Öss hazırlık seti -2oo8 yeni sınav sistemine uygun - tam set

eline, emeğine sağlık. yalnız dilbilgisi bölümünde 15-Ses Bilgisi ve Yazım Kuralları
http://efrm.in/?3279 linki uçmuş ya da sorun oluşmuş güncellersen sevinirim. Yeniden teşekkür ederim.

hocam müthişsin yaa :D hemen sömürmeye başladım.artık yarın akşama biter :D

arkadaşlar çok teşekkürler elinize sağlık fakat set çok kötü hiç faydalanamadım.kamera hocanın hızına yetişemiyor,örnek yoq bişi yoq.en iisi ekolhoca.com

lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaay lay lay lay laaaaaaaaaaaaay lay lay lay laaaaaaaaaaaay lay lara lay lay laaaaaaaaaaay şık şık şık şık şık şık şık şık eheehe kardesler dominic sarsak alkıslar size..:D:D:D:D:D:

arkadaşlar bu setler eksiktir bilginize. özellikle matematik ve geometri örneksiz olmaz fakat bunlarda ne örnek var ne bir şey. artı dvdershane.com da örneğin matematik seti için toplamda 30 saat derken bu setteki matematiğin toplamı 12 saat. yani adamların pazarlama stratejisi buradan görüp beğenenleri sitelerinden satın aldırtmak.

ikinizde süprsinizi ellerinize sağlık

Burada (yani bu sitede) aynı set sanki bir daha verilmiş gibi.
"Öss 2008 Videolu Konu Anlatımlı Tam Set" ile sizin verdiğiniz acaba aynı mı farklı mı ?

Teşekkür ederim.

gercekten coooooookkkkkkkkkkk ama cokkkkkkkkk
tesekkür edrim cooookkkkkkk işime yarayacak

Arkadaşlar burada verilen set Dev Dershane ÖSS hazırlık setidir. Dev dershane seti öss ye hazırlananlar için çok yetersiz bir setdir. Tüm matematik konularını geometri dahil 3 gb ile sınırlandırmışlar. Tamamı 9 dvd yapıyor. Ben size Bil IQ setini tavsiye ediyorum.

bil-ıq öss matematik seti (51 cd)(9dvd de)

bil-ıq öss geometri seti (33 cd) (6 dvdde)

bil-ıq öss fizik seti (47 cd)(8 dvdde)

bil-ıq öss kimya seti (29 cd)(5 dvdde)

bil-ıq öss biyoloji seti (22 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss türkçe seti (24 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss coğrafya seti (20 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss tarih seti (16 cd)(3 dvdde)

bil-ıq öss felsefe seti (13 cd)(2 dvdde)

Bu set 45 dvd yapıyor. İsteyen arkadaşların kargo ile evlerine gönderebilirim. İsteyen arkadaşlar bana özel mesaj yazarlarsa sevinirim.

burda edebiyattaki öss sorularını okuyarak cevaplandırıyor anlamak zor oluyor daha başka yokmu?

Elleriniz dert görmesin işime yarar heralde..

Arkadaşlar burada verilen set Dev Dershane ÖSS hazırlık setidir. Dev dershane seti öss ye hazırlananlar için çok yetersiz bir setdir. Tüm matematik konularını geometri dahil 3 gb ile sınırlandırmışlar. Tamamı 9 dvd yapıyor. Ben size Bil IQ setini tavsiye ediyorum.

bil-ıq öss matematik seti (51 cd)(9dvd de)

bil-ıq öss geometri seti (33 cd) (6 dvdde)

bil-ıq öss fizik seti (47 cd)(8 dvdde)

bil-ıq öss kimya seti (29 cd)(5 dvdde)

bil-ıq öss biyoloji seti (22 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss türkçe seti (24 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss coğrafya seti (20 cd)(4 dvdde)

bil-ıq öss tarih seti (16 cd)(3 dvdde)

bil-ıq öss felsefe seti (13 cd)(2 dvdde)

Bu set 45 dvd yapıyor. İsteyen arkadaşların kargo ile evlerine gönderebilirim. İsteyen arkadaşlar bana özel mesaj yazarlarsa sevinirim.

sevgili kardeşim setlerden almak itiyorum sana özel mesaj atamıyorum ulaşırsan sevinirim

eyw dostum ellerine sağlık

Geri