kısmı bulunur..buna tıkladıktan sonra masaustunden yada gonderecegın herneyse o seyın bulundugu yerı belırleyıp tıklaman yeterlı boylelıkle bos bı maıl degıl gondermek ıstedıgın seyı gonderebılırsın

bu arada eger dosyayı shıft delete yapıp sıldıysen yanı gerı donusum kutusundanda sıldıysen o dosya artık gerı gelmez tekrar hazırlaman gerekır

1.126 mesaj

285 konu......

2.580 teşekkür :D......

cık Yaa Olmadı Ama :D:D:D Ne Güzel Ek üyelik Acıp kendime Teşekkür Edecektim :D:D:D[şaka]

Teşekkürler en Güzeli Aslında Ama 20.000 De keşke İçinde olsaydı

1.300 Mesajım e 3.000'e yakın bir Teşekkürüm war....

Geri