Osmanlı zamanın da Fransa da edep temizlik yoktu taki Kanuni Sultan Süleymanın Fransızlarla dostluk kurup hristiyanların birleşmesini engellemek için Fransaya destlek vemesi gibi adamalar temizliği bizden öğrendi..Teşkilatlanmayı bizden öğrendi. Şimdi bizden aldıklarını bize tekrar satmak derdindeler.. Görün Almayada Edep var mı hele hele bizim gençliğimize bakın Atatürkü , Mehmet Akif'i , Fatih i , Enver paşaları bilmeyen gençlik , tarihinden ilham alıp geleceğimi olan göre belirlemeyen gençlik heyyy gidi hey... Ancak yabancı şarkı dinleyip , yabancı artsiler ,sanatçıları kendi kültürüne değişen gençlik.. Ben başkentteyim ama gençlerin eğitim yerine geceleri diskolarda , meydanlarda , gece klüplerinde gördükçe, fakültelerin bodrum katlarında zina yapan gençlik .. Alltan yetişen bir gelecek var ama geçmişinden yoksun bir gençlik geliyor..
Birakın burayı istanbul , izmir , antalya vs.. buradanda beter bir halde...
Neymiş Almayada kadın kendi çocuğuna tecavüz ediyormuş.. Hollandadan aşagı kalınmıyor sevgililer edep , saygı nedir bilmeden otobüste ..... yapıyorlar ne diyebilirim. O nları uyaran insanaları da azarlıyorlar bu mu çağdaş medeniyetler hee..
Burada bahçeli vs yerlerde üniv ögrencileri bırakın zengin yaşlı kadınlara jigololuk yapıyorlar.. Geçen yıl izmirde 13 yaşındaki kız gibileri hamile kalmıştı haniii haberlere çıkmıştı o zaman.. Benim kaldıgım muhittle genç ögretmenle ögrencisinin ilişkisi gibi ama bu sadece bir örnek bunun gibi .. Daha dün Osmalıdan köşe bucak kaçıp emri altında olan medeniyet müsvetteleri , o günün intikamını Çanakkale'de .. Kurtuluş Savaşında alamadılar ama bizim gençliğimizi asımile etmeye calısıyorlar.. Daha dünün Fransası Osmanlının Kanuni zamanındaki ezikliğini şimdi onlar bize yapmıyorlar mı .. Biz hazıne sandiğının üzerindeyiz ama elimizi açmış Avrupaya dileniyoruz..Halbuki Kanuni ezmek için degil birliği parçalamak için dostluk kurmuştu.. Yardım için sandık sandık altınları oraya götüren osmanlıya şimdi sülük gibi emmeye çalısıyorlar.. Nerede o 60 -70 -80 lı yılların gençleri bile herşey biliyorlardı , en çok sıkıntıyı onlar çekmedimi.?sözde size AB üyeliği bahanesiyle ( bizi öyle yada böyle almayacaklar ama nüfüsları iyice yaşlanınca genç nüfüs azalınca onlar bizi çağıracaklar..) unutmayın Bügünün almanayasını fransasını avusturyalısının bugün kalkınmalarına bizim insanınmız oraya gidipte işçi gibi çalıştırıp hor gördüler şimdi de başlarında atmak için onlara şartlar öne sürüp sınır dışı etmek iştiyorlar. Fransa bile gecen yıldan itibaren türk sayısını azaltmak için neler yapmadı..
Unutmayın Bir Türk dünyaya bedeldir..
Şunuda unutmayın Osmalı eğemenliği altındaki toprakları avrupalı gibi sömürseydi Avrupadan da güçlü olurdu hemde onlara her alanda sözümüz hala geçerdi