Örümcek yılanı öldürdü

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
1.jpg

14 cm uzunluğundaki aurora yılanı, ölümcül örümceğin ağında dolaştı.
Güney Afrika'da bir elektrik firmasında resepsionist olarak çalışan Tania Robertson, salı günü işe geldi ve ofisindeki masasının yanındaki bu ilginç manzarayla karşılaştı.

2.jpg

Örümceğin zehirli ısırığından öldüğü açık şekilde anlaşılan yılan bir şekilde havadaydı ve örümceğin ağı tarafından yakalanmıştı.

3.jpg

Örümceğin bir dişi kahverengi "düğme" örümceği olduğunu belirledi.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

:eek:ha
_________

behhh ne örümcekmiş :D zehırı amma kuvvetlıymıs

yılanı sevmem sevenide sevmem:D allah rahmet eylesin..

adamın ofisinde hem zehirli örümcek hem yılan... ilginçç.. o adamda akrebin tekidir ozaman..))

Inanılmaz . .. tesekkurler .

beni askerde sokmuştu görünce bayağı ürberdim baldırımda halen izi var kamp yapmaya giden arkadaşlar olursa çadırlarının etrafına ya mazot yada sarımsak serpiştirsinler allah muhafaza

abi öRüMceK bu boRu deiL yaNi :D

ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş...

paylaşımın ve emeğin için teşekkürler..bir küçük bilgide benden..dünya üzerinde yaşayan her örümcek zehirlidir..ama korkmayın:) karadul ve tarantulanın zehri kadar etkisi yoktur insana..

burdaki örümcek resimler beni yanıltmıyosa ** karadul** örümceği.... web te aratın ilginiz varsa....kesinlikle karşılaşmak istemiyeceğiniz bir yaratık...

çiftleşme sonrasında dişi karadul erkeğini birgüzel yiyor..bu örümceğin hayatı ilginç zaten...

vaaaaay be :D

Geri