Özür Dile PAŞA

bu ülkede askeri karşısına alanlar zamanında neler olduğunu gördü

o eskidendi gül kardeşim.. yaşın kaç bilmem ama muhtemeldirki baban demirel zamanını görmüştür.. bende 2 sini gördüm. ama bundan sonra ne ben nede çocuklarım o özlediğin dönemi yaşamayacak.. sana garanti veririm.. askeri karşısına alan yok , devlet memuru devletini karşısına alamaz.. memurun konuşma ve demeç verme, devletin anayasal düzenini yıkma ve eleştirme hakkıda olmaz.. g. kurmay başbakanlığa bağlı bir kurumdur.. bunu unutma sakın..onun için boş heveslerle kendini kandırma. kendini kandıranlar o belgeleri hazırlayanalr gibi yakında gerekli muameleyi göreceklerdir...

bir devrin de sonu geldi artık.
TÜRKİYE asla kişilere bağlı olarak değil kurumsal olarak yaşamaya dewam edecektir..biri gider biri gelir..önemli olan burada her yerde ve her zaman demokrasi kuralları içinde yapılması ve yapılanlarında halk tarafından derhal sorgulanabilmesidir..kandırmacalarla,göz boyamayla ve menfaat çeteleri kurmayla ve onları korumayla asla birşey elde edemezsiniz..Güneş asla balçıkla sıvanmaz...ve nihayet diyorum ki kral çıplak ve sorgulanacak..Türkiye yeni bir demokrasiye yelken açıyor..gözün aydın türkiyem ,gözün aydın halkım

Tek amacı halkın en çok güven duyduğu kurum olan Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak olan bu kılıç artığı dinci taifesinin kara propagandasına alet olmayın....

Tek amacı halkın en çok güven duyduğu kurum olan Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak olan bu kılıç artığı dinci taifesinin kara propagandasına alet olmayın....
Türk silahlı kuvvetleri hepimizin ne senin ne onun ..kimsenin sahiplenmesi de gerekmiyor ayrıca..bu ülkede herkes yaptığının cezasını çekecek ve çekmelidir..hala demirperde zamanında yaşayanlar olduğunuda öğrenmiş olduk bu konu sayesinde..yazık

o ordu hepimizin

tüm TÜRK lerin

TÜRKİYE nin ordusu

içimizdeki insanlardan oluşmuş

dışarıdan getirilmiş değil

fındık kadar beyni olan bunu bilir

bu orduyu istemeyene

TÜRK ORDUSU İSTEMEYEN

olsa olsa

vatan haini değilse

düşmandır

)))) komiklik güzel şey ama o lafını ya aç kimleri kastettiğini bilellim. yada editle , yutmak zorunda kalmadğın her dile geleni söylemek zorunda da değilsin.. sen hayatında kılıç gördünmü onuda merak ettim. hele hele artığını hiç görmediğine eminim.. bekliyorum... ya edit ya da gerekene razı ol..

Kurulma gayretine girilen cümle bile -Cümle kurmaktan aciz kişilerin eleştiri yapma heveslerini takdir ettiğimide belirtiyim-

Ortaya çıkan belgenin gerçekliğinin bazılarının hayal dünyasını nasıl yerlebir ettiğini
Onları nasıl derin bir tramvaya sürüklediğini göstermeye yetiyor.

Tramvayı atlatıp düzgün cümleler kurabildiğin vakitlerin çabuk gelmesi dileği ile
Böyle medine fukarası gibi kardeşlerim bu oyuna gelmeyin diye cebelleşmen komik ama tekrarı aynı derece eğlendirici olmaz Aklında bulunsun diycemde neyse aklında bulunsun demiyim
Gereksiz bi cümle olur..

Cezalandırmak istediği erin eline, pimi çekilmiş el bombası verip 4 kişinin ölümüne yol açan subay kamuoyundan saklanmak isteniyor.

Ve saklanamıyor.

Bir kız çocuğu tarlada ölüyor, suçlamalar yapılıyor.

Bunun açıklaması günlerce sonra geliyor.

Bir albayın hazırladığı darbe belgesi için komutan kendini angaje edip “Kâğıt parçası” diyor veya dedirtiliyor.

Sonra belgenin aslı ortaya çıkıyor.

bunları yazan dinci medya değil.

eğer gazete okuma kültürün olsaydı cumhuriyet gazetesinden Hikmet Çetinkaya bile bu konuda TSK yı eleştirdi.

TSK’nın yıpratılması’ ifadesi, artık ortalama bir vatandaşa bile inandırıcı görünmeyen ve hatta bıkkınlık veren bir klişeye dönüşmüş durumda.

her olayda bu repliği tekrarlamaktan vazgeçin

orduyu kimsenin yıprattığı yok Yeterki kendisini yıpratmasın

Hangi ordu bu kadar üst üste vahim hatayı kaldırabilir?

Kahve ağzıyla konuşmayı bırakmazsanız alayını banlayacağım bilginize...

edit : eee uyarmıştım az önce...

Bu "kağıt parçası"nın üstüne Ağlama Duvarı'nda ağlamak Başbuğ için iyi gider.

Malum gelenekler....

arkadaşlar bahse konu Türk Silahlı Kuvvetlerinin komutanı. bence ordu yıpratılmak isteniyor. Ergenekon savcılarının AKP li olduğu açıkça ortadadır. Bu benim görüşüm.

Darbemi ? şeriatmı?

Nedir bu belgenin içeriği ?

Fetullah GÜLEN ve AKP yi bitirm planı.

Kimdir Fetullah GÜLEN ?

Türkiye'nin rejimini değiştirip, ülkenin dine dayalı, totaliter, islamcı şeriat hükümlerine göre yönetilmesini isteyen; Bunu içinde "Büyük Ortadoğu Projesi" çerçevesinde Amarika tarafından desteklenen; ve halen yeri geldiğinde kullanılmak üzere amarikada beslenen bir vatan haini.

Peki AKP kimdir ?

Demokrasi bizim için bir araçtır. Asıl amaca ulaşmak için kullandığımız bir araç. Bindiğimiz tramvay istediğimiz durağa gelince ineriz diyen şu andaki başbakanımızın partisidir. Ayrıca kendisi "Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanı olduğun söylemekte ve partisininde Devletin Anayasa Mahkemesince "LAİKLİK KARŞITI EYLEMLERİN ODAĞI OLDUĞU" karara bağlnmıştır.

Durum bu iken her iki tarafta demokrasiyi hedef aldığına göre; Askermi yapsın ? AKP mi yapsın tartışmasının ne anlamı var ?

bunda ne var yaa bu kadar büyütüyosunuz ülkenin içten ve dıştan tehditlere karşı savunmasını tabiki T.S.K yapacak bu belgese onun bir parçası zoruna gidenin borusuna gitsin paşa asla özür dilememelidir. ama keşke üstü kapalı kalsaydı ülkeyi yıpratır böyle şeyler

Cezalandırmak istediği erin eline, pimi çekilmiş el bombası verip 4 kişinin ölümüne yol açan subay kamuoyundan saklanmak isteniyor.

Ve saklanamıyor.

Bir albayın hazırladığı darbe belgesi için komutan kendini angaje edip “Kâğıt parçası” diyor veya dedirtiliyor.

eğer gazete okuma kültürün olsaydı cumhuriyet gazetesinden Hikmet Çetinkaya bile bu konuda TSK yı eleştirdi.

TSK’nın yıpratılması’ ifadesi, artık ortalama bir vatandaşa bile inandırıcı görünmeyen ve hatta bıkkınlık veren bir klişeye dönüşmüş durumda.

burda hiçbir hata yok sadece top secret dediğimiz çok gizli olma özelliğine sahip bir belge ülkenin karışması için içeriden sızdırılıyor bunda gn.kr.bşk. ne suçu var akp nin planı projesi finansmanı herşeyi ortada ilk kurulduğu yılda yaptığı seçim propangası ve medya ya yedirdiği parayı herhalde tayyip erdoğan İ.B.B den aldığı maaşla ödemedi bir yerlerden para aktı kimlerini olduğuda belli orduda kör değilya önlemini almış senin gibi ağzı boyalı laf yapanlara kalsaydı bu ordu onuda çoktan satmıştınız oda özelleşirdi

Ve saklanamıyor.

nereden tutulsanın orada elde kalıyorsunuz...neden bu TSK nefretiniz ben çok iyi anlıyorum..

pimi çekili el bombasını erin eline veren teğmen diyorsunuz orduda görevine yeni başlamış, Güneydoğuda ilk kez görev almış ölümü ve yaşamı yönlendirme hakkı verilmiş 22 yaşında bir insanın yaptığı münferit bir hatayı TSK ya yamıyorsunuz....

Tarlada ölen kızcağızın havan mermisi ile değil pkaka nında kullandığı kalaşnikofada G3 silahınada monte edilebilen bir bombaatar ın patlamamış bir bombasının kurcalanması sonucu olduğunu bilir kişi açıkladı. ama siz pkaka destekçilerinin açıklamalarına öncelik verdiniz TSK nın açıklamasını görmemezlikten geliyorsunuz.

o malum belge ıslak imza falan yine bir yığın masal ve sahte evrak olmadığını nereden biliyorsunuz geçen gün internette ıslak imza taklit eden bir aletin resmini gördüm...hele bir askeri savcılığa verilsin belgeler bir görelim bakalım...yılmaz Özdil bu gün ne güzel anlatmış.."

“Belge varsa, verin gereğini yapayım” diyen Genelkurmay Başkanı’na “Olsa, dükkân senin” denip, söz konusu belge basına servis ediliyor ve sonra da “Genelkurmay Başkanı cevap ver, hani belge yoktu?” deniyorsa... Bir taraftan “Bakan’ın sözleri kişiseldir, hükümeti bağlamaz” denilirken, diğer taraftan “Albay’ın yaptığı bütün TSK’yı bağlar” deniliyorsa."

nedir bu ordu düşmanlığınız anlaşılır gibi değil..bu ordu TÜRK ORDUSU tarih boyunca devletler kurmuş bir ordudur...ve tüm personeli orta ve alt sınıf TÜRK halkının içinden çıkmaktadır....yazıklar olsun size yazıklar olsun...

)))) komiklik güzel şey ama o lafını ya aç kimleri kastettiğini bilellim. yada editle , yutmak zorunda kalmadğın her dile geleni söylemek zorunda da değilsin.. sen hayatında kılıç gördünmü onuda merak ettim. hele hele artığını hiç görmediğine eminim.. bekliyorum... ya edit ya da gerekene razı ol..

Elbette düzeltirim kılıç artığı demiyeyimde "dedeleri istiklal mahkemelerinden kurtulmuş olanlar" diyeyim uyarmı sana

Kurulma gayretine girilen cümle bile -Cümle kurmaktan aciz kişilerin eleştiri yapma heveslerini takdir ettiğimide belirtiyim-

Ortaya çıkan belgenin gerçekliğinin bazılarının hayal dünyasını nasıl yerlebir ettiğini
Onları nasıl derin bir tramvaya sürüklediğini göstermeye yetiyor.

Tramvayı atlatıp düzgün cümleler kurabildiğin vakitlerin çabuk gelmesi dileği ile
Böyle medine fukarası gibi kardeşlerim bu oyuna gelmeyin diye cebelleşmen komik ama tekrarı aynı derece eğlendirici olmaz Aklında bulunsun diycemde neyse aklında bulunsun demiyim
Gereksiz bi cümle olur..

sıradan ve aklı evvel dinci taifesinin sözde eğitimli tipi olan sen...Biz sizi tanırız Aklı ve vijdanı hür olmayan sizler sıkıştırılınca karşısındakini küçümseyerek aşağılamaya çalışırsınız...İstediğin gibi davranabilirsin meczup, devir sizin devriniz. Ama unutma saidi kürdilerin meczubunun eğitilmiş kölesi, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner....o zaman sizlede hesaplaşırız bizim hesabımız yüce divana kalmayacak...

Elbette düzeltirim kılıç artığı demiyeyimde "dedeleri istiklal mahkemelerinden kurtulmuş olanlar" diyeyim uyarmı sana

düzeltirim dediğin mesajın düzeltilmemiş, sana yumuşak ve ince ü
slupla o mesajını editlemeni tavsiye etmiştim. daha fazlası terbiyemi aşar, 3 günlük üyeyle daha fazla 2 liye dökmem işi ama ssizler olmasanzı buranında tadı olmaz...üzerine sataşmayı başka alana kaydırıp istiklal mahkemlerini dile dolamışsın. benim dedem istiklal mahkemesinde yargılanmadı ama yargılansaydı bugün çok ciddi söylüyorum, en büyük şeref diyerek göğsümde taşırdım bunu.. bu cevap sana yararmı bilmem... yani 3 kel alinin(bunlar tarihi lakapları benden değil) astıklarıyla bir devrim inşa edemezsiniz, asarak keserekte müslüman Türk milletini dininden ve özünden de kopartamazsınız.. o hevesteysen sanada silivriyi işaret eder , bahusus özel selamlarımı iletmeni tavsiye ederim.. beni ne istiklal mahkemesi ,ne de kılıcını eğdirmiş, miğferine çiçek ekmiş asker korkusuyla korkutamassın. o devirler bittii bunu öğrenin artık..

Geri