ÖnemLi!! Rapidshare TrafficShare Kotası Açmak!!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
TrafficShare Kotanızı Açmayı Unutmayın

Kullanıcıların kafasını karıştırabilecek bir uygulamageçtiğimiz dönemde başladı. Artık normal kotanızı kullandığınızda, TrafficShare kotanız otomatik olarak devreye girmiyor. Bunu açmak için hesabınıza girdikten sonra Settings bölümünde Download Traffic Management kısmına gelerek, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi "Use existing TrafficShare volume" seçeneğini işaretleyip en alttan Save ile kaydetmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, parayı basıp ekstra kota satın alsanız bile, günlük sadece 2,67 GB ile yetinmeye devam etmek zorunda kalıyorsunuz.

2uzb3gk.jpg

teşekkürler cehennem zebanisi rapidle bu aralar uğraşmaya başladım ( net sınırsız oldu :D ) bilmiyodum bunu..

uLan o kadar rapidLe uğraşıyoruz ama bunu biLmiyordum tşkLEr dai saoL biLgin için ;)

news bölümünede koydular ama arkadas güzel aciklamis herkes icin tessekürler emegin iicin kotayida %20 artirdi rapid belki 2 ay sonra falan yavas yavas eski haline döner umarim

arkadaşım sana bir soru sormak istiyorum bir kaç gün önce bir arkadaş bir günlük premium şifre verdi 4 part indirdikten sonra bitti neyse o gün bu gün free indiremiyorum sebebi ne olabilir?

arkadaşım sana bir soru sormak istiyorum bir kaç gün önce bir arkadaş bir günlük premium şifre verdi 4 part indirdikten sonra bitti neyse o gün bu gün free indiremiyorum sebebi ne olabilir?

1 gunluk şifre vermiş 2. gün indirememen doğaL cunku suresi bitmiş :)

teşekkürler sayın cehennem zebanisi.9.99 euro ödeyeli 6 saat oldu ama hala trafficshare 100 gb a artmadı.dediklerinizi yapıyorum ama aşağıdaki uyarıyı veriyor.

Notification
This login alias is not valid. The entered login either contains characters that are not allowed, or it is identical to an existing Premium User ID. Return to Settings

lütfen yardım edin.geçen her zaman aleyhime işliyor.yukarıda ki ingilizce cümlenin ilki yanlış login olmuşsun diyor.ama defalarca denedim olmuyor.çıldıracacağım.

teşekkürler sayın cehennem zebanisi.9.99 euro ödeyeli 6 saat oldu ama hala trafficshare 100 gb a artmadı.dediklerinizi yapıyorum ama aşağıdaki uyarıyı veriyor.

Notification
This login alias is not valid. The entered login either contains characters that are not allowed, or it is identical to an existing Premium User ID. Return to Settings

lütfen yardım edin.geçen her zaman aleyhime işliyor.yukarıda ki ingilizce cümlenin ilki yanlış login olmuşsun diyor.ama defalarca denedim olmuyor.çıldıracacağım.

ben 100 gb a cıqıcaq yazmadım ki yukarıda? ve 6 saat önce aLdım diyorsunuz yaqlasık 2 ay once + kota yani trafikshareyi rapid vermiyor artık... bu sistem için gec kaldınız... ayrıca bu sistemi aktif haLa getirmek için upload yapmanız gerekiyor ;) ingilizce metninize geLince settinge girdiğiniz login aliasa kullanıcını adını örnek; cehennem olarak deiştirin ve şifrenizi yeniLeyin bu hatayı aLmayacaksınız ;)

2zsmn2a.jpg

Cehennem Zebanisi kardeşim bende 2 gün önce aldım premium ve 100 gb kota. Ve dediğin gibi yaptım. Üstteki resim şeklinde en son hali. Şimdi ben indirme için 100 gb extra kullanamıyor muyum mu demek bu?

bu trafic olayı 100 gb aldıgımda mesela bu 100 gb 1 aya mı boluolar yoksa günlük kota mıktarımı 100 gb yada bıtene kadar ındırıosun sonra bı dahamı alıoz 100 gb Trafic kafamı karıstırdı bu iş ...ç Cevaplarsanız sevınırım .

bu trafic olayı 100 gb aldıgımda mesela bu 100 gb 1 aya mı boluolar yoksa günlük kota mıktarımı 100 gb yada bıtene kadar ındırıosun sonra bı dahamı alıoz 100 gb Trafic kafamı karıstırdı bu iş ...ç Cevaplarsanız sevınırım .

100 gb ı bitirene kadar :) bittiqinde yeniden aLman lazım :)

100 gb ı bitirene kadar :) bittiqinde yeniden alman lazım :)

inşallah öyledir ama bir yerde ingilizce yazıyı türkçe yaptığımda son kullanma tarihi yazıyordu bir ay sonra bitmez inşallah netten googleden araştırdım bulamadım ağa allah razı olsun senden eminmisin değilmi 100 gb bittiğinde bitiyor değilmi...

Arkadaşlar ben 100 gb kotalı aldım 10 gb indirdim servis süresi bitmiş ingilizce diyor ben dosya indiremiyorum anam ağladı ne yapayım allah aşkına

free user olarak indirememenin sebebi ya serverin free user lara bazen izin vermemesi ya da o hesaptan çıkış yapmamayı unutmayasın

Geri