..::Öss Sonuçları::..

istanbul ünv. dil edebiyatçı olduk iimi :)

bakkal_gazi

hastalık falan oldumu gelioz sana :D

ÖSSyi kazanan istediği yere giren herkese teßrikler

4 sene sonra Bnde giricem darısı başıma :melek

FoFeR kazandığın bölüm ne walla modluk yaptığın bölüme bakınca aklıma tıp ve tıpla ilgili bir bölüm qelmio değil :durdurun :durdurun :D

Hiçbir basari tesaduf degildir.Kaldı ki Hacettepe Tıp ..A s l a ..!
Tebrikler Dostum.Hakkında hayırlısı neyse o olsın ...!
Ancak ben tıp okuyan tip olur diyenlerdenim :) onu da belirtim 6 yil hic cekilmez tıp bana gore diil..
Bak Askeriye istiodum bende ablam gibi Subay Olmak istidoum tam 4.1 puan ile kacırdım...
Hı bostamı kaldım hayır Kamu Yonetımı Geldi!..aMA Bırakmıcamm asılacam ve seneye tekrar calısacam..Sunu demek istiyorum..
bu oss sınavı herseyın sonu demek degildir.
Lütfen.. Su an ulkemiz genelinde %9.2 lik kıaım Lisans Ve OnLİSANS mezunu geride kalan kısım ıse Lise İlk OgRETİM VE OKUMAMAIŞŞ KESIMDIR.
Bu gunumuz sartları altında.. Her sene yapılan ve ALLAHTAN REVA OLMAYAN bu sınavı hiç kafamıza takmıyalım ve ellerimizden geleni yapalım.Sonucta herkes kısmetını yer..
Herkesın bır kaderı vardır..Onu gorecegız..Allah bızlere her seyın en hayırlısını versin..
Öss ye yönelik son propagandam--> Durmak yok yola devam... Allalala :)

Ancak ben tıp okuyan tip olur diyenlerdenim onu da belirtim 6 yil hic cekilmez tıp bana gore diil...

nihil kardeş bence önyargılı davranıyosun hiç oturup muhabbet ettin mi biriyle..ben de tıpta okuyorum benim tanıdıklarımdan ve kendimden biliyorum alakası yok hatta toplumdaki diğer insanlardan daha normaller...ben olmaz demiyorum ama o kadarı her bölümde olur olay bölümle alakalı değil bence...

Bu arada bakkal_gazi kardeş tebrik ederim.Allah mezun olmayı da nasip eder inşallah....

Tebrik Ederim, Başarılar Dilerim...

tebrikler arkadaşım...ama işin hiç kolay deil bunu da unutma :D

Ehe saolun arkadaslar ya.Emınımkı ben burayı kazandım ya okuluda cok rahat bıtırım zaten ıstedıgım bolumdu :D Fotmınor Hocam senıde goruruz inş unıversıtede..:D

Diğer Kazanan kardeslerımı tebrık ederım kazanamayanlara Uzulmeyın Gırecek olanlara Basarılar dıyorum :D

LaZiSH' Alıntı:
Tüm kazanan arkadaşLarı tebrik ediyorm..
inş seneye de ben kazanırım istediğim yeri.. :utan :bow

olm senden bişi olmas lem boşuna uğraşmaa:D

kazanan arkadaşlara tebrikler.. benimde pamukkale üniversitesi oldu...kaldık denizlide yaa...

MiKeRiNoS' Alıntı:
olm senden bişi olmas lem boşuna uğraşmaa:D

kazanan arkadaşlara tebrikler.. benimde pamukkale üniversitesi oldu...kaldık denizlide yaa...
önceLikLe tebrik ederim seni arkadaşım ama neden bu önyargı =P
öss hepimiz için.. =D

tebrik ederm. ben de hacttepe iktisatı kazandmmm

tebrik ederm. ben de hacttepe iktisatı kazandmmm

hacettepe yi bitiren doktorlar çok başarılı oluyor söyleyim sana.
başarılar dilerim

ben de istanbul üni. iletişim i kazandım=) tıp olabilseydi keşke... ama bu da ii ;)

tıpçı deilim amma dısarıdan izlediğim kadarıyla tıpçı arkadaslar kendi aralarında o kadar birlik beraberlik içindeler ki 6 seneyi çabucak bitirebilirler..

herkese basarılar...

sevindim adına =)

başarılarının devamını dilerim..

kazanan arkadaşları da tebrik ederim =)

Geri