Öneri

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Hackhell anasayfamızın belli zaman aralıklarında kendiliğinden yenilenmesi gibi bir şey mümkün olabilir mi acaba. yada var da ben mi bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.

arkadasın heryeni mesaj ve konuda yenileniyor zaten anasayfabutonuna basman yeterli.

giriş yeri....

:cool:
fofer' Alıntı:
Hackhell anasayfamızın belli zaman aralıklarında kendiliğinden yenilenmesi gibi bir şey mümkün olabilir mi acaba. yada var da ben mi bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.
fofer... foruma girdikten sonra takvim ile arama yazısının ortasında ki " yeni mesajlar " ı tıkla .... sık sık değiştiğini göreceksin...

evet ben ce deperteklim haklı

yok abicim ya yenilenmiyor. ilk zamanlarda anasayfayı açıp bekliyordum 10 dakka bekledim eşek gibi :D . yaw nasıl oluyorda kimse mesaj yazmadı hala diye düşünürken anasayfaya basınca bizim mesajın uçtuğunu gördüm :D . ancak anasayfaya basınca yenileme yapıyor.

kendiliğinden yenileme yapmıyor kardeşm alla allaaaa

valla bende yapıo kendiliğinden yenilio ama biraz geç gelio 2-3 dk gibi bi süreden sora. . .

yahu kendiliğinden yenilemıyorsa altı üstü bi tık yapacan bu kadarmı zor :)

J@CK@L' Alıntı:
yahu kendiliğinden yenilemıyorsa altı üstü bi tık yapacan bu kadarmı zor :)
yaw bişey sordum sadece. kendiliğinden yenileme özelliği var mı diye. tıklamak zor gelmiyor belki ayarı falan vardır diye sormuştum.

Bende kötü bişi demedım zaten :D

valla bende 20-30 sn de bir yenı mesajlar lınkıne tıklıyorum eger senın dedıgın gibi olursa en cok benim işime yarar :)

yani demek istediğim buydu herkesin işine fazlasıyla yarar bence. yapılması çok zor birşey değildir herhalde. olursa herkes memnun olacaktır.

Geri