Önder Turaci Bİn PİŞman!..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, Galatasaray'a transfer olmadığına pişman oldu ve pişmanlığını şu dile getirdi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe'nin gurbetçi yıldızlarından Önder Turacı, sezon sonunda ayrıldığı Sarı-Lacivertli kulübe yeniden döndüğü için pişman.

Zico döneminde fazla forma şansı bulamadığı için Rusya'nın Moskova takımına imza atan Önder'in yakın çevresine, "Keşke Moskova'da kalsam ya da Galatasaray'a gitseydim. En azından futbol oynardım" dediği öğrenildi. Önder, Fenerbahçe'ye dönmek için Moskova kulübüne cebinden 250 bin dolar ödemek zorunda kalmıştı. Önder bu sezon 7 maçta toplam 390 dakika oynayabildi.

Maraton

önderi severimde gs de oynamassını istemem...

vaLLa ben hiç pişman değiLim,servet'ten çekiyoruz zaten çekeceğimiz kadar..
bi de önder turacı kaLdıramazdım vaLLa..
ama keşke rusyaya gitseydi..

“Kimseye böyle bir şey söylemedim”

2hs94zo.jpg

Oyuncumuz Önder Turacı, kendisi hakkında Bugün Gazetesi'nde yayınlanan ve oradan alıntı yapılarak bazı internet sitelerine düşen 'Keşke Galatasaray'a gitseydim' başlıklı haberin gerçek dışı olduğunu söyledi. Önder Turacı, "Bu haber tamamen uydurma. Ben hiç kimseye böyle bir şey söylemedim. Fenerbahçe'de mutluyum" dedi.
Önder Turacı, Bugün Gazetesi'nde ve bazı internet sitelerinde yer alan, sezon başında ayrıldığı Fenerbahçe'ye yeniden döndüğü için pişman olduğu yolundaki haberler üzerine resmi internet sitemize bir açıklama yaptı. Önder Turacı, "Haberde benim yakın çevreme 'Keşke Moskova'da kalsam ya da Galatasaray'a gitseydim' dediğim yazılmış. Bu haber tamamen uydurma. Ben hiç kimseye böyle bir şey söylemedim. Sezon başında Fenerbahçe'ye yeniden döndüğüm için de hiç pişmanlık duymadım. Çünkü ben Fenerbahçe'de mutluyum. Haberde yazıldığı gibi düşüncelere de hiçbir zaman sahip olmadım. Evet Fenerbahçe'ye dönmek için cebimden para ödediğim doğru. Ancak, bundan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Çünkü, Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın da en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Bu tamamen yakıştırma ve hayali bir haber. Fenerbahçe çok büyük bir takım ve kadrosunun tamamı kaliteli futbolcularla dolu. Bu kadrodaki bazı oyuncular elbette ki yedek bekleyecek, görev verildiğinde ise çıkıp görevini yapacak. Bunun gibi masa başından hayali ve yakıştırma haberler yazmak çok çirkin. Önümüzde çok önemli maçlar varken, takım içinde kargaşa yaratmaya yönelik olarak yazıldığına inandığım bu haberi yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki işlemleri de başlatacağım " dedi.

Fenerbahce.org

Allah'tan olmamış şu transfer bizde ondan 10 kat daha iyi oynayan oyuncular var gereksiz olurdu zaten

önder kim ya sanki fb çok yaralı bi topçu

keşke gs gitseymişmiş zaten fb istemiyo s.....tirsin gitsin

baksen en azından top oynarmış

fb top oynaması için biraz daha çalışması gerek

gitmiş olsaydı ozamanda sezon sonunda neden geldim ben bu gs ye derdi....:))

sanki aylarca peşinden koşuLdu :D
hemi sorun ßakalım kim FB deyken ewet GS Li olsaydım keşke der.
para war adam oynamayı nıye düşünki :D
yattıgı yerden para geliyor.
hemi GS e gerek yok eski püskü yıldız çakmasının.

emre asık oynadıktan sonra bu takıma br onder turacı cok derım
zamanında galatsarayla rensıp anlaşması yaıldı
fener arayı fazla verınce hop
fenere gecıldııı
tıpkı TUNCAY ŞANLI;da oldugu gıbı

Geri