Öneri & ŞikayetLer

Adamın Ne Demek istediği Direk ßeLLi Orda..

ßizde Forum GeneLinde ßirine Küfür EdeLim Mesajım EditLensin Ama Ban YemeyeLim..

BöyLeyse ßizde Kafamıza Göre TakıLaLım..

Adamın Ne Demek istediği Direk ßeLLi Orda..

ßizde Forum GeneLinde ßirine Küfür EdeLim Mesajım EditLensin Ama Ban YemeyeLim..

BöyLeyse ßizde Kafamıza Göre TakıLaLım..

derdine ne senin deerparty ? forum genelinde huzursuzluk çıkarmaktan başka bi işin war mı ?

derdine ne senin deerparty ? forum genelinde huzursuzluk çıkarmaktan başka bi işin war mı ?

Ne Derdim oLaßiLir infatuate..? Adam ßana Küfür Etcek Acık Acık.. HuzursuzLuk Cıkaran ßen OLcam ÖyLemi..?

Edit : Ayrıca infatuate arfy'e ßi Ip Taraması Yaparmısın.. Yukarda Verdiğim Postu arfy'nin ÜyeLiğiyLe $u Anda ßanLı OLan Üye NeRoN_64 Yazmı$ Gißime GeLiyor..

Ne Derdim oLaßiLir infatuate..? Adam ßana Küfür Etcek Acık Acık.. HuzursuzLuk Cıkaran ßen OLcam ÖyLemi..?

Edit : Ayrıca infatuate arfy'e ßi Ip Taraması Yaparmısın.. Yukarda Verdiğim Postu arfy'nin ÜyeLiğiyLe $u Anda ßanLı OLan Üye NeRoN_64 Yazmı$ Gißime GeLiyor..

neron_64 klon üyelik alıp oylama yapmıştı silindi arfy de onun oylamayı kopyalamış

asik lafından biri mi banlanır ben bunu aşık kelimesini ingilizce klavye ile yazılmış hali olarak görüom rahatsız oldugunu sölemişsin bende editledim

yha bole kara kalem resim yağlı boya ları fln paylşa bileceğimis hatta der ler acabileceğimis bi yer acsak nsl olur?? hatta ben yardımcı olabilirm ozellikle kara kalem konusunda bole gorsel sanat çalışmalraına yer verebileceğimis bir yer????

nsl ayni abla yane sırası geldi mi?

benim açtığım konular benden önce açanların altında kalıyor bu kaçtır dikkatimi çekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim

Geri