Önerilerinizi bekliyorum.

Kruis

Banned
Reaction score
0
ArkadashLar sizLerden gelicek eleştirilere göre siteyi Test sürümünden çıkarıcaz. Kötü veya iyi yorumlarınızı bekliyorum... (çok kötü olmasın ağlarım :p )

www.spyarea.com

siteyi gizli verseydin keşke
neyse benim hoşuma gitti yani şahsen biraz hoş olmuş - baştaki tıkla mıkla falan onu kaldırırsan ii olur ayrıca-

renkler güzel,salt foruma dayalı bir site olmazsa daha güzel olur..

react0r' Alıntı:
renkler güzel,salt foruma dayalı bir site olmazsa daha güzel olur..

Eyw saolun dikkate alıcam bunları testten çıkarırken.

banner güzel, forum güzel ama ikisi birbirine renk olarak uyumsuz,
soldaki adamın ağzındaki mikrofon beni rahatsız etti ve çok büyük bi kafası var....
ama başarılı hayırlı olsun ;)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
banner güzel, forum güzel ama ikisi birbirine renk olarak uyumsuz,
soldaki adamın ağzındaki mikrofon beni rahatsız etti ve çok büyük bi kafası var....
ama başarılı hayırlı olsun ;)
çok güzel bi yorum ya akşam akşam cenaze olduğu halde beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün ...

Euhuh :) Arkadashım skin değişcek o aklımızda Ayrıca mikrofonlu adam için saol :D

Ama herkes onu beğenmişti itina ile yapmıshtıq :( :p

evet bu aralar çoğu forumların dış görünüşü felan birbirine benziyor ama seninkini bana daha farklı ben beğendim ama daha pek karıştıramadım ama kolay gelsin........

Elllerine Saglik Cok Hos Bi Site Olmus Test Surumunden Cikar Bence Baya Guzel Uzerinde Ugrasilmis Yani ;)

skin falan değiştirme, bannerın fonunda açık ve pastel tonlar kullanıp dengelersen yeterli bence,
book.gif

Hmm evet dediğin gibi bu daha iyi olur sanırım Eyw.

Bence de Çok Gusel Olmuş Çok Gusel emekler geçmiş sanırım üzerinde Hayırlı Olsun

Valla süper bi site hack bölümü felan her an yeni konular seviyeli sorular cevaplar bence girilmeye değer bi site test sürümünden çıksın derim (TEK KORKUM BU SİTE SAYESİNDE HERKES HACKER OLACAK :D)

Yok yav abartmaya gerek yok :p Saolun baylar.

CaddeLer hea bu sözü beğendim hoja :)

Bende baktim banner disinda diyecegim yok.
Site guzel ama ustteki banner uzerinde biraz calisman lazim.
iyi emek harcanmis site uzerinde...

Kimse smileylere bişi demedi demek ki kaldırmaya gerek yok güselmiş :D

saolun:)

Geri