Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu linki vermek yerine ortaya karışık bir şikayette veya öneride bulunmak kime ne fayda sağlar ?

Bunu tüm moderatörlerin göz önünde bulundurması yetecektir.
Ama sizler birbirinden habersiz farklı dünyaların insanları gibi davranıyorsunuz.
Aranızda bir iletişim ağı olmalı

mossat35' Alıntı:
Bunu tüm moderatörlerin göz önünde bulundurması yetecektir.
Ama sizler birbirinden habersiz farklı dünyaların insanları gibi davranıyorsunuz.
Aranızda bir iletişim ağı olmalı

Hala aynı şekilde devam ediyorsun,
Senden somut örnek veya örnekler istedim ?

Siz yokmuş gibi davranıyorsunuz. Arkadaşının yorumuna bak öneride bulunmak kime fayda sağlar demiş
Beni sizin iletişimin ilgilendirmez. Kişiler yüzünden konular kapatılmamalı.

Somut örneğe gerek yok. Genel konuştum. Kapadığın konuyu tekrar açmayacaksın değil mi?

mossat35' Alıntı:
Siz yokmuş gibi davranıyorsunuz. Arkadaşının yorumuna bak öneride bulunmak kime fayda sağlar demiş
Beni sizin iletişimin ilgilendirmez. Kişiler yüzünden konular kapatılmamalı.

Somut örneğe gerek yok. Genel konuştum. Kapadığın konuyu tekrar açmayacaksın değil mi?

kapanan konular...mesajlar editlendıkten sonra (istenmeyen mesaj silindikten sonra) tekrar acılabilir...ama modlar ve smodlar arasında iletişim eksikliği olmadığını biliyorum...kurallara aykırı bir mesaj yazıldıktan sonra 5 dk içerisinde konularla ilgilenildiğini söyleyebiliriz..

Hatayı anlatamıyorum herhalde. Konu da hiç bir sorun olamamasına rağmen üzerine yorum yapan kişlerin tartışması size neden konuyu kapattırıyor anlayamadım.
Daha dikkatli olursanız sevinirim olmazsanız da üzülmem.

mossat35' Alıntı:
Hatayı anlatamıyorum herhalde. Konu da hiç bir sorun olamamasına rağmen üzerine yorum yapan kişlerin tartışması size neden konuyu kapattırıyor anlayamadım.
Daha dikkatli olursanız sevinirim olmazsanız da üzülmem.

Link vermediğin için böyle bir sorun yok demek, sen kafandan uydurmuş oluyorsun.
Konuyu da kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri