Öz Ağabeyinden Hamile kalan Kız

ya ewt bizimde komsu kizi birkac cocuk bakti diye hamile kalmisti enteresant.

arkadaşlar hamamda hamile kalınması mümkün değildir
masturbasyon yapan adam hiçmi su dökünmemiştir
sabunlu suda spermler yaşamaz,tamamen
uydurmadır.genellikle buna benzer olaylar birinden hamile kalanın yada yakınlarının etrafı kandırmak için uydurdukları şeylerdir.tıbben böyle bir olay olmaz

Bu tamamen yalandır insanların midesini bulandırmak için uydurulmuştur. Bir doktor olarak gerçek dışıdır. Bu şekilde hamile kalması mümkün değildir.

saçmaaa.o sperm kızın içine yürüyerekmi girdi.hadi öyle oldu diyelim.sperm kızın kızlık zarından hiç bir zorlama olmaksızın içeriye nasıl girecek.yoksa kızlık zarı normalde yırtıktıda sperm ordanmı yol buldu...

hocam biraz araştırırsan böyle bişeyin mümkün olabileceğini bulursun...

hayatımda böyle saçma şey duymadım, mümkün değil saçmalık...

spermlerin hareket kazanması için erkek vücundunda çıktıktan hemen sonra kadın vücuduna girmesi lazımdır.yani açıkçası içe boşalma olması lazımdır.yoksa spermlerin içinde bulunduğu menideki glikoz molekülleri aktif olamaz ve spermler ölür.
ha suni döllenme olayı farklı orda meniyi yapısının bozulmaması için düşük ısılarda muhafaza ediyorlar....ki bu arkadaşların evininde -200 derece olduğunu zannetmiyorum....ki olsa bile suni döllenmede spermler döl yoluna bırakılıp kendilerinin ilerlenmesi beklenmiyor.her ne kadar dölleme yeteneği kaybedilmesede hareket yeteneği kaybediliyor.bu yüzden direkt yumurta hücresine enjekte ediliyorlar.

ASPARAGAS

çok fena birşey olmuş... yazık !! ama hiçte böyle birşey olası değil...

PALAVRA...Aslı astarı yok arkadaşım böyle şeylerin,balon haber bunlar.Sizin mantığınız nasıl alabilir böyle bir şeyi yaa?Spermin zigotu meydana getirmesi için vajinanın taa içindeki rahime kadar ulaşması gerekir,vajinanın dışına temas eden bir miktar sperm(kaldıki 15 dakka sonra ölüyo) nasıl bir kızı hamile bırakabilir?Bunu uyduranıda,inananıda Allah ıslah etsin...

mümkündür. Spermlerim hareketli ve canlı olduğu biliniyor ve 24 saate kadar yaşayabiliyorlar.

Garip:saskin

Kaderin Neleri Nasıl Karşımıza Çıkaracağının Hiçmi Hiç Belli Olmadığına Güzel Bir Örnek

mümkündür. Spermlerim hareketli ve canlı olduğu biliniyor ve 24 saate kadar yaşayabiliyorlar.

Spermiumlar Yaklaşık 20-25 Dk. Yaşayabilirler..!

sperm insan vücudunu terkettikten sonra gereken koşullar sağlanmadığı zaman 5-7 sn içinde ölür. bu olayın olasılığı bile yoktur.

bence ßu Uydurulmuş bir senaryo cunki Sperm Hava ile Temas ettiqinde Hamile Kalması İmkansız denilecek kadar zor ki Mucize desen qine 1000 de 1 Şans Olur

evet biraz zor ihtimal bu eskidende bardi bir ara forunlarda 2 sene öncesine
karsi tarafinda bazi seyleri kriterleri o an yerine gelmesi lazimki olusum olsun
birde spermlerin yasma süresi normal ortamda cok düsük olacaginida düsünürsek
metehan63 e katiliyorum
jinekolog calismalarim var o anlamda yalan demedim ihtimali cok zayif
saygilar millet

Geri