Önemli Herkes Okursa Sevınırım

her zaman en iyisi için uğraştını herkes bılır teşş dostum

ya girip çıkacak kadar paylaşımımızı verecek kadar kardeşliğimizi devam ettirecek kadar olsunda gerisi boşwerin ya :D

bu desteklerinizle hackhell.com dahada güçleniyor gün geçtikce bizi daha çok kırbaçlıyorsunuz sonuna kadar burdayız ne zaman internet bitter ozaman hackhell.com da gider dicem gitmez:) hackhell ailesine özel bi ag sistemi kurarız gene birlikte oluruz sonu yok bu işin kısa bir zaman içinde eski performansına dönücektir site bize destek veren gönül veren vermeyen herkeze teşekkürler..

her şeyin en güzeline yalık olan hackhell bu sıkıntıları aşıp daha dinamik olacaktır ben buna inanıyor güveniyorum kolay gelsin arkadaşlar...

Gerçekten burada olmak isteyen 1 haftada bekler 1 ayda... Forum için en iyisini yapacağınıza eminim.. Daha iyisi olacaksa bizde üzerimize düşen fedakarlığı yaparız.. Ama yinede fazla özletmeyin kendinizi.. :(

Hayırlısı olur inşallah.. Emekleriniz için teşekkürler şimdiden..

beklenen gün gelecekse cekilen çile kutsaldır...........

Sana katılıyorum arkadaşım burası hiçbirşekilde bitmez kimse bizi durduramaz..
Hackhellll bir numaraaaaaaaaaa:)

gercekten nazar degio bu foruma ara sıra aksaklıklar yasanıo ve site yavaslıo ancak baktıgımda ise bu yavaslık hackhell'i durduramıo kullanıcılar yine de vazgecmio hackhell'den bir kac saatliğine de olsa..buradaki arkadaslara tesekkur ederim forumu koruyoruz ve kruyacagız da:clap:

Geri