Önemli Herkes Okursa Sevınırım

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaslar datacenter ımız ıle yasadıgımız sorunu zaten cogunuz bılıyorsunuz. Bu sorunu tek yasayan bız degılız ısmını vermek ıstemedıgım buyuk forumların hepsı aynı sıkıntıyı yasıyolar. Yrn suan hackhell ın kullandıgı Xeon sunucu kapanacak cunku bu ısım altında ve hack,crack,warez bolumlerımızden mahrum 1 ay daha yayına devam etmek ıstemıyoruz, o yuzden yrn sunucunun suresı doluyor ve bızde bu datacanter ıle devam etmek ıstemedıgımız ıcın ucretını odemedık kapansın ıstedık sunucu. Yenı alıcagımız sunucumuz ve gecıcegımız datacanter ımız gercekten kusursuz.. Sunucu olarak Xeon dan Opteron a terfı edıcez, Hackhell ın ara ara bole aksaklıklarla hızını yavaslatması bızı son derece rahatsız edıyor ama inanıyorumkı bundan sonra hıc sorunsuz tam gaz yolumuza devam edıcez.

Şimdi sadete gelıyım ıstedıgımız sunucu suan anlastıgımız datacanter ın elınde hardware olarak bıtmıs durumda yenı hardware lerın bu haftaıcı gelecegını soledıler, sırf almıs olmak ıcın acelecı davranıp hayalımızdekı sunucudan farklı bır sunucu alıp ılerde yıne aynı sorunları yasamak ıstemedıgımız ıcın haftaıcını beklemeye karar verdık.. Yrn sunucu kapanacagı ıcın Hackhell ı hafta ıcıne kadar ıdare etmesı ıcın p4 2.8 bır sunucuya tasıycaz, sunucunun hackhell ı kaldırmayacagı cok acık ama yavas mavas bır kac gun (yenı hardwareler datacanter e gelene kadar) bu sıkıntıya katlanıcaz.. Demem odurkı hackhell yrn bellı bır sure (tasıma suresınce) offlıne olucak ve haftaıcı yenı sunucumuzu alana kadar p4 2.8 de yavas ta olsa yayınına devam edıcektır.. Bır aksılık cıkmazsa onumuzdekı hafta hersey bızım ıcın bambaska olucak yenı bır sayfa acmıs olucaz :)

Dınledıgınız ıcın tesekkurler iyi forumlar...

saol Dark_Angel işallah en iyisi bizler için olur teşekkürler

Sabreden dermiş muradına ermiş :)

Hayırlısı olsun...

ınanmam nazara falan ama hakkaten bize nazar deyiyo. buna da şükür

dark hackhell ne kadar offlıne olacak????

bencede sıkı bişey olsun da beklleyelım .bekledığımze değsın

Sabır......

Ama Opteronlar manyak olacak...Çift çekirdek olsa bide tam olur haaa.....

Allah Razı olsun Admin Abiii....

Kolat gelsinnn.....

ya şuan internet çok karışık dediğin gibi .. büyük forumlar bile sorun yaşıyor . daha yeni tanık oldum .adamlar adult ,mp3 ve programların yanındaki crack olayını kaldırmışlar bu bizim başımıza gelmiyecekse ben bir ay bile beklerim.. :)

J@CK@L' Alıntı:
ınanmam nazara falan ama hakkaten bize nazar deyiyo. buna da şükür

dark hackhell ne kadar offlıne olacak????

Teorikte 1-2 saat ama pratıkte kullanıcıların cache lerı guncellenıp yenı dns lerın her kullanıcıda aktıf olması degısecektır, yanı sen 5 dk sonra gırıyor olurken ben 3 saat sonra bır baskası ertesı gun gırebilicek yanı bu turk telekom ıle alakalı bırazda :)

hayirlisi olsun
benim turk telekomla isim yok hemen girebilirim insallah : )

DayWalkerr' Alıntı:
Sabır......

Ama Opteronlar manyak olacak...Çift çekirdek olsa bide tam olur haaa.....

Allah Razı olsun Admin Abiii....

Kolat gelsinnn.....

yenı sunucumuz

AMD Dual Opteron 265 Dual Core
2 x 73 GB SCSI Hard Drives
4096 MB RAM

olucak dıycektım agzımdan aldın :)

Dark_Angel' Alıntı:
yenı sunucumuz

4096 MB RAM

olucak dıycektım agzımdan aldın :)

Abiii....Daha ne olsun....Allah yüzümüze mi güldü ne....

Sağolasınız Adminlerim...Sayenizde en iyiye ve en doğruya doğru gitiğimizden eminim...

wayyy beee...Çift çekirdek yaa buuu...

4096 MB RAM

Super..tek kelımeyle

yeri değil ancak böyle bir sunucu alınnışken (alınacak ya:)) vip işi ne olacak?

freemitnick' Alıntı:
yeri değil ancak böyle bir sunucu alınnışken (alınacak ya:)) vip işi ne olacak?

suan aklımızda öle bır proje yok ama daha guzel ve uyelerın ısıne yarayacak seyler dusunuyoruz :)

yok yani biliosun aklında öyle bir proje varken yardımcı olurum demiştim etmiştimde sanırım 1gb ye yakın halada devam ederim...yeterki insanlara yararlı olsun.

Tasınma ıslemı bıtmıstır.. Haftaıcı yenı sunucumuz gelene kadar bıraz yavaslık yasayacaksınız sölemedı demeyın :)

Geri