BlackApple
New member
- Reaction score
- 0
olumlucumle' Alıntı:Güzel kardesim kimse sana demiyo ki 2 sene yan gel yat sora bir senede üç senenin konularını hallet diye!!!Oturup her senenin hakkını vererek calıstıgın zaman ztn sana sınav zor gelmez ayrıca okuldaki derslerinde zorluk cekmessin.Zaten adamlar sınavda lise müfredatından başka birsey sormuyolar.Bu soylediklerim Swat_TR kullanıcısı için değil sadece herkes için.Oss sadece bir senede halledilecek bir sınav değil öğrecilerin çoğunun hatası ve sınav kaldırılsın diye isyan etmelerinin temelinde de bu yatıyo.2-3 sene yan gel yat sorada ben niye ii bir üniversiteye giremiyorum de.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.Bnde bu sene sınava girdim.Bu sene 2. girişim hatta.Bnde her sene oturup calışmanın önemini goremedim ama bu yüzden de başarısızlığımı yada calısmayıp tembellik etmemin sebebini ağlayıp sızlayıp baska kişi yada kurumların üzerine yıkmıyorum....İİ forumlar...
Not:Swat_TR yazdıklarım sana karsı cıkmak için değil kesinlikle...
Dediğine göre 3-4 sene hakkını ver çalış zaten kazanırsın diyosun ve şuan böyle bi çalışmayla üni kazanılabilir.Bide herkesin böyle çalıştığını düşün(olmıcak birşey ama) ne olcak bu sefer dahada fazla çalış ... hem türkiyede dershaneye gitmeden üni. kazanmak çok zor hemde bazı öğrenciler istesede kazanamıyorlar .. önce adam gibi öğretmenler yetiştirsinler bence
antony_costa' Alıntı:Tabii kaldırılmalı...
Dünyanın en zeki kadınının bir açıklamasını yaptı..
"bu sınavda ben bile kafayı yerdim"
işte b planıda olmayınca...aslında var...kişiler yeteneklerine göre lisede ayrılmalı..üni sayısı arttırılmalı vs vs...
eğer senin dediğin dünyanın en zeki insanı zaman gazetesinde yazılmış birisiyse tamamen uydurma çünkü orda okuduğu kitapların hepsini hatırladığı(ezbere) yazıyordu ve kuran ı her hafta tekrar okuduğu yazıyordu.Böylece bi sempati uyarıp bizi kandırmaya çalışıyorlardı:vur