Özür Diliyorum........

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Arkadaşlar özür dilemenin büyüklüğü tartışılmaz, gururu bi kenara bırakıp... Yeni bir başlangıç yapmak isteyenler.. Evet her özür kabul edilecek diye bişey yok, ama siz özür dileyin en azından adım atın!

Böyle bi konunun eksik olduğunu düşündüm, duyurulara açmamın nedeni de özürleri herkesin duyması için..

Bu başlıkta küs olanlar da barışırsa o zaman ne mutlu!!

NOT: SADECE FORUM ICI OLAYLARDAN YADA KISILERDEN DOLAYI OZUR DILEYECEKSENIZ DILEYINIZ..

Güzel fikir dostum...Sağolasın...

AYRICA İLK ÖZÜRÜ BEN DİLEYEYİM...

DOĞRU DÜZGÜN ARAŞTIRMADAN KONU AÇARAK BAŞKALARININ AÇMIŞ OLDUĞU KONULARA ORTAK OLDUĞUM İÇİN HEPSİNDEN ÖZÜR DİLERİM...hEPSİNİN ADLARINI BİLEMİCEM AMA TOPTAN ÖZÜRDİLEYEYİM DEDİM....

Tşekkürlerr...

o zaman ben de birilerini kırdıysam özür dilerim...

birilerine zalimce davranmışsam bi yamuk yaptığımı gören varsa söylesin haklıysa özür dilerim...

Üzdüğüm Kişiler İçin Bende Özür Dilerim...

her ne kadar Sürci lisan ettiysek affola.. kımlerın kalbını kırdıysam sert cıktıysam cok ozur dılıyorum. Fatu senı sevmıyom dedım ya cok ozur kardesım o gun cok sınırlıydım...

kimi üzdüysem burda hepsinden özür diliyorum

Hadi öpün elimide barışalım..;))

Ya " Yamakashı " sen neden ozur dılıyorsun.Adın ustunde sen forumun yardım severısın sen bıle ozur dıliyorsan bız esseklık edıp yerımızde oturmayız.Bızde sürçü lisan ettiysek affola millet.

Evet hepimiz insanız zaman zaman hatalarımız kızgınlıklarımız ofkelerımız oluyor ama arkadaşlardan ricam nasıl dilden cıkan sozun gerı donusu atılan okun gerı gelısı yoksa buraya yazdıklarınızında silinme olasılığı yok. Belkı moderatorler veya yazan kişiler editleyip silebilirler yazılanları ama muhatapları o yazılanları hıc unutmayacaktır. Onun için buraya yazarken her ne konuda olursa olsun yazacağınız her kelımeyı 2 kere dusunerek yazın derım. Acaba yazacaklarımdan bırısı alınırmı bırısı kırılırmı bır kardeşimi üzermiyim. Unutmayın burası bır aile ve biz bu ailenin fertleriyiz. Bizim ailemiz dışındada bizi yıkmak ısteyen yayın hayatımıza son vermek ısteyenler var. Bız bırlesık guclu bır grup olursak bızı yıkamazlar ama yok her bırımız ayrı telden calar ayrı telden soylersek ozaman bıze tekme sallayan cok olur... Saygılarımla efendım...

Ben birine alaycı şekilde davrandıysam,istemedikleri bir hareket yapmışsam özür dilerim

nan ben kimseden özür dilemiyorum sadece şunu söliim lem HH katkısı olan herkesi çoooooooooooooooooooook seviyorummm:)

eğer birini İstemeden Kırdım ise bende Özür dilerim :cool:

walla arkadaşlar bu siteye geleli çok yeniydi...güncelde kahrolası pkk nın apo nun hakkında bi yazı çıkmıştı tabi herkes kürt demeye başladı;

ben de şunu eklemek istedim her kürt pkk lı değildir ayrıca kürtler de vatan borcunu ödüyor askerlik yapıyor...

bu konuda aponun tam bir ERMENİ tohumu oldugunu anlatmaya çalıştım yani onlara uşaklık yaptıgından

ama gelgelelim ucu samimi ERMENİLERE de dokundu ki bu arkadaşımın tek dediği

ERMENİLERDEN NE İSTEDİN DEMEK OLDU

şöyle bi düŞündüm gerçekten de haklı şu an ülkemizde yaşayan bir sürü ERMENİ war ve bu insanlar da nasıl ki kürtlerin savunmasını yaptıysam onlarında yapmam gerek öyle ya .. bu ülkeye faydası olan herkes bu ülkenin vatandaşı...

DEDİM YA ERMENİLERE DE SAYGISIZLIK YAPTIM VE HALA KENDİMİ AFFETTİREBİLDİM Mİ BİLMİYORUM...BURDAN TEKRAR BU ARKADAŞLARDAN SAMİMİ İNSANLARDAN KÜRT OLMUŞ ERMENİ OLMUŞ İSRAİLLİ OLMUŞ HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM

Uzun süre aranızda olamayacağım için tüm herkeslerden özür
diliyorum ama dönüşüm sizlere yokluğumu unutturacak yeni
projelerle yeni eğlencelerle ve yeni fikirlerle karşınızda olacağım
şimdilik sağlıcakla kalın
iyi forumlar...

Kalbini KIracaklarım Birisi Çıkarsa Şİmdiden Özur Dilerim :)

furkan1988' Alıntı:
Kimseyle kolay kolay tartışmam ama sinirlendiğimde olmuştur.
Sinirliyken bir laf edip te birini kırdıysam özür dilerim. ( Bilmediğim Kırılganıma ) :D
:D yaw sen hiç Yönetime girmediğin için özür dile :D
ben hiç mesajını görmedim yönetimde:D:D:D
ben de özür dilerim, çok sert çıkışlarım olmuştur. kusura baqmayın

bilmiyorum şuana kadar hep sakin,karşımdaki kişiye saygı göstereek bişeyler yaptım hh de......eğer üzdüm,kırdım,kaba laf söylediysem özür dilerim....ayrıca araştırtmadan konu açtıysam veya açılmış konuyu açarak mod arkadaşlarımın işlerini zorlaştırdıysam gerçekten çok özür dilerim.....herkesi çok ve çok seviyorum......bu arada R_a_B_i_A sendn ayrıca özür dilerim................

bizim bölümde yönetim biraz sıkı olmalıdır bazı şeyleri elde tutmak için taviz verilmemelidir,içimde herhangi bir kötülük yok kimseyede bir garezim,olurda kırmışsak bizde birilerinin yüreğini affola zaten uzun zaman aranızda olamayacağım iyi forumlar....

Geri