ÖnemLi! A rh+ (pozitif) Kana İhtiyaç vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen içini ferah tut karma'cım elbette bulunur bizler kocaman büyük bir aileyiz haydi arkadaşlar istanbul'da oturan ve kan grubu A rh+ pozitif olan değerli üyelerimiz karma kardeşimizin annesine destek olalım bu gün bize yarın size lazım olabilir unutmayalım !

Allah acil şifalar versin özcan yrn öğlen kan vermek için yanına gelicem bu konuda herkesin duyarlı olucagına eminim gereken kan bulunacaktır bu başlıkta merak etme.

Konuyu anasayfadan düşürmeyelim. Herkes görsün.

Allah aciL şifaLar versin inşallah en kısa zamanda iyiLeşir :(

Ameliyatta ne kadar gideceği kesin değil ne kadar çok olursa o kadar iyi arkadaslar. Çevrenizde de eğer varsa kan grubu tutan bilgilendirelim lütfen..

Geçmiş olsun kardeşim...Kan 0(+) her kan grubuna uyar ama orda olsam kesin verirdim...

Bu arada Edirne ve ilçelerinden kan grubuna ihtiyaç duyan olursa 0(+) bulunamayan diye söylüyorum her an ulaşabilirler...

Allah acil şifalar versin, kan grubum tutuyor keşke istanbulda olsaydım :(

Allah'tan acil şifalar diliyorum abi. Kan grubum 0 rh+ ankarada oturuyorum yardımım olacak bi konu olursa numaramı özel mesaj attım abi. tekrar geçmiş olsun

Acil sifalar diliyorum.Cok gecmis olsun Kardeşim...

Allah Acil Şifalar Versin. İnşallah En Kısa Sürede Annen Eski Sağlığına Kavuşur. Şimdiden Geçmiş Olsun. Dularımız Sizinle.

Duyarlı ve yardımsever arkadaşlarımızın ilgisini bekliyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri