Öss İçin Dershane Seçimi

erdemm

Sarıyerli
Reaction score
0
Arkadaşlar ben lise 2 ye geçtim..benim şimdiden dershaneye gitmeye niyetim var...bende sizden öneri almak istiyorum..ilk olarak ben final dergisi dershanesini düşündüm ama?? bilmiyorum karar veremiyorum yorumlar lütfen...

Nasıl bi eğitim almak istiosun ona karara verdinmi?
Şeytan azapta gerenk diosan fem dershanelerine git derim
Çünkü orda hayatla ilişiğini kesiolar
Ben zamanında Kültür Dershanesine gitmiştim çok memnun kaldım
ama finalde iyi bir dershanedir
şimdiden başarılar sana

arkadasım dershane %25 tir geri kalan %75 senin içinde...benim kadro dershanesine gidip itü yü kazanan arkadasımda var fem in yatılısına 2 sene üstüste gidip hıcbıryerı kazanamayan arkadasımda var.ama %25 te az bır rakam değil bu yuzden fem derim sana

2 sene fem`de okuduk, en kotumuz bile biryeri kazandi,

ayrica anlatilanlarin cogu yalan, kimsenin beyni yikanmiyor, kimseye zorla birsey yaptirilmiyor, istegini yapip istedigini yapmamak senin elinde, zaten alti ustu bi dersane orasi

kisacasi FEM

valla fikirler farklıdır tabi.ama ben 1 kere Fem e gittim.şimdiki aklım olsa gitmezdim...

git bak bence dershanelere.araştır.en doğrusuna sen karar verirsin yine

seckin0415' Alıntı:
Nasıl bi eğitim almak istiosun ona karara verdinmi?
Şeytan azapta gerenk diosan fem dershanelerine git derim
Çünkü orda hayatla ilişiğini kesiolar
Ben zamanında Kültür Dershanesine gitmiştim çok memnun kaldım
ama finalde iyi bir dershanedir
şimdiden başarılar sana

Ben de Fem dershanesine gittim. Hiçte senin söylediğin gibi değil. Şahsen kendim gördüm. Milletin dediği gibi değil emin ol

walla ben Bu sene mezun oldum Lise 2 de ve Lise son da Final deydim Açıkcası ßana Göre en İyi en Sistemli Çalışan Dersane..ßu sene inş.kazanırım ama kazanmasam Finaldeyim ßana soracak olursan Final derim

ßizde Sene Başında 11 di...Dönem Ortasına Kadar Sınıflar Başarı durumuna göre yükseldiği için En Başarılı Sınıf SözeL1 dik 14 e çıktı mevcut

tek kelime final ve fen bilimleri derim sana eer snn için önemli olan ders se tabi;)

Bütçeye göre de konuşmak lazım açıkcası ben bu sene FEM'e gideceğim. Çünkü orada hayatla olan bağını ÖSS dönemine kadar kesiyorlar.. Bazı yorumlarda gördüm aklım olmazsa gitmezdim diye falan (:) Eğer aklınız dışardaysa tabikide FEM'i değil Final'i tercih etmeniz sizin için daha doğru seçim olacaktır. Ben erkeğim göz zevkimde olsun dersen Final'in kapıları sana tamamı ile açık.. Güzel giyimli,kuşamlı sosyete kızları seni bekliyor dostum. Ama tek amacım ÖSS'yi kazanıp kurtulmak diyorsan ne kadar sıkılacakta olsan sana FEM'i söylerim. Herkes der yok orada bilmem ne ederler yok yemeğe şap atarlar yok bilmem nesinin bilmem nesini böyle yaparlar. Kızlarla erkekler ayrıdır. Adamlar senin ÖSS'yi kazanman için gerekli şartları uyguluyorlar artık geriside sana kalmış. Kültür Dershanesi'ni hiç seçme derim çünkü soruların seviyeleri ÖSS'nin 1001 kat üstünde yer alıyor sen onları çözene kadar rahat bir şekile ÖSS kapına dayanmış olacak. Uğur Dershaneleri,Murat Dergisi Dershaneler,Yonca,MED falan bunların hepsi paraya yönelik iş yapanlar..

Neyse uzun lafın kısası hayatını ve kaderini bu yönde çizecek olan sınav için hazırlık aşamanı FEM Dershanesi'nden yana kullanman olacaktır.

Bu seneki oss ye Fem derhanesiyle hazırlandım. Gerçekten arkadaşımız dediği gibi hedefin sadece öss yi kazanmaksa o zaman hiç durma Fem e git.

Geri