Özür Diliyorum Hackhell

qweqqq

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Geçenlerde Olan Olaylardan Dolayı Öncelikle Herkezden ve Upload Tim Den Özür Diliyorum

Olaya Gelince;

Ben O Anketi Gördüm Yanımda Yiğenim Vardı İşim Olduğundan Dolayı Yiğenime 'Buna Benzer Anketler Var' Yaz Sonrada Kapat Dedim Ve Gittim

Yiğenim İse Herkeze Küfürler Savurup Hakaret Etmiş Suç Biraz Bendede Var Ona Bırakıp Gitmemeliydim Onun ve Kendim Adına Özür Diliyorum Zaten Öğrenince Deliye Döndüm Bidaha Bırakın Küfür Yazmayı Klavye Kullanamıcak Hale Getirdim Ben Teamdan Atıldığıma veya Banlandığıma Deil Sadece Sizlerin Gözünde Böle Duruma Düştüğüme Üzülüyorum...

Teesüf Ederi ;

Bazı Arkadaşlar Benim Hakkımda Kaç Yaşındasın veya O Türde Kelimeler Kullanmışlar Arkadaşlar Beni Bilenler Bilir Ben Asla Öle Kelimeler Kullanmam E Hadi Ankette Belki Olurya Otür Olaylada Sinirlenip O Tür Kelimeler Kullanmam Ama Olabilir Yani Ama Şikayette "haaa çokta korktum haa ne olcak lan banlasınlar umrumdamı ..... kendini bi halt sanıon" Böle Bir Kelimeyi Kullanacak Olarak Tanıyolarsa Ben Kendimi Sizin Gözünüzde Çok Kötü Duruma Düşürmüşüm Demektir Eğer Sizler Beni Böle Tanıyorsanız Bana Yazıklar Olsun...

SON OLARAK HEPİNİZDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM VE SİZE SÖZ VERİYORUM Kİ BUNUN BİR İKİNCİSİ DAHA OLMUYACAK!!!

Olayı bılmıyorum ama ozur dılemek buyukluktur.

Vay be yıgenler kardesler kucuklerken başa bela =)

oLayı biLmiodum
ama öLe diosan öLedir basic...

Sana güveniyorum kardeşim ben de
Dediğin gibi bundan sonra daha dikkatLi oLmaLısın...
Gördün bak çocuğu oturtunca noLuyor biLgisayarın başına:D

Geçmiş olsun, cocuklara dikkat etmek lazım.

Mesela ben evde hackhelle girmeyi yasakladım benden başka kimse giremiyor =)

Bu sitede Yönetimde yer alıpta ya da belli bir rütbeye geLipte o üyenin öyle bir mesajını gördüm mü ya şifresi çalındı derim ya da mesajları yazanın kendisi olmadığı kanısına varırım..

Yine de Özür diLemek gibi bir büyüklüğü göstermişsin Geçmiş OLsun Çocukları pc de yalnız bırakmayın =) ;)

BasicLife gecmı olsun dıyelım.. Ama bu forumda kımse senın ole seyler yazmıyacagını bılır ıcını ferah tut sen..

Saygılarr...

Bundan sonra daha dikkatLi oL derim basic =)

hee bide bence upLoad team icin bir daha basvur react0r ya da HoCuSPoCuS'a anlat konuyu...

bilmiyorum konuyu ama senin için üzücü bi durum olduğu kesin:eek:ha geçmiş olsun basic

Ne diyeLim HayıRLıSı oLSun..

Lavoßoya giderken ßiLe Pc'me Şifre KoyaRIM.. ßaşIma geLdiginden degiLDe ALDıgım DersLerden..

HaKKında HayırLısı..

BasıcLıfe kardeşim seni tanıyan tanıyor zaten hiç canını sıkma sen kaldığın yerden devam et.
Sana yanlış söz söyleyenleri utandır hadi görelim seni koçum:)

Ne diyeLim HayıRLıSı oLSun..

Lavoßoya giderken ßiLe Pc'me Şifre KoyaRIM.. ßaşIma geLdiginden degiLDe ALDıgım DersLerden..

HaKKında HayırLısı..

Aynen kanka temkinLi oLmak en iyisi:goz:

Basic sana geLince böyLe bir büyükLük yapıp özür diLemek en büyük $erefLiLiktir ;) Yeğen iyi bir fırçayı haketmi$ =) DikkatLi oLmak Lazım.
Takma kafaya oLur böyLe $eyLer önemLi oLan ders aLmak :goz:

Geri