Delikanli sevgilisini aksam eve birakir.Evin önünde masum bir fisiltidan sonra ateslenir.Bir elini duvara dayiyarak
- "Beni bir öpermisin"..
Kiz:
- "Delimisin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni cok seviyorum..."
Kiz:
"Ben de seni ama olmaz..."
Erkek cok atesli tabi devamli israr eder.. bir ara aniden merdivenlerin isigi yanar ve kizin kücük kiz kardesi belirir.
Kücük kiz:
- " Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmisim, o da olmazsa kendisi gelecekmis ama o hayvan oglu hayvana söyle elini diyafon dügmesinden ceksin dedi"
- "Beni bir öpermisin"..
Kiz:
- "Delimisin evin önünde annemler görür" der..
Erkek:
"Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni cok seviyorum..."
Kiz:
"Ben de seni ama olmaz..."
Erkek cok atesli tabi devamli israr eder.. bir ara aniden merdivenlerin isigi yanar ve kizin kücük kiz kardesi belirir.
Kücük kiz:
- " Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmisim, o da olmazsa kendisi gelecekmis ama o hayvan oglu hayvana söyle elini diyafon dügmesinden ceksin dedi"
OTOBÜS ŞÖFÖRÜ HİDAYET.
hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. Hemen önünde bekleyen adam bir papazdir.
kapida bir melek beklemektedir. melek pedere sorar;
- hiç günahin var mi ?
peder ;
- aziz melek ben rahiptim,
tüm hayatim boyunca tanrima dua ettim, karima ve çocuklarima sadik kaldim, insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim.
melek;
- çok iyi. bunlari zaten biliyorduk. Al sana cennetin gümüs anahtari...
der ve sonra hidayet 'e döner;
- senin hiç günahin var mi hidayet ?
hidayet;
- ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim, tanriya çok dua
etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir de günahim vardi, çok sert ve hizli otobüs kullanirdim.
melek hidayet 'e döner ve;
- bunu da biliyoruz . çok iyi. al sana cennetin altin anahtari...
peder bu olaya sinirlenir;
- ben hayatimi tanriya adamisim siz de gidip bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi?
melek gülerek ;
- oglum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu , ama hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu..
Erkek ve Gazete
Kadın kahvaltı sofrasında gazete okuyan kocasına bakıp söylenmiş;
- Keşke bir gazete olsaymışım. Böylece bütün gün sıkı sıkı
tuttuğun ve ilgilendiğin tek şey
ben olurdum.
Adam kafasını bile kaldırmadan cevap vermiş;
- Evet keşke sen bir gazete olsaydın; böylece yarın senin
yerine yeni bir tane alabilirdim...
Estetik
Bir kari-koca cok kotu bir kaza gecirirler. Kadinin yuzu tamamen yanar. Plastik cerrahlar kadinin yuzunu eski haline getirebilmek icin deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini soyleyince kocasi deri vermeye gonullu olur. Fakat kocasindan alinacak deri popo bolgesinden alinacaktir.. Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister cunku moralinin bozulacagindan cekinmektedir. Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de guzel gorunur. Her goren bu muhtesem guzellik karsisinda hayrete dusmektedir.
<br>Birgun kadin kocasi ile basbasa kaldiginda ; "Hayatim cok tesekkur ederim. Benim bu halim senin sayende. Sana nasil tesekkur etsem?"...deyince kocasi cevap verir :
<br>-"Tesekkure gerek yok hayatim. Annen seni her optugunde ben gerekli mutlulugu duymaktayim zaten"
Evlenirmisin
Kadin: Ben olursem ne yaparsinı Tekrar evlenir misin?
Adam : Hayir. Kesinlikle hayir !!
Kadin: Nedenıı Evli olmak hosuna gitmiyor mu!!??
Adam: oyle demek istemedim. Tabi ki gidiyor.
Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki??
Adam : Tamam. Tamam. Evlenirim.
Kadin: (yuzunde uzgun kirgin bir ifadeyle) Evlenirsin..?
Adam : (ne diyecegini bilemez ve azicik kizgin bir ic ceker)
Kadin: Onunla bizim yatagimizda mi yatarsin?
Adam : Baska nerde yatilabilir ki??
Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyarmisin??
Adam : Sanirim bu yapilacak en uygun sey olur.
Kadin: O zaman onun benim ayakkabi koleksiyonumdan Ayakkabilar giymesine de izin verirsin....??
Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara...
Gelormu Gidormu?
Uzun ikna turlarindan sonra ermeni mahallesinin 17 yasindaki guzeller guzeli ve yoksul aile kizi zıvart, mahallenin zengin ve 75 yasindaki mıgırdıc beyi ile evlendirilir.
İlk gece migirdic bey ölür.durumu supheli bulan savciligin actigi dava sonucunda;
Mahkemede hakim sorar:
- "kizim anlat bakalim nasil oldu?"
Zivart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatir:
- "valla hakim bey, malumunuz zifaf gezesi... migirdic bey ustume geldi...basladi titremege...ben zanetim geloor, meger gidoormus."